Slik endrer jeg navn på operatør på iPhone og iPad [Bruke Mac]

Det er flott å tilpasse favorittenheten din og gi den et personlig preg. Den åpenbare fordelen med tilpasning er at den gjør at gadgeten din skiller seg ut eller er forskjellig fra resten. Heldigvis er det mange måter du kan tilpasse iOS-enheten din på. Som for eksempel vil du velge mellom forskjellige glødende bakgrunnsbilder, gravere navnet ditt i en sak eller til og med endre navnet på bæreren på iPhone og iPad.

Mens jeg utforsket noen av de smarteste måtene å tilpasse iOS-enheten min, snublet jeg over en Mac-app kalt CarrierEditor av Kevin og Daniel. Appen lar deg enkelt endre operatørnavn på din iPhone. I motsetning til andre lignende apper som fungerer bare ved å la deg erstatte operatørnavnet med en tekst, lar det deg erstatte operatørnavnet med et forhåndsvalgt Zeppelin-ikon. Høres interessant ut, er det ikke? Du kan velge mellom flere ferdige logoer som kan gjøre statuslinjen veldig kul.

Her er hva du trenger:

  • En iPhone eller iPad (mobil)
  • Mac
  • CarierEditor

Slik endrer du iPhone- eller iPad-bærelogo

Trinn 1. Last ned CarrierEditor-filen (.dmg) og monter filen.

Steg 2. Nå kjører filen CarrierEditor.app.

Trinn 3. Klikk på "La oss komme i gang" for å begynne.

Trinn 4. Nå, finn ut hvilken versjon operatøren din er på. For å gjøre dette, gå til Innstillinger → Generelt → Om og bla ned til der det står 'Carrier' og noter nummeret (som 13.3, 13.2, etc.)

Trinn 5. Skriv inn dette nummeret i inntastingsboksen og klikk Neste

Trinn 6. Nå velger du enheten og deretter operatørnavnet du befinner deg på. Merk at hvis transportøren ikke er oppført, ikke vil denne metoden fungere for deg.

Trinn 7 Dette er den beste delen nå. Du kan velge to ikoner for å tilpasse statuslinjen. Det er omtrent ti Zeppelin-logoer som er utstyrt med .dmg-filen, slik at du kan velge mellom det. Alternativt, hvis du allerede har fått dem, kan du dra og plassere dem i de to boksene. (to versjoner for forskjellige scenarier, men du kan gjøre med bare en også)

Trinn 8. Sett bildene og klikk Compile Carrier Update (.ipcc)

Trinn 9. Når det er gjort, vil skrivebordet ha to nye filer. Du kommer til å bruke en av disse for å endre operatørnavnet.

Endelig…

  1. Åpne iTunes og klikk på enhetens navn
  2. Trykk Alt (alternativ) og klikk på 'Gjenopprett iPhone ...'
  3. Velg den genererte .ipcc-filen (som ikke har original i navnet)
  4. Når iPhone / iPad er gjenopprettet, vil det nye ikonet vises umiddelbart!

Det er det.

Så enkelt som det høres ut, er ting bare tilgjengelig for Mac-brukere akkurat nå. Ja, vi venter også, Windows-brukere!

Innpakking

Hvordan personliggjør du iOS-enheten din? Hvis du får en sjanse, hva slags tilpasning vil du ha med i iOS 12 og macOS Mojave? Del tankene dine i kommentarene nedenfor.

For å lese flere slike interessante innlegg, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Instagram.

Bilder kreditt: iPhoneHacks

 

Legg Igjen Din Kommentar