Slik fikser du lavt volum gjennom øretelefoner på iPhone

Hvis volumet på øretelefonen til iPhone er lavt, gjør det det veldig vanskelig å høre. Det er irriterende og irriterende. Ved å bruke volum opp-knappen kan du stille den til maksimalt nivå. Noen ganger føles imidlertid til og med dette utilstrekkelig. La oss se hvordan du fikser lite volum gjennom ørestykket på iPhone.

Denne funksjonen ble lagt til i 2014. Selv om den gjør hørselen hyggelig og støyfri og mer hørbar enn før, fungerer den ikke best gjennom øretelefonen. Så hvis du ønsker å bruke ørestykket mens du ringer / besvarer anrop, kan det være nyttig å slå av denne funksjonen.

Slik fikser du lavt ørepyntvolum på iPhone

I iOS 13 eller nyere

Trinn 1. Trykk på Innstillinger → Trykk på Tilgjengelighet.

Steg 2. Trykk på Audio / Visual under seksjonen Hearing.

Trinn 3. Slå av bryteren ved siden av telefonstøyavbestilling.

På iOS 12 eller tidligere

Trinn 1. Start innstillinger → Trykk på Generelt.

Steg 2. Trykk på Tilgjengelighet.

Trinn 3. Bla nedover og slå av avlysning av telefonstøy under Hørsel.

Sjekk om volumet er riktig innstilt. Hvis det ikke er det, kan du justere det etter behov ved å skyve til høyre for mer volum og venstre for lav lyd.

Det er det! Forhåpentligvis, nå kan du enkelt høre gjennom ørestykket uten problemer i det hele tatt.

Når du slår på iPhone Støyavbrytelse, er du i stand til å høre ordentlig uten ørestykket. Etter å ha kansellert unødvendig støy, gjør det det ekstremt enkelt for deg å høre lyden mens du ringer. Så sørg for å slå den på når du har fjernet ørestykket.

Noen ganger kan denne ulempen være forårsaket av så mange andre faktorer som du trenger å finne ut av. Slik som den dårlige kvaliteten på øretelefoner, nettverksproblem. Selv enheten din kan være den skyldige på grunn av noen tekniske feil. Så sørg for at du har sjekket grundig ut alle disse tingene før du finner noen konklusjon.

Bortsett fra dette har ikke Apple lagt til noe nytt under Hearing. Etter sin prestisjetunge plate med hver nye utgivelse, kan vi se en viss forbedring i disse innstillingene. Hvis det skjer, vil det gjøre iOS enda bedre.

Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentaren nedenfor. Kontakt oss på Facebook, Twitter og Instagram. Sørg også for å prøve ut iOS-appen din på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar