Apper som krasjer i iOS 10 Beta på iPhone / iPad? Tips for å løse problemet raskt

Det har gått nesten en uke siden iOS 10 ble kunngjort under WWDC 2016. Påstått å være den største iOS-oppdateringen noensinne av Apple, har det siste iOS-økosystemet blitt verdsatt av både brukere og eksperter.

Det er forskjellige funksjoner som har blitt lastet med den nyeste iOS-versjonen. Ikke rart at mange iPhone- og iPad-brukere, inkludert meg, har blitt tvunget til å installere iOS 10 beta for å teste det på forhånd. Dessuten har flere av vennene mine, som ikke har en utviklerkonto, hastet med å installere den nyeste iOS-versjonen, som for øyeblikket er tilgjengelig som utvikler beta.

Tatt i betraktning at iOS 10 fremdeles er i betaversjon, regner vi ikke med at den skal gå så smidig som forventet. Det er visse problemer som at appkrasj har blitt rapportert av flere iPhone-brukere. Ved flere anledninger har jeg også funnet at noen apper krasjet ved lanseringen.

Heldigvis er det noen velprøvde triks som har fungert ganske bra med å fikse problemet som krasjer appen i iOS 10 på min iPhone. Hvis du også har fått det samme problemet, må du sjekke ut disse praktiske triksene.

Slik løser du problemet med krasj i appen i iOS 10 på iPhone / iPad

Start iPhone på nytt

Hvis du ikke klarer å starte apper når de krasjer gang på gang, må du starte iOS-enheten på nytt.

Hold inne Hjem-knappen og hvilemodus-knappen samtidig til du ser Apple-logoen på skjermen.

Sjekk ut appoppdateringer

Sørg for å oppdatere appene som krasjer på enheten din. Ved flere anledninger har dette trikset hjulpet meg med å løse problemet. Forhåpentligvis klikker det igjen. App Store → Oppdateringer → Oppdater alle.

Slå av fornyelse av bakgrunnsapp

Apper fortsetter å bli forfrisket i bakgrunnen ved hjelp av Wi-Fi eller Cellular-data. Hvis du slår av bakgrunnsoppdateringen for appen, sparer ikke bare mange batterier, data, men vil også hjelpe deg med å feilsøke dette problemet.

Trinn 1. Trykk på Innstillinger → Generelt.

Steg 2. Trykk på Oppdater bakgrunnsapp.

Trinn 3. Slå av bakgrunnsoppdatering.

Deaktiver automatiske nedlastinger av apper

Vil du automatisk laste ned nye kjøp (inkludert gratis) gjort på andre iOS-enheter som er synkronisert med den samme iCloud-kontoen? Nei. Det er bedre å deaktivere det.

Trinn 1. Trykk på Innstillinger → iTunes & App Store.

Steg 2. Slå av automatisk appnedlasting.

Slett appen og installer den på nytt

Apper fortsetter å hente opp dokumenter og data i bakgrunnen. Og med tiden blir det så problematisk at det ikke lar appen fungere ordentlig. For å løse det, bare slett appen og installer den på nytt.

For å slette appen; bare trykk og hold inne til appikonet begynner å vingle. Trykk deretter på kryssskiltet og bekreft i popup-vinduet.

Tilbakestill alle innstillinger

Personlig har jeg vært i stand til å fikse problemet som krasjer appen ganske mange ganger ved å tilbakestille alle innstillinger. Selvfølgelig er det litt smertefullt, siden du må oppgi Wi-Fi-passord igjen, men det kan gjøre susen. Innstillinger → Generelt → Tilbakestill → Tilbakestill alle innstillinger.

Hvis ingenting fungerer

Hvis alle de ovennevnte tipsene ikke fungerer, kan du nedgradere iOS 10 beta til iOS 9.3.2.

Når du kjenner til det nyeste iOS-økosystemet er i beta, må du være forberedt på å møte noen mindre feil og vente til neste oppdatering i stedet for å skyte den bort.

Del tilbakemeldingene dine med oss ​​i kommentaren, på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar