Hvorfor utviklere foretrekker Mac? Eksperter avslører sannheten

Når det gjelder smarttelefoner og bærbare datamaskiner, er hele teknologiverden delt inn i to grupper: Enten støtter du Android eller iOS og Windows eller Mac. Det er ingen mellomgrunn for noen vanlige brukere eller en ekspert.

Dette etterlater brukere med et viktig spørsmål: hvilket operativsystem er bedre? En bruker, med sin begrensede kunnskap og erfaring om teknologi, er alltid i doldrummen. For å finne riktig svar - en gang for alle - søkte vi råd fra eksperter. Vi spurte fem utviklere et enkelt spørsmål: Mac eller Windows?

Disse utviklerne registrerer enstemmig sine meninger. Merk at utviklerne, som svarte på spørsmålet vårt, har brukt begge plattformene for å utvikle programvare og apper.

Dette ga dem en klar forståelse av meritter og fordypninger av begge systemene. Basert på deres erfaringer stemte utviklerne for Mac. Windows likte i sin tidlige fase en status som eneste aktør i markedet. Men da Apple gikk inn i virksomheten, ble konkurransen mellom de to hard.

Apple ser ut til å ha kanten over Windows med sitt sikre økosystem, smartere operativsystem og kraftig maskinvare. Utviklere var raskt ute med å bytte til Mac fra Windows, da de kunne kjenne igjen en bemerkelsesverdig forskjell mellom de to plattformene. La oss sjekke utsikten deres!

Hvorfor Mac er det første valget blant utviklere: Fem grunner

#1. Lish - Utvikler, WonderShare

Jeg byttet fra Windows til Mac utvikling og har lagt ut en serie PDF-produkter for Mac, for eksempel Wondershare PDF Converter for Mac og PDF editor for Mac.

Etter nesten åtte års utvikling på Mac, tror jeg at utviklingsmiljøet til Mac er utmerket, og det er brukervennligere når du konfigurerer forskjellige programmer, og det er ikke nødvendig å laste inn for mange ting manuelt. Mange av verktøyene som utviklerne bruker kommer fra Unix, og kraften til UNIX er veldig behagelig å bruke.

For det andre er Mac-en veldig kul; det kan gi Apple utviklingsprogramvare industrien en følelse av ære. Den tredje er å virtualisere Windows på OS X, noe som er veldig enkelt. Et enkelt brukergrensesnitt gjør arbeidet jevnere. På Mac OS X er vinduestyring flott, og det er viktig når du bruker mange forskjellige verktøy som utvikler.

# 2. Akash Padhiyar - Grunnlegger, Akash Technolabs

Jeg har brukt Mac de siste åtte årene. Hvis du spør meg hvorfor jeg bruker Mac i så lang tid, vil jeg svare deg med et spørsmål: hvorfor jeg puster. Ja, det er så enkelt som å forstå viktigheten av Mac.

Den sømløse integrasjonen gir meg et brukervennlig, rent, enkelt og raffinert miljø. Som vi alle vet om funksjonen til sikkerhet og dataintegritet, gir den meg avslapning mens jeg bruker den. Hver komponent i Mac er optimalisert for best mulig ytelse for å sikre at det tar mindre krefter for å utføre arbeidet ditt.

Mac gir meg mer kraft i å utvikle identiteten min med et fantastisk brukergrensesnitt. Mac er alltid der for å gi kundene tilfredshet med ny teknologi, rask respons og stabilitet i versjonen.

Mange ganger hørte jeg at Mac er veldig dyrt, men jeg tror at når du får et kvalitativt og sikkert miljø med nye oppdateringer og svært optimalisert ytelse, så må du gå for Mac.

# 3. Jared Collett - Grunnlegger, BetterHabitsApp

Jeg jobbet faktisk for Apple. Å bruke programvaren deres som en plattform for min kreativitet er ganske enkelt en annen karakter. Jeg begynte opprinnelig å bruke en Mac for å unngå krasjer, omstarter og, himmelsk forfender, en fullstendig installering på nytt.

Tolv år senere, og ikke mye har endret seg. Under den kreative prosessen kan jeg ikke bry meg med et operativsystem som ikke vil fungere. Fra å drive et innspillingsstudio til å redigere bilder profesjonelt til å produsere dokumentarfilmer, alt er gjort på en Mac.

Nå som iOS-utvikler blir jeg tvunget til å bruke en Mac, men ærlig talt, ville jeg ikke ha det på noen annen måte. Når du har å gjøre med tusenvis av kodelinjer, feilsøke og løse komplekse problemer, må du stole på maskinen din. Mer enn det må du stole på systemet du bruker.

Jeg har alltid følt at Apple tvinger deg til å gjøre det riktig første gang. Selv om dette kan være litt frustrerende, er du takknemlig for det til slutt. Fra å lære seg Objekt-C til nå Swift, har Apple en måte å utvide sin eleganse og uberørte kvalitet til selve kodingsopplevelsen. Jeg grøsser over å tenke hvordan det ville være å kode for en Windows-enhet på en Windows-PC, nei takk!

Alt i alt er jeg beæret over å fortsatt kunne bidra til Apples arv og oppdrag, mange år etter at jeg formelt har jobbet for dem. Apple er et flott selskap med tusenvis av eksepsjonelle mennesker som driver det med oppdraget å berike folks liv. Det er noe jeg alltid kan komme bak.

# 4. Pablo Diaz-Gutierrez - CTO, Appfluence

Som en av skaperne av Priority Matrix bruker jeg dagen på å skrive og gjennomgå kode for mobil-, web-, serversiden og desktop-programvare, så jeg trenger et miljø som er fleksibelt og kraftig nok til å håndtere det.

En MacBook tilbyr den perfekte kombinasjonen som lar meg gjøre veldig forskjellige typer arbeid ett minutt og det neste, uten å måtte koble meg til eksterne systemer eller laste inn en mengde virtuelle maskiner for hver situasjon.

I kjernen er macOS et Unix-system som også er enkelt å bruke og "bare fungerer." I motsetning til mer tradisjonelle Unix-systemer (Linux er den mest kjente varianten), lar macOS meg jobbe med minimalt med fikling og installasjonstid.

Det er massevis av utviklerprogramvare som fungerer rett utenfor boksen, og fordi det er et Unix-system, kommer det med utallige verktøy som kan kombineres for å utføre komplekse oppgaver. Å få en ny maskin om morgenen og vite at jeg kan ha alt jeg trenger og gå i løpet av noen minutter er enormt for meg.

Til slutt, siden jeg jobber hjemmefra, ville jeg bli vanvittig hvis jeg ikke flyttet. Jeg kjører sykkel og tar den bærbare datamaskinen med meg til kaffebarer hele tiden. Så jeg trenger en datamaskin som er lett og enkel å ha med i sekken. Jeg ble først forelsket i MacBook Air, og har ikke sett meg tilbake siden.

# 5. Visninger fra 5KPlayer

Anta at to team jobber for å utvikle en enkelt programvarestykke - DearMob iPhone Manager. Ett team bruker Windows-plattform og et annet bruker Mac. Begge lag er enige om at Mac er enklere og enklere å bruke for å utvikle et iOS-relatert program.

Hvis sammenligningen ovenfor ikke er nok til å imponere noen, la oss ta et eksempel til. Det er bare ett team som bygger 5KPlayer på både Windows PC og Mac. Ut fra ideene deres er Mac-datamaskin mye praktisk for programmering, spesielt for tredje lib (bibliotek). Det er ganske mange innebygde kildekoder i Mac-datamaskinen. Derfor kan enhver utvikler fullføre oppgaven raskere på Mac enn på Windows PC.

Selv om mer og mer programmeringsspråk kan brukes på tvers av plattformer, må vi fortsatt lage Windows-programvare på Windows og Mac-applikasjon på Mac-datamaskin. Mac er Steve Jobs største arv.

Det er alle venner!

Hva er ditt valg?

Etter å ha lest noen intelligente argumenter fra eksperter, ville mange vite hvorfor utviklere foretrekker Mac. Vårt forsøk var å skape bevissthet rundt de to populære databehandlingsplattformene, og hvilken du bør bruke. Ideen vår er ikke å devaluere Windows mot Mac. Du er dommer og tar en siste samtale.

Relaterte innlegg

  • Apples produktplasseringsstrategi
  • 7 ting Apple kan gjøre med de store kontantene
  • Android-telefoner er like livløse som gravsteiner
  • 6 funksjoner jeg vil se på mine fremtidige iPhones

Hvilken databehandlingsplattform bruker du? Er du fornøyd med det nåværende operativsystemet som er installert på datamaskinen din? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook og Twitter. Sørg også for å laste ned appen vår for å lese mer tankevekkende innhold.

 

Legg Igjen Din Kommentar