De beste Lenovo Gaming-bærbare datamaskiner du kan kjøpe i 2020

Er du en spillentusiast og leter du etter den beste spill-bærbare datamaskinen for å ta din spillopplevelse til neste nivå? Da må du ikke bekymre deg, for du vil bli oversvømmet med mange alternativer å velge mellom flere merker som ASUS, Alienware og selvfølgelig Lenovo er et must å nevne merkenavnet på den listen. Lenovo har kommet med mange avanserte og kraftige bærbare datamaskiner som er spesielt designet for spill. Bærbare PC-er fra Y-seriene faller hovedsakelig i denne kategorien. Hovedkravet til en bærbar PC er en stor mengde RAM, storskjerm, kraftig prosessor, grafikkort osv., Og Lenovo gaming bærbare datamaskiner har alle disse tingene for å imøtekomme spillernes etterspørsel. De beste Lenovo spill-bærbare datamaskinene er listet opp her for å hjelpe deg med å finne den beste.

Gaming bærbare datamaskiner er forskjellige fra vanlige bærbare datamaskiner eller vanlige bærbare datamaskiner. De har kraftige spesifikasjoner, fargerike design, men selvfølgelig til en førsteklasses pris. Dette er et must hvis du vil spille et av de grafikkintensive spillene som Grand Theft Auto og så videre, som krever jevn gameplay kombinert med en høy bildefrekvens. Designet er også annerledes og kommer i dristige linjer med flerfargede tastaturer.

Se også: Beste bærbare datamaskiner for musikkproduksjon

Beste Lenovo Gaming-bærbare datamaskiner

Setter sin beste fot fremover

Lenovo Legion Y920 Gaming bærbar PC

Dette er en bærbar datamaskin som definitivt setter Lenovo som et seriøst selskap for bærbar PC. Det drives av 7. generasjon Intel Core i7-7820HK brikkesett med 8M Cache, klokker med en hastighet på 2, 9 GHz. Dette kan skyves til maksimalt 3, 9 GHz. Det er kombinert med NVidia GeForce GTX 1070 GPU med 8 GB GDDR5. RAM er 32 GB DDR4 med 2400 MHz minnehastighet og 1 TB SSD med 2 TB harddisk rotasjonshastighet på 5400 RPM, SATA harddisk. Den støttes av Windows 10-programvare og kommer med Lenovos vanlige ledsagerprogramvare.

Skjermdisplayet er 17, 3 tommer og har høy oppløsning på 1920 x 1080 piksler i Full HD IPS-teknologi. Den veier 10, 1 pund og dimensjonene er 12, 8 x 16, 8 x 1, 4 tommer. Tastaturet er en proprietær som kan tilpasses. Høyttalerne er to 2W-høyttalere sammen med en 3W subwoofer med Dolby Atmos-teknologi.

Alle nødvendige porter er til stede, med fire USB 3.0-porter; en 4 i 1-kortleser; en jack for mikrofon / headset; DisplayPort-porter; Thunderbolt 3; en Gigabit Ethernet sammen med en egen port for lading. Når det gjelder batterilevetid, er det gjennomsnittlig cirka 3 timer.

For lyd er det to JBL-høyttalere med en subwoofer som gir optimal opplevelse. Det proprietære mekaniske tastaturet er behagelig og gir god støtte til håndleddene. Det er også tastaturknapper som er gamervennlige. Med Turbo kan du for eksempel øke prosessoren så vel som grafikkortets hastighet. Igjen, det er en knapp for videoopptak for å fange spillhøydepunkter. Du kan også legge til morsomme effekter ved å bruke tastaturet, til å tilpasse farger og så videre.

Hvem er det til?

 • De som leter etter en bærbar PC med stor grafikkytelse og et tilpassbart tastatur
 • Passer godt til spill i lengre perioder, da det går kult
 • Brukere som ønsker en lys, levende, nøyaktig, antirefleksskjerm mens de spiller
 • De som leter etter en iøynefallende, stilig bærbar PC.

Se det på Amazon

Å skyve VR-spill til sine grenser - sertifisert arbeidshest

Lenovo Legion Y720

Spill laptopen drives av en Intel Core i7-7700HQ firkjerne-prosessor, klokker med en hastighet på 2, 8 GHz. Med turbo boost-teknologien kan den økes opp til 3, 8 GHz. Det støttes av Windows 10 Home OS. RAM-en er 8 GB DDR4 2400 SDRAM. Harddiskstørrelsen er 1 TB med en sekundær harddisk NVMe PCle SSD med 512 GB lagringsstørrelse. Spilleboka støttes av NVidia GeForce GTX 1060 grafikkort med et minne på 6 GB GDDR5.

Den bærbare skjermen er 15, 6 tommer Full HD IPS, med anti-blending LED-bakgrunnsbelysning og oppløsningen er 1920 x 1080 piksler. Dimensjonene er 10, 8 x 15, 2 x 1 tommer (LWH) og vekten er 5, 6 pund. Du finner alle portene som er nødvendige for spill og for Virtual Reality. Når det gjelder porter, er det 3 USB 3.0-porter; 1 Thunderbolt USB Type C-port; 1 Mini DisplayPort; 1 HDMI-port; 1 kombinasjon av hodetelefoner med mikrofonkombinasjon; ett RJ 45 LAN. Imidlertid er det ingen SD-kortspor. Batteriet gjennomsnitt i omtrent 6 timer, noe som er ganske solid for spillformål. Dessuten forblir den kjølig under normale spillforhold.

Det kommer også med noen kule funksjoner for spill, for eksempel en trådløs kontrolladapter for den integrerte Xbox One, sammen med et RGB-bakgrunnsbelyst tastatur. Når det gjelder designen, er det en typisk spillnotisbok i svarte og røde farger. Det er en knapp for videoopptak for å fange favorittspill øyeblikk. Høyttalerne er utmerket med Dolby Atmos-programvare. Det er flere forhåndsinnstilte lydprofiler også, egnet for spill; musikk; filmer og så videre. Det er enkelt å sette opp Legion 720 for spilling, med den innebygde trådløse Xbox-adapteren.

Hvem er det til?

 • Seriøse spillere, for det kommer med et VR-klart grafikkort og høyttalere. Den er ideell for brukere som ønsker en oppslukende lydopplevelse mens du spiller.
 • Spillere vil finne RGB-bakgrunnsbelysning på tastaturet nyttig. Passer også for spillere som ønsker å tilpasse seg med Nerve Sense-spillapplikasjonen.

Se det på Amazon

Å senke barrieren for spill med et rimelig alternativ

Lenovo Y700 14 tommer

Y700 kommer i et behagelig design og 14 tommers Full HD-skjerm. Den drives av Intel Core i7 6700HQ-prosessoren kombinert med AMD Radeon R9, M375 GPU, 2 GB VRAM, for å drive spill. Prosessoren klokker med en hastighet på 2, 6 GHz. RAM-en er 16 GB DDR4 og den har en harddiskkapasitet på 1 TB ved 5400 o / min og 256 SSD.

Når det gjelder dimensjoner, måler Lenovo Y700 17, 3 x 13, 4 x 4, 2 tommer, og den veier 8, 25 pund. Den 14 tommer store skjermen har en oppløsning på 1920 x 1080 piksler, og fargenøyaktigheten er utmerket. Den har anstendige og standardalternativer for porter. Batterilevetiden er i gjennomsnitt rundt 3 timer. Det støttes av Windows 10 Home OS. Alle stift Lenovo-verktøyene er til stede, som REACHit, SHAREit og Stagelight, som er veldig nyttig for musikkskaping.

Det er en stilig bærbar datamaskin med JBL-høyttalere som gjør en god jobb med lyden. Du kan velge dynamisk modus eller bruke den tilpassbare utjevneren. Tastaturet oser av attraktiv rød bakgrunnsbelysning. Spesifikasjonene er ganske anstendige for prisen.

Hvem er det til?

 • De som leter etter en rimelig spill-bærbar PC med attraktiv design og god ytelse og lyd.
 • De som er klare til å gjøre noen avveininger for en bærbar PC til denne prisen.
 • Bortsett fra spilling, også egnet for de som er i musikkskaping

Se det på Amazon

Rimelig spill på farten

Lenovo Ideapad Y700 17, 3 tommer

Dette er en rimelig 17, 3 tommer spillnotatbok som gir en rask ytelse. Det drives av 6. generasjon Intel Core i7 6700HQ brikkesett kombinert med NVidia GeForce GTX 960M GPU med et minne på 4 GB. Prosessoren klokker med en hastighet på 2, 6 GHz. Det støttes av Windows 10 OS. RAM-en er 16 GB DDR4 og harddiskstørrelsen er 512 GB SSD.

Skjermoppløsningen er 1920 x 1080 piksler. Dimensjonene til denne bærbare PCen er 20, 2 x 15, 5 x 4, 4 tommer og vekten er 11, 8 pund. Alle standard tilkoblingsmuligheter er inkludert, inkludert 3 USB-porter med to 3.0-porter og en 2.0-port; en kombinasjonsport for hodetelefoner og mikrofoner; en HDMI-port; en SD-kortleser. Batteriets levetid er i gjennomsnitt cirka 4 timer.

Den bærbare datamaskinen tilbyr overbevisende lyd med sine JBL-høyttalere som er plassert på hver side av hengslene. Det er også Dolby Audio-applikasjonen for å forbedre lydopplevelsen. Du kan velge mellom forhåndsinnstillinger som dynamikk, spill, video osv. Og til og med bruke den tilpassbare utjevneren. Bilder og videoer er rike og livlige. Skjermen er berørt og har et anti-blending belegg. Skjermen er flott, og det samme er høyttalerne. Prisen er rimelig, så Y700 17, 3 tommer gir god valuta for pengene for en rimelig spill-bærbar PC.

Hvem er det til?

 • De som leter etter en rimelig spill-bærbar PC med kraftige høyttalere og en rask prosessor.
 • Et rimelig alternativ som kan takle alle nåværende AAA-titler. Alle moderne titler kan spilles jevnt i ovennevnte oppløsning.
 • Også egnet for redigering av videoer eller for 3D-modellering bortsett fra spill.

Se det på Amazon

For spillere på et budsjett

Lenovo Legion Y520 15, 6 tommer

Dette er den første bærbare datamaskinen i Legion-serien og gjør en sterk sak for en bærbar PC med spill, med et elegant utseende kombinert med kraftig ytelse. Designet er helt plastisk, men det er solid. Skjermbildet er 15, 6 tommer Full HD med IPS-teknologi og Anti-glare LED-bakgrunnsbelysning, med en oppløsning på 1920 x 1080 piksler. Denne spillnotatboken drives av Intel Quad-core i7-7700HQ-prosessoren som klokker med en hastighet på 2, 8 GHz som kan økes opp til 3, 8 GHz i turbomodus. Dette er kombinert med NVIDIA GeForce GTX 1050Ti, 4 GB, GDDR5 grafikkort, noe som gir jevn spillbarhet av spill med gode bildefrekvenser.

RAM-en er 16 GB DDR4 og harddiskkapasiteten er 512 GB SSD. Når det gjelder tilkoblingsalternativer, kommer den med en USB 3.0 Type C-port; 2 USB 3.0-porter; 1 USB 2.0-port; en HDMI-port; en lyduttak; en mikrofonkontakt; og en RJ45. Det støttes av Windows 10 Home OS 64 bit. Legion introduserer en ny app Nerve Sense, som er et slags senter for spillrelaterte aktiviteter. For eksempel kan du øke kjøling; prioritere en bestemt app i nettverket; deaktiver Windows-tasten eller pekeplaten mens du spiller, administrer en spillvideo og så videre. Batteriets levetid er i gjennomsnitt rundt tre og en halv time.

Dimensjonene til Lenovo Legion Y520 er 15 x 10, 4 x 1 tommer (LWH) og vekten er 5, 3 pund.

Hvem er det til?

 • Passer for deg som leter etter en bærbar spill bærbar PC uten å bryte banken.
 • For spill så vel som forretningsformål.

Se det på Amazon

Kraftig Ultrabook for spillere og profesjonelle på farten

Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th Generation 14 tommer

Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th Gen er en kraftig bærbar PC drevet av Intel 8. generasjons kjerneserie kombinert med en PCle NVMe SSD. Den drives av i7-8650U QHD-prosessor med 8 MB smart cache, klokker med en hastighet på 1, 9 GHz, som kan økes til 4, 2 GHz. RAM-en er 16 GB DDR3 med 2133 MHz. Den er kombinert med en 1 TB NVMe SSD-harddisk. Grafikkortet er Intel UHD Graphics 620.

Når det gjelder skjermen, er det en 14-tommers skjerm med QHD IPS-teknologi og en skjermoppløsning på 2560 x 1440 piksler. Dimensjonene til den bærbare datamaskinen er 12, 7 x 8, 6 x 0, 6 tommer LWH og vekten er 2, 49 pund. Det støttes av Windows 10 Pro OS. Alle nøkkelportene er til stede på den bærbare datamaskinen, sammen med en Thunderbolt 3 og flere USB 3.0-porter.

Selv om denne bærbare datamaskinen i utgangspunktet er skapt for profesjonelle og produktivitet, er den et flott alternativ for spill. Det er ekstremt lett på bare 2, 49 pund, og batteriet varer i rundt 11 timer på en lading. Tastaturet er blant de beste du kan se i de nyeste notatbøkene.

Hvem er det til?

 • Bygget for spill og produktivitet / profesjonelle.
 • Passer for spill, med en valgfri HDR-skjerm som tilbyr rike bilder.

Se det på Amazon

Andre Lenovo-spill-bærbare datamaskiner som er verdt å kjøpe

Beste Lenovo bærbare datamaskin for spill med avanserte funksjoner

Lenovo Ideapad Y700 15 ”bærbar PC

En av de beste Lenovo-spill bærbare datamaskiner som er utrolig fra ytelsen til å se ut hva vi vil ta i betraktning. Denne bærbare datamaskinen er laget for å slå alle andre lignende bærbare datamaskiner tilgjengelig til den samme prisklassen. Utseendet er veldig stilig med hele karosseriet i metall, og batterilevetiden er en annen ting du må ta med. Styreflaten er nok behagelig for enkel avspilling, mens den store 15, 6-tommers full HD LED-antirefleksskjermen lar spillerne glede seg over alle tunge og moderne spill. Spesifikasjonene inkluderer Intel Core i7-6700HQ-prosessor klokket til 2, 6 GHz, 8 GB RAM, 1 TB harddisk på 5400 RPM og 2GB-4GB Nvidia GeForce GTX 960M grafikkort for spill. Den kjører på Windows 10.

Se det på Amazon

Beste Lenovo bærbare datamaskin med berøringsskjerm

Lenovo Y50 bærbar datamaskin med berøringsskjerm

Hvis en berøringsskjerm er det du leter etter, er denne Lenovo gaming bærbare PCen kanskje det beste valget for det. Mens mange av oss føler det praktisk å glede seg over spillet ved hjelp av en mus, liker noen å glede seg over det på en berøringsskjerm, og Lenovo Y50 er den bærbare datamaskinen til det. Kjøres på Windows 8 operativsystem. Denne bærbare datamaskinen er fullpakket med alle avanserte spesifikasjoner som Intel Core i7-4700HQ-prosessor på 2, 4 GHz, 8 GB RAM, 8 GB SSD, 1 TB 5400 RPM harddisk, 15, 6-tommers høyoppløsningsskjerm, 2 GB NVIDIA GTX-860M grafikkort. Imidlertid, med alle disse, er prisen ikke sky når du heller vil du få den til et meget rimelig utvalg fra Amazon.

Se det på Amazon

Beste Lenovo bærbare datamaskin med større skjerm

Lenovo Z70 17, 3 tommers bærbar PC

En annen beste Lenovo-bærbare datamaskin som kommer med en større skjermstørrelse på 17, 3 ”og lar deg dermed nyte den ultimate smaken av spillet. Skjermen har 1920 x 1080 oppløsninger mens HD-webkameraet er fullpakket med to mikrofoner. Det 2 GB NVIDIA GeForce 840M grafikkortet som er pakket inn, lar spillerne glede seg over all high end og 3D-spill. Spesifikasjonene inkluderer Intel Core i7-5500U-prosessor, 8 GB RAM, TB-harddisk med 5400 RPM osv. Andre funksjoner inkluderer JBL lydteknologi, stemmegjenkjenning, Gigabit Ethernet, Bluetooth 4.0, Wireless-AC, 4-cellers litiumionbatteri etc. metalldeksel i full kropp gjorde utseendet til den bærbare datamaskinen mer stilig. Du vil få denne bærbare datamaskinen under $ 900, så ta en titt på om dette kan være den du faktisk leter etter.

Se det på Amazon

Beste Lenovo bærbare datamaskin med flotte funksjoner

Lenovo Y70 17.3inch 80DU0034US bærbar PC

En annen bærbar PC fra Lenovo med en større skjerm som også er fullpakket med en annen skjerm, slik at du enkelt kan glede deg over avanserte spill med fingrene. Denne bærbare Y-serien er uten tvil et godt valg som lar deg glede deg over hvert eneste spill her, og du kan se på de selv minste objektene som knapt merkes på den mindre skjermen. Spesifikasjonene er Intel Core i7-4710HQ-prosessor på 2, 5 GHz, 2 GB NVIDIA GTX-860M grafikkort, 16 GB RAM, 256 GB SSD, 17, 3-tommers høyoppløselig skjerm og den eksterne DVDR / W-stasjonen. Den kjører på Windows 8.1 operativsystem. Tilgjengelig på Amazon til en overkommelig pris.

Se det på Amazon

Beste Lenovo Gaming bærbar PC med utmerket skjerm

Lenovo Y50 UHD 59441814 Gaming bærbar PC

Vi har allerede nevnt Y50 bærbare datamaskiner fra Lenovo på listen, og dette er en variant av det. Lenovo har kommet med denne bærbare datamaskinen for å få bukt med klagene til Y50-bærbar PC. Mens Y50 har litt gjennomsnittlig skjerm med begrenset synsvinkel, fjernes denne mangelen i Lenovo Y50 UHD 59441814 gaming bærbar PC som har en høyere oppløsning på 3840 x 2160, og du kan nyte utsikten perfekt fra alle vinkler. Bortsett fra stor forbedring på skjermen, er den andre attraktive tilleggsfunksjonen 10-punkts multi-touch inngang. Så du kan glede deg over å spille på denne bærbare datamaskinen med fingertuppene også.

Se det på Amazon

Beste Lenovo bærbare datamaskin for spill med kraftig prosessor

Lenovo Y50 59441402 Gaming bærbar PC

Dette er enda et alternativ du kan ta en titt på mens du planlegger å kjøpe den kraftigste Lenovo-bærbare datamaskinen. Dette er uten tvil en variant av Y50 bærbare PC-er, som spesialiteten er den kraftige prosessoren. Mens alle andre Y 50-bærbare PC-er er pakket med en prosessor klokket til 2, 4 GHz, er denne pakket inn med en prosessor klokket til 2, 6 GHz. Andre funksjoner inkluderer Intel Core i7-4720HQ-prosessor, 8 GB RAM, 1 TB harddisk ved 5400 o / min, 8 GB SSD, høyoppløselig 15, 6-tommers skjerm og til slutt NVIDIA GeForce 860M grafikkort. Den kjører på Windows 8.1 operativsystem.

Se det på Amazon

Konklusjon

De beste Lenovo-bærbare datamaskiner er listet opp her med alle funksjoner og spesifikasjoner.

Lenovo beveger seg sakte, men sikkert ut av sine bærbare notatbøker, og beveger seg inn i spillverdenen. Hvis du vil ha en kraftig og stilig bærbar PC for spill, er Lenovo spillnotatbøker gå til alternativet. Forsikre deg om at du velger en Lenovo bærbar PC som har et komfortabelt tastatur med en stor skjerm på 17 tommer eller mer. Det er også fornuftig å investere i SSD, slik at du kan installere spill mye raskere. Når det gjelder prosessoren, er Intel Core i7 kombinert med en NVidia GeForce GTX 1060 GPU stor for å glede deg over VR-spill. Hvis du foretrekker portabilitet, kan du velge en mindre skjerm på 15 tommer, da de også vanligvis er lettere på rundt 4 til 7 pund.

Lenovo tilbyr en solid garanti og lar også brukere bytte RAM eller lagring, uten å måtte krenke garantien. Du kan også utvide garantien til et år til.

Se også: Beste bærbare datamaskiner med CD / DVD