Slik låser du opp Sprint iPhone

"SIM-kortet som er installert på denne iPhone støttes ikke under aktiveringspolitikk." Vil du ikke lenger bruke det eksisterende Sprint-nettverket på den låste iPhone-en? Du må først låse opp Sprint iPhone før du bytter til et nytt nettverk på enheten din.

Du får ikke lov til å bytte til et annet nettverk med mindre Sprint-enheten din er kvalifisert for det. Det er to måter du kan søke på for å låse opp Sprint iPhone. Mens en måte er å fylle ut skjemaene og be om å låse opp enheten, er den andre måten å få det gjort av en tredjeparts opplåsingstjeneste.

I motsetning til Verizon er det ikke så enkelt å låse opp en Sprint-enhet. La oss gå over for å finne ut hvordan det gjøres på riktig måte!

Slik låser du opp Sprint iPhone og bytter til annet nettverk

Du må vite:

 • Hvis du kjøpte iPhonen din etter 2015, ville Sprint låse den opp for innenlandsk bruk (i USA) når den er kvalifisert for den.
 • I tilfelle du hadde kjøpt iPhone før februar 2015, vil Sprint informere deg når enheten er kvalifisert for å låse opp. Du må be om låsing.
 • Når den nasjonale og internasjonale opplåsingsprosessen gjøres separat, må du fullføre begge forespørslene for å sikre at enheten kan brukes med hvilken som helst transportør både innenlands og internasjonalt.
 • Sprints iPhone 5-versjoner tillates kun å låses opp for internasjonale GSM-nettverk - utenfor USA. Det vil imidlertid fungere på Verizons CDMA-nettverk.
 • Hvis en iPhone er svartelistet eller rapportert tapt, kan den fortsatt låses opp, men vil ikke fungere i hjemlige (amerikanske) nettverk. Men det vil fungere utenfor USA
 • En ulåst svartelistet Sprint iPhone fungerer kanskje ikke i noen land som deler amerikansk database.
 • Tidligere versjoner av iPhones ble laget for å fungere bare i bestemte nettverk. Som for eksempel vil ikke Sprints iPhone 4s fungere med andre nettverk. Nyere iPhones som 5s eller iPhone 6s fungerer med GSM-transportører så vel som Verizons CDMA-nettverk.
 • Sprints iPhone 7 er kompatibel med de fleste GSM-nettverk og med Verizons CDMA-nettverk.
 • Hvis du vil vite mer om Sprints opplåsingspolicy, kan du gå til denne siden.

Er din Sprint iPhone kvalifisert for å låse opp?

Din iPhone må overholde følgende regler for opplåsing av hjemmet.

 • Enheten din må ha vært aktiv i Sprint-nettverket i minst 50 dager.
 • IPhone må være innenlands SIM-opplåsing.
 • Du har oppfylt den tilknyttede serviceavtalen, avregningsfaktureringsavtalen eller leieavtalen sammen med betalingen i sin helhet av alle aktuelle avslutningsgebyr eller kjøpsalternativer for slutt.
 • IPhonen skal ikke ha blitt rapportert som tapt eller stjålet. Dessuten må det ikke ha blitt koblet til noen uredelig aktivitet.
 • Den tilknyttede kontoen anses å være i god posisjon.

Enheten din må overholde følgende regler for internasjonal låsing:

 • For å be om internasjonal SIM-opplåsing, må du være den nåværende Sprint-kunden. Du må autentisere deg som kontoinnehaveren eller en autorisert kontakt.
 • IPhone må være i stand til internasjonal SIM-opplåsing.
 • Enheten må være aktiv på en Sprint-konto.
 • Sprint-kontoen din må ha vært aktiv i minst 90 dager.
 • Kontoen skal være i god posisjon.
 • Enheten må ikke ha blitt rapportert som tapt eller stjålet og koblet til noe som er forbundet med uredelig aktivitet.
 • Hvert telefonnummer på kontoen har lov til å jobbe med opptil to ulåste enheter i løpet av 12 måneder.

Hvis kontoen din er kvalifisert, må du kontakte Sprint Customer Care (1-888-211-4727) for å be om Domestic SIM Unlock and Sprint Worldwide Care (888-226-7212) for internasjonal låsing.

Hva skal du gjøre når du har låst opp iPhone-en din?

Du vil ikke ha noen problemer med å låse opp telefonen din, da transportører vil lede deg gjennom trinnene. Etter at du har låst opp enheten din, vil du kunne bruke en annen operatør på enheten.

Når den er låst opp, kan du bruke iPhone på en annen operatør ved å følge instruksjonene nedenfor:

Trinn 1. Først må du slå av iPhone-en.

Steg 2. Fjern deretter SIM-kortet fra enheten og sett det nye SIM-kortet i SIM-kortsporet.

Trinn 3. Start enheten på nytt. Gå gjennom instruksjonene på skjermen for å konfigurere iPhone.

Vil du låse opp iPhone-en din raskt og enkelt?

Slik låser du opp Sprint iPhone ved bruk av tredjeparts tjenester

Hvis du vil låse opp enheten din raskt, kan du ta hjelp av pålitelige tredjeparts opplåsningstjenester. Selvfølgelig må du betale penger for tjenesten, men det er verdt spesielt i en situasjon når du vil at opplåsingsprosessen skal være jevn seiling.

Antar at du har kjøpt en iPhone som for øyeblikket er låst med Sprint-konto, og eieren av enheten ikke fulgte fremgangsmåten for å låse opp enheten, vil du ikke ønsker å gjennomføre opplåsingsprosessen uten å ta hodepine? Ti til en, vil du.

Det er tre tredjeparts tjenester –Direct Unlocks, Keys2iPhone og Unlockpolice, som vi har funnet mer pålitelige. De tar bort all stress fra deg og låser opp enheten raskere. Dessuten krever de en konkurransedyktig pris.

Slik låser du opp Sprint iPhone ved hjelp av direkte opplåsing

Ansvarsfraskrivelse: Det er mye negativ tilbakemelding om DirectUnlocks. Og vi tok det veldig seriøst. Derfor snakket vi med tjenesteleverandøren, og de hevdet at tjenesten deres er 100% ekte. Negativ markedsføring utføres av konkurrentene. Så vi undersøkte saken nærmere og fant det ekte. Vi ber deg imidlertid om å gå videre på egen risiko. Vi i iGeeksBlog er ikke ansvarlig på noen måte.

Direct Unlocks koster $ 19, 99 (USA) for å låse opp enhver iPhone for ethvert nettverk og det tar 3-8 dager å gjøre arbeidet ditt.

Tjenesten sender inn opplåsingssøknaden din til transportøren etter deres opplåsingspolicy og er fullstendig lovlig. Så du trenger ikke å bekymre deg for noe.

Trinn 1. Gå til directunlocks.com. Deretter må du velge navnet på transportøren som telefonen din for øyeblikket er låst til

Steg 2. Klikk på Fortsett.

Trinn 3. Skriv inn modellnummeret til iPhone-en din.

Trinn 4. Neste opp, skriv inn IMEI-nummeret.

Trinn 5. Klikk på Lås opp-knappen.

Trinn 6. Deretter må du oppgi navn, e-post og betale via kredittkort eller debetkort.

Det er det!

Direkte opplåsing lar deg følge med på fremdriften for låseringen din online der prosentandelen er fullført.

Etter at enheten din har blitt låst opp, mottar du en bekreftelses-e-post.

Slik låser du opp Sprint iPhone [iPhone 7 Plus, 7, 6s Plus, 6s, iPhone 6, 6 Plus, SE og iPhone 5S] Bruke Keys2iPhone

Keys2iPhone er nok et pålitelig navn i bransjen. Det koster opp til $ 29.99 og tar opptil 5 dager å fullføre opplåsingen.

Trinn 1. Gå over til //keys2iphone.com/ på din mobile enhet eller datamaskin.

Steg 2. Deretter skriver du inn din iPhone-modell → Velg navnet på transportøren som telefonen din er låst med → Klikk på Fortsett.

Trinn 3. Nå angir du IMEI-nummeret til enheten din → Klikk på Bestill nå.

Trinn 4. Dernest må du betale. Prisen avhenger av modellen og nettverket til enheten din.

Det meste tar denne tjenesten 2-3 dager å få din iPhone ulåst.

Slik låser du opp Sprint iPhone ved å bruke Unlockpolice

Unlockpolice er en kjent opplåsningstjeneste for smarttelefoner. Bortsett fra iPhone, lar den deg låse opp smarttelefonen fra flere produsenter, inkludert Samsung, HTC, Google, Alcatel, ASUS, Coolpad, Nokia, LG, SONY, ZTE, Motorola og mer. Tjenesten tar opptil 10 virkedager for å låse opp smarttelefonen din.

Trinn 1. Gå til UnlockPolice.com på datamaskinen eller mobilenheten.

Steg 2. Nå må du velge produsent.

Trinn 3. Deretter klikker du på Lås opp min iPhone.

Trinn 4. Neste opp, må du betale og legge inn bestillingen.

Det er alt!

Pakk sammen:

Så det er slik du kan låse opp Sprint-smarttelefonen din og bytte til andre nettverk. Basert på din bekvemmelighet kan du velge riktig måte å få enheten din ulåst. Hvis tid ikke er et problem for deg, følg alle nødvendige prosedyrer for å be om låsning.

Hvis du ikke vil gå gjennom den lange ruten og ønsker å gjøre prosessen raskere og mye enklere, velger du den foretrukne tredjepartstjenesten.

Har du noen tilbakemeldinger? Del det gjerne i kommentarene nedenfor.

Det kan være lurt å se på hvordan du omgår iCloud-aktiveringslås, hvordan du løser iMessage-aktiveringsfeil.

Fant du denne guiden nyttig? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for å lese flere slike artikler.