De beste 10,5-tommers iPad Air Leather-tilfellene fra 2020: Stilige omslag til din iPad

Da Apples iPad Air fra 2019 er ute nå, fortjener de stilige lookene spesiell oppmerksomhet. Derfor trodde jeg at det er rett tid å stille opp de beste lærvesker for 10, 5-tommers iPad Air.

Skulle du tenke på å få en estetisk kamp for din helt nye nettbrett, vil følgende samling hjelpe deg med å oppdage det. Så la oss ta en titt!

Beste 10, 5-tommers iPad Pro skinnvesker i 2019

#1. Snugg

“Snugg” er en av de tilbehørsprodusentene som produserer topp deksler. Og denne saken ser ut til å være en solid all-case. Det er et par kvaliteter som gjør det til en fin innsats for folk som setter rik håndverk på toppen av prioriteringen.

For det første har dekselet en slitesterk konstruksjon med eksteriør av PU skinn og nubuckfiber. Med tillatelse til den myke strukturerte finishen gir det forbedret grep.

For det andre er funksjonaliteten mer fleksibel slik at du kan plassere enheten din i den perfekte horisontale vinkelen. Dessuten tilbyr Snugg denne rikholdige saken i seks profesjonelle farger som brun, lilla, blå osv.

USP: En solid all-case

Sjekk ut på Amazon

# 2. Wopin

Wopin har introdusert et mer praktisk folioomslag. Funksjoner som en kortholderlomme og en sikker Apple blyantholder gjør den svært brukervennlig.

Og det er også en stropp som lar deg beholde iPad-en med en hånd. De gummierte sporene holder enheten perfekt, slik at du har forbedret seeropplevelsen.

Når det gjelder beskyttelse mot utilsiktet støt, har Wopin styrken til å overleve dråper uten problemer. Dessuten kommer dette syntetiske lærdekselet i fire fargevarianter som klassisk svart, elegant brun, grå og innsjøblå

USP: Kortarrangørlomme

Sjekk ut på Amazon

# 3. Moko

Presenter din iPad en imponerende folio-sak. Dette dekselet fra MoKo kan imøtekomme de fleste behov, og tilbyr også den nødvendige pleien til iPad.

Hvis du liker å bære kort under reisen, vil du sette pris på sidelommen som ikke bare kan huse kort, men også noen viktige merknader. Kombinasjonen av PU skinn utvendig og mykt mikrofiber interiør gir det den nødvendige motstanden for å motstå støt. I tillegg har den en nyttig sløyfe for å forhindre at pennen din går tapt.

USP: Støtdempende design

Sjekk ut på Amazon

# 4. Fintie

“Fintie” er kjent for å produsere prisverdige saker til en konkurransedyktig pris. Og dette omslaget ser ut til å stemme overens med omdømmet.

Trekket er laget av komposisjonsskinn og har et utrolig mykt indre skall for å beskytte nettbrettet både mot stygge riper og også slag.

For å sikre at kortene dine forblir trygge, gir det en stor lomme. Dessuten gjør magnetlisten en pålitelig jobb med å kutte ned det unyttige strømforbruket.

USP: Tettsittende og slagfast

Sjekk ut på Amazon

# 5. Ztotop

Ztotop har en slank men beskyttende formfaktor. Dermed er iPad-en din i stand til ikke bare å vise fram stilen, men også få det nødvendige forsvaret mot støt og riper.

Saken er forsterket av TPU-bakskallet og har et mykt TPU-interiør. Og med det glatte PU-skinnet utvendig, gir dette foliodekslet sikker griping.

Når du ønsker å se på media mer komfortabelt, kommer trippelstativet veldig bra inn i stykket. I tillegg har den en holder som holder Apple blyanten perfekt på plass.

USP: Tri-fold stativ

Sjekk ut på Amazon

# 6. Moko

Så mye om de stilige omslagene? Ta en titt på dette attraktive tilbudet fra MoKo.

PU-lærvesken er vakkert designet og kommer i flere sjarmerende farger. Så hvis du vil at nettbrettet ditt skal fange øyeboller uten problemer, kan det være et fint valg.

Den gjennomskinnelige ryggen med den frostede finishen sørger for at iPad-en din kan vise frem sin klasse. Siden det ikke er noen hevede rammene, vil sveipebevegelsene dine ikke ha noen veisperringer.

USP: Attraktiv profil med levende design

Sjekk ut på Amazon

# 7. ProCase

Enkelt sagt, “ProCase” er en av de beste sakene designet for 3. gen iPad iPad. Den har en estetisk design som ser profesjonell ut på iPad-en din.

Sammensetningen av utvendig skinn har raffinert utførelse. Og med det glatte interiøret, får iPad-en din den nødvendige pute for å tåle sjokk uten problemer.

Denne foliovesken har flere spor for å øke seeropplevelsen. Dra nytte av den elastiske Apple blyantholderen for å holde din digitale penn sikker.

Videre tilbyr ProCase dette stilige dekselet i fem farger som sort, brunt, marineblå og mer.

USP: Profesjonell design

Sjekk ut på Amazon

# 8. ESR Urban Premium

Det er denne eviggrønne vintageprofilen som gjør “ESR Urban Premium” til en topp konkurrent for ditt utøvende valg. Vesken er skåret ut i mykt PU-skinn og flirer trekornsstruktur.

For å forsterke foringsrøret har produsenten også brukt robust polykarbonatmateriale som hjelper dekselet med å absorbere støt. I tillegg har mikrofiberinteriøret ekstra beskyttelse mot riper.

Et par sklisikre spor gir mer stabile synsvinkler. Hvis du bruker Apple Pencil, vil den nyttige holderen være veldig nyttig når du holder pekepinnen sikkert når den ikke er i bruk.

USP: Utøvende profil

Sjekk ut på Amazon

# 9. ProCase

“ProCase” folioveske i skinn har fått øynene opp for meg som et meget bedårende utførelsesdeksel. Utvendig skall av komposisjonsskinn er perfekt tilpasset av stedets utførelse.

Med det store rommet lett tilgjengelig, kan du legge viktige kort inne i løpet av reisen. Magnetisk lukking sparer ikke bare batteriets levetid, men holder også verdisakene dine sikre.

Den har et støtdempende interiør for å hindre at støt kan ødelegge iPad-en din. Bortsett fra holdbarhet, tilbyr ProCase dette dekselet i en rekke farger med forskjellige mønstre.

USP: Bedårende håndverk

Sjekk ut på Amazon

# 10. Infiland

Siden jeg setter pris på enkel design og pent utførelse, har dette tilbudet fra Infiland sett opp til merket. Syntetisk skinn av høy kvalitet kombinert med det slitesterke kabinettet gjør dette dekselet til et beskyttende middel for nettbrettet.

Infiland folio-kasse kommer med sterke magneter for bare å lukke dekselet ordentlig, men også støtte auto-sleep / wake-funksjonen. Med tillatelse til sklisikre spor, forblir den godt intakt både når det gjelder å skrive og se på vinkler.

I tillegg kommer denne rimelige saken ($ 10, 95) med livstidsgaranti og er tilgjengelig i seks farger som sort, grått og oransje.

USP: Sklisikre spor for forbedrede synsvinkler

Sjekk ut på Amazon

Der går du! Dette oppsummerer vår oppsummering av topplæretuier til 3. gen iPad iPad.

Hva er ditt valg?

Før du begynner å lese en annen artikkel, må du huske å dele tilbakemeldingene dine om forsiden du har valgt til iPad-en. Foreslå også navnet på favorittdekselet ditt, slik at vi kan inkludere mer fortjente omslag i oppstillingen ovenfor.

Du ønsker å se raskt på disse innleggene også:

  • Beste 10, 5-tommers iPad-luftesaker
  • Beste 10, 5-tommers iPad Pro-tilfeller
  • Beste 10, 5-tommers iPad Air-tastaturetui

Sørg for å laste ned iOS-appen vår, og følg oss på Telegram, Twitter og Facebook, slik at du aldri går glipp av de nyeste iPad-tilbehørslistene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar