Slik viser du full filsti i Finder på Mac - Filnavigering forenklet

Finder på Mac er en av de mest komfortable måtene å komme seg rundt på Mac-en på og navigere gjennom filer og mapper. I tillegg til de viktige funksjonene du ser i Finder, er det spesifikke nyttige verktøy som kan lette fil- og mappnavigasjonen ytterligere.

Det er nettopp det vi skal diskutere i dag. Vi vil forklare hvordan du kan avsløre filstien i Finder på Mac for å vite den nøyaktige plasseringen av en fil eller mappe som du ser på for øyeblikket (Hvis du ønsker å kopiere fil / mappebane fra Mac finder, hopp her.) Prosessen er ganske enkelt og tar lite mer enn et par trinn. For å gjøre det enda enklere har vi utarbeidet guiden med trinn og bilder for å hjelpe deg med å cruise rundt.

Slik viser du filsti i Finder på Mac

Trinn 1. Åpne Finder først.

Steg 2. Nå fra Finder-menyen øverst, klikk på Vis.

Trinn 3. Alt du trenger å gjøre nå er å klikke på "Vis banelinje."

Nå kan du se en liten stolpe dukker opp nederst i Finder.

Trinn 4. For å sikre at alt ble gjort riktig, navigerer du gjennom forskjellige mapper og legger merke til banen som vises i den linjen.

Hvis du noen gang ønsker å skjule banen igjen, klikker du bare på "Skjul banelinje."

Se hele filstien i Finder på Mac ved å bruke tastaturets snarvei

Det er enda enklere å se en filsti ved å bruke en hurtigtast. Åpne Finder → Bruk kombinasjonen av Alternativ (⌥) + Kommando (⌘) + P.

Det er alt for nå!

Logger av

Denne funksjonen trengte ingen teknisk kunnskap, og den burde som standard vært tilgjengelig for alle Mac-brukere i stedet for å gjøre det manuelt. Men kanskje Apple hadde noen andre tanker om det. Nå som du vet ordet av det, må du sørge for at du bruker det og reduserer stresset med å memorere filstien.

Du kan henvise til:

  • Slik viser du en filsti i søkelyssøk på Mac
  • Slik legger du Dropbox til sidefeltet i Finder på Mac

Skulle du ha noen problemer med å følge denne guiden, må du huske å kommentere nedenfor eller ta kontakt med oss ​​på vår Facebook og Twitter. Ikke glem å prøve den på iOS-appen din på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar