Bør du kjøpe iPad Mini 2? Funksjoner, spesifikasjoner for den nye Mini

Apples iPad mini 2 (offisielt iPad mini med Retina Display) kommer sent i november. Bør du kjøpe den? Det spørsmålet blir vanskelig å bestemme når du allerede har en av disse tablettene. iPad 4, iPad 3 eller iPad mini - disse gjør kjøpsbeslutningen litt vanskeligere.

Jeg tror dette innlegget kanskje bare høres litt partisk ut, men la oss akseptere det faktum at iPad mini 2 er en klar oppgradering som folk vil elske. Spesielt folk som har brukt andre Apple-produkter og har hatt en flott opplevelse.

iPad Mini 2-funksjoner og spesifikasjoner

IPad mini 2 har noen få solide maskinvareendringer. Bortsett fra at det har blitt litt tykkere (0, 3 mm tykkere) og omtrent 20 g tyngre, er nesten annenhver endring rettet mot bedre ytelse og bedre opplevelse.

Her er iPad mini 2s spesifikasjonsark på et øyeblikk:

  • Dimensjoner: 7, 87 × 5, 3 × 0, 29 ″
  • Skjerm: 7, 9 ”retina-skjerm, 2048x1536px, 326ppi
  • Prosessorer: A7 med 64-biters arkitektur, M7 koprocessor
  • Nettverk / tilkobling : Wi-Fi / LTE / 4G / 3G / Bluetooth 4.0
  • Kamera : 5 MP iSight, baklysbelysning, 1080p HD videoopptak,
  • FaceTime : 1, 2 MP 720p HD, baklysbelysning
  • Batteri: 10 timer

A7 og M7

Apple har oppnådd en slags prosesseringskomponent nirvana ved å integrere 28nm 64-biters arkitektur A7 i tre av enhetene sine: iPhone 5s, iPad Air og den nye iPad mini 2. I følge Apple gjør tillegget drastiske endringer. Her er et eksempel:

  • 4x CPU-ytelse
  • 8x grafikkytelse
  • 72x bedre skjerm

Alt dette uten å gå på akkord med batteriet som fremdeles gir en 9-10 timers sikkerhetskopi.

Retina Glory

Kråkende glroy i iPad mini 2 er den nye Retina Display. Selv om en etterlengtet funksjon, introduksjonen av netthinnevisning til iPad mini nå gjør at alle nyeste iDevices faller inn i familien av netthinneenheter.

Netthinnevisningen gir en 2048x1536px med en 326ppi tetthet. Den nye oppløsningen er interessant, den samme som den som finnes på iPads.

Forbedret Facetime

Det er denne nye funksjonen som heter "bakgrunnsbelysning" som Apple sier vil forbedre videokvaliteten i FaceTime HD-kamera.

For brukere som bruker FaceTime mye, kan dette være en massiv endring over tid. Men hvis du har det bra med eksisterende FaceTime-ytelse, er dette ikke en faktor som vil trekke deg mot den nye iPad mini.

Flere nye apper

Akkurat som hvordan Apple gjorde iWork gratis tilgjengelig for nye iPhone 5s / 5c brukere, har Apple gjort noen få interessante apper gratis for nye iPad Air og iPad mini 2 brukere. Du får iPhoto, hele iWork, iMovie og Garageband gratis med den nye iPad mini 2.

IPad mini 2 er definitivt en enorm oppgradering fra iPad mini når det gjelder to ting: prosessering / ytelse og den visuelle appellen du får fra en netthetsdisplay.

Hvis du er fornøyd med iPad mini som den er, kan du kanskje ikke friste til å velge en bedre ytelse. Men jeg tror konfigurasjonen av iPad mini 2 vil være nødvendig, da vi ser kontinuerlige oppdateringer til iOS 7.

IPad mini 2 starter fra $ 399 for Wi-Fi og $ 529 for Wi-Fi og data. Den skulle komme til markedene i november (midten / sent).

 

Legg Igjen Din Kommentar