De beste værappene for iPad i 2020: Vær, prognoser og mer

Du har vakkert planlagt ferien, bestilt flybillettene og restaurantene og i ferd med å zoome til destinasjonen i løpet av et par timer med din kjære. Plutselig bestemmer været Gud seg for å regne uendelig og ser ikke ut til å stoppe når som helst snart. Dessverre har også destinasjonen du er på vei tatt til oppgaven, og været har blitt ganske fiendtlig. Så trist å vite det! Kanskje du ikke har planlagt turen ved å bruke de beste iPad-værappene (fungerer også med iPhone), gjorde du det?

Vi har allerede laget en bedårende liste over de beste iPhone-værappene og trodde det ville være kult å gjøre det samme for iPad også. Hvis du aldri vil bli fanget beskyttet av vær, må du bruke værapper ikke bare for å planlegge reisen bedre, men også holde deg på den tryggere siden under tøffe værforhold.

De beste værappene for iPad i 2019

#1. AccuWeather

Med "AccuWeather" kan du dele værobservasjonene dine for å hjelpe andre med å unngå det dårlige været. Sjekk ut det direkte publikumskartet med værforhold rapportert av brukere fra hele verden.

Den viser også minutt-for-minutt-nedbør for de neste par timene for din nøyaktige GPS-plassering eller gateadresse. Med bruk av widgets vil du kunne se værforholdene på dagen. De dårlige værvarslene hjelper deg å klargjøre deg på forhånd.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. WeatherBug

Med tillatelse av 18 forskjellige kart som Doppler radar, vind, temperaturer, lyn, trykk, luftfuktighet, "WeatherBug" er eksepsjonelt praktisk når du lar deg spore værforholdene til ethvert sted. Det kan skryte av det største profesjonelle værnettverket og gir de mest nøyaktige prognosene.

Med bruk av Earth Networks “Total Lightning” -teknologi gir den deg tilgang til radaren for en rekke internasjonale lokasjoner. Det gir nåværende, time- og 10-dagersvarsel. Varsler om nærhet til lyn og minutt for kilometer og kilometer er veldig nyttige. Livsstilsvarslene gir deg beskjed om hvordan været vil påvirke treningsøktene dine, kroniske smerter, allergier eller til og med idrett.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. MyRadar værradar

MyRadar er ganske god når det gjelder å gi nøyaktige værdata. HD-animerte radarbilder i sanntid på et svært interaktivt kart lar deg raskt få tilgang til viktige data som regn, snø, blandet nedbør og skydekning, etc.

Med alvorlige værvarsler sikrer det at du har den nødvendige sikkerheten og ikke blir fanget i dårlig vær. Du kan også bruke orkanen for å ha detaljerte anslag for stormenes vei. Videre støtter MyRadar flere språk som engelsk, nederlandsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, koreansk og spansk.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Værkanalen

"Værkanalen" anses å være en av de høyest rangerte værappene av iOS-brukere. Evnen til å levere feilfrie værvarsler og rettidige værvarsler gjør det til et must.

Med denne værappen kan du få tilgang til time, daglig, ukentlig, helg og til og med 15-dagers lange prognoser. Den dynamiske startskjermen endres automatisk på tidspunktet for dagen, været og din nåværende beliggenhet for å vise den faktiske værforholden. Radarkartene viser fortid og fremtidig Doppler-radar.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Været Live

Med en fullt justerbar layout og rent grensesnitt “Weather Live” kan du hjelpe deg med å holde det dårlige været i sjakk og planlegge reisen din smart.

Denne appen tilbyr en mer personlig daglig rapport med de nyeste miljødata. Så vil du kunne se på all viktig informasjon øyeblikkelig.

Det er også en indikator som lar deg enkelt finne ut av trykkendringene. Sjekk detaljene om sikt, vindretning og oppdag fuktighetstilstanden.

Selv om appen er gratis, må du bruke noen dollar for å få tilgang til førsteklasses funksjoner som orkanen tracker.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Vær underjordisk

Styrket av mer enn 200 000 personlige værstasjoner, er "Weather Underground" kjent for å tilby hyper-lokale prognoser så vel som nåværende forhold. Bruke de faktiske værdataene som fuktighet, dagspunkt, sikt, trykk osv .; du kan designe dagen din bedre og kunne møte værutfordringene på en smart måte.

Time- og 10-dagersvarslene sikrer at du holder deg oppdatert med værforholdene. Det viktigste er at du kan spore luftkvaliteten, lokale influensautbrudd, UV-risiko. Gjennom de tilpassbare varslene vil du være et skritt foran og møte de kommende utfordringene på riktig måte.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Vær og radar

Jeg har funnet at "Weather & Radar" er perfekt når det gjelder å gi en faktisk værmelding. Du kan bruke denne appen til å øyeblikkelig få tilgang til den timelige, daglige og ukentlige prediksjonen av klimaet. Med en utvidet 14-dagers værutsikt hjelper det deg å planlegge reisen din smart.

Bruk den verdensomspennende live værradaren for å spore klimaet i landet du planlegger å besøke snart. Utnytt den største fordelen med widgeten for å enkelt følge med på det siste været rett fra låseskjermen på iOS-enheten din.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Clear Day®

Clear Day er en fantastisk, veldig visuell og pittoresk vær-app for iPad. Det er en av de virkelig fengslende værappene, som gir rik informasjon kombinert med like detaljert visuell estetikk.

3D-værkartene stjeler ikke bare showet, men skildrer også skydekke og radar. Dette kommer med værvideoer, videotemaer, pushvarsler for alvorlige værforhold og noen rene sosiale funksjoner. Takket være Notification Center-widgeten er værmeldingen tilgjengelig rett på låseskjermen på iOS-enheten din.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Vær Atlas

For å følge nøye med på været, er dette verdt å vurdere. Det tilbyr en 10-dagersvarsel og har også et gunstig live-værkart. Derfor kan du øyeblikkelig finne ut viktige data som temperatur, fuktighet og mer.

Enda bedre kan du også tilpasse appen for å få værdata basert på dine spesifikke krav. Med tilgjengeligheten av widget lar appen deg overvåke værforholdene direkte fra låseskjermen på enheten din. Dessuten kan du også dele noen viktige data med vennene dine for å hjelpe dem med å unngå stormen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Vane

Vane er en minimalvær-app for iPad / iPad Mini. På sitt beste gir det timeinformasjon for vær for nesten alle byer i verden. Du kan ikke få et renere utseende etter værappen enn dette. Vane er bygget på flat designestetikk, helt. Ingen pittoresk, animert grafikk som surrer opp batteriet.

Pris: Gratis

nedlasting

Det er alt!

Logger av

Alle disse værappene er enestående og leverer hyperlokale prognoser. Så hvis du planlegger en lang reise eller skal ut av stasjonen, kan du ta hjelp av disse nyttige appene for å konfrontere værforholdene med bedre lekser.

Hvilken av disse weader-appene er favoritten din? Gi oss beskjed om det i kommentarene og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram for flere slike topplister over iPhone- og iPad-apper. Ikke glem å prøve ut iOS-appen din på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar