Hvordan lage tomme ikoner på iPhone eller iPad

En av de kuleste måtene, jeg gjør at startskjermen til min iPhone ser iøynefallende ut er ved å sette opp et fascinerende bakgrunn. Jeg hater det virkelig når jeg finner apper som ikke lar tapetet vise sin sjarm. Mens jeg lette etter et hack for å overvinne dette hinderet, snublet jeg over et nettsted som heter "iempty tooliphone" som gjør det mulig å lage blanke ikoner på iPhone og iPad.

Så hvordan fungerer dette verktøyet? Vel, det legger tomme plasser til iOS-enhetens startskjerm ved å legge til gjennomsiktige Safari-bokmerker. Dermed kan du plassere appikonene dine der du vil, mens du etterlater blanke mellomrom slik at tapetet ditt kan veve magi uten forstyrrelser!

Hvordan lage tomt ikon på din iPhone eller iPad

Trinn 1. Først av, berør og hold på et appikon på startskjermen for å utløse vippemodus.

Når appene begynner å vri seg, må du sveipe til venstre for å nå helt til høyre på startsiden for å få tilgang til tom side. Deretter må du ta et skjermbilde av siden.

Bare trykk på Hjem-knappen og sideknappen samtidig for å ta skjermdumpen. På din iPhone X må du klikke på sideknappen og volum opp-knappen samtidig for å fange skjermen.

Steg 2. Nå åpner du Safari og går over til //iempty.tooliphone.net. Trykk deretter på Lag BLANK-ikoner og velg Legg til.

Trinn 3. Deretter trykker du på Velg fil.

Trinn 4. Trykk på Fotobibliotek og velg deretter skjermbildet du nettopp har tatt.

Trinn 5. Trykk deretter på Send. Vent nå noen sekunder til bildet ditt er lastet opp.

Trinn 6. Etter at skjermbildet ditt er lastet opp, blar du ned til Tilpasning-delen.

Trinn 7 Sjekk rutenettet til ikoner og bakgrunn i bakgrunnen → Neste, du må velge sporet der du vil stille det blanke ikonet på startskjermen. Du har flere alternativer som 1 × 1, 1 × 2, 1 × 4, 2 × 1, 4 × 4 og mer.

Dette er noe viktig: Hvis du vil plassere et tomt ikon i den første raden med apper fra først, velger du 1 × 1.

Trinn 8. Når du har valgt det foretrukne sporet, trykker du på Del-ikonet nederst på skjermen → Velg "Legg til startskjerm."

Trinn 9. Nå, trykk på Legg til øverst til høyre på skjermen.

Voila, se på det tomme ikonet på startskjermen! Du må gjenta prosessen for alle ikoner du ønsker skal fremstå som transparente.

Trinn 10. Til slutt, ordne appikonene dine etter ønske. For å gjøre det, trykk og hold på et hvilket som helst appikon for å gå inn i redigeringsmodus og dra en app og slipp den et sted. Bare sørg for å legge igjen blanke mellomrom slik at bakgrunnsbildet ditt kan fortsette å gjøre sitt tilstedeværelse følt elegant.

Du er to ting du må huske på. For det første, hvis du tilfeldigvis endrer bakgrunnsbilde, må du gå gjennom slipe igjen for å ha de gjennomsiktige ikonene på iOS-enheten din. Dessuten, hvis du trykker på de tomme ikonene, vil nettstedet åpne. Det er ikke så veldig bra, og du kan bære det med tanke på hvor pent det fungerer.

Video: Hvordan lage tomt mellomrom mellom apper på iPhone-skjermen

Det er gjort.

Over til deg

La meg få vite hva du synes om dette hacket i kommentarene. Og om du vil gi den en gang på iOS-enheten din.

Du vil gjerne lese disse innleggene også:

  • Hvordan tilpasse appikoner på iPhone
  • Hvordan tilpasse iMessage App Drawer
  • De beste appene for sporing av mobiltelefoner for iPhone
  • Beste apper som lager collage for iPhone og iPad

Likte du å lese denne artikkelen? Last ned appen vår og følg med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for å lese flere slike historier.