Beste bilfester for iPhone Xs, iPhone XR og iPhone Xs Max i 2020

Hvis du bruker bilen til vanlig pendling frem og tilbake, er et bilmontering det beste alternativet å bruke iPhone-en mens du kjører bilen. Når du har installert iPhone på bilmonteringen, kan du navigere på banen, snakke med noen, bruke FaceTime eller bla gjennom innhold håndfritt. For de nyeste iPhone X-er, iPhone XR eller iPhone Xs Max, har vi en liste over de beste bilmonteringene.

Hvorfor bør du vurdere kvaliteten på en bilmontering? Bortsett fra flere funksjoner, beskytter en telefonholder din iPhone mens du kjører. Du kjører muligens gjennom humpete veier; i denne situasjonen begynner telefonen å riste eller falle ned hvis du bruker en vanlig telefonmontering. Velg det beste bilfestet fra listen nedenfor og nyt kjøreturen.

Beste bilmonteringer for iPhone Xs, iPhone XR og iPhone Xs Max i 2019

#1. WinnerGear

WinGears Montar er et komplett bilfeste og nøyaktig hva du vil ha for å få mye forbedret håndfri opplevelse på kjøreturen. Første ting først kommer telefonholderen med den eksepsjonelt sterke sugekoppen som lar den feste seg på de fleste overflater som frontrute og instrumentpanel.

Takket være det sikre grepet holder den din iPhone jevnlig. Med 360-graders rotasjon lar Montar deg plassere smarttelefonen i ønsket retning. Dessuten er det ganske lett å være en praktisk reisefølge.

USP: Sterk sugekopp

Ta en titt på WinnerGear

# 2. iOttie

Dashbordputen og sugekoppdesignen til denne monteringen gir større stabilitet til din iPhone, og du bør derfor ikke være bekymret for skadene. Du kan enkelt installere denne telefonholderen på instrumentbordet på bilen din og deretter bruke den i lang tid.

Tørk og rengjør overflaten før du monterer monteringen. La instrumentpanelet sitte i tretti minutter, og installer deretter festet. iOttie har redesignet sin teleskoparm, som nå kan strekke seg fra 4, 9 ″ til 8, 3 ″.

USP: Omdesignet teleskoparm

Sjekk ut på Amazon

# 3. Stråleelektronikk

Hurtigutløserknapp gjør hele forskjellen for brukere som vil installere og fjerne iPhonene sine med en hånd. Bare trykk på armene på begge sider av klemmen og ta telefonen.

En annen bemerkelsesverdig egenskap ved dette bilfestet er en 360-graders rotasjon, som lar deg justere telefonen vertikalt eller horisontalt. Enten du snakker, navigerer, hører på musikk eller lader, vil du glede deg over sikker bilkjøring.

USP: Hurtigutløserknapp

Sjekk ut på Amazon

# 4. Mpow

Mpow er et verdenskjent merke for sine iPhone-tilbehør. Dette bilfestet har utmerkede funksjoner for å imponere deg. Den bemerkelsesverdige er langarm laget av aluminium; denne åtte-tommers armen holder iPhonen nærmere synet ditt, og dermed kan du nyte maksimal fleksibilitet.

Ett-trykk-knapp gjør det enkelt for deg å installere og fjerne bilholderen. Du bør ikke bry deg om telefonens stabilitet, da Mpow har designet koppen med en sterk klebrig gel som fester seg fast til bilens instrumentpanel eller frontrute.

USP: Maksimal fleksibilitet

Sjekk ut på Amazon

# 5. Bestrix

Bestrix har laget et revolusjonerende design, som er unikt og ikke blokkerer synet ditt mens du kjører. Dette bilfestet er så vakkert designet at det faktisk forbedrer utseendet på dashbordet. Med et luksuriøst dashbord vil du gjerne kjøre bilen.

Hvis bilens instrumentpanel ikke er dekket med skinn eller fuskskinn, kan du enkelt installere og fjerne dette bilfestet. Med fire sterke og høykvalitetsmagneter skaper sugekoppen en kraftig magnetisk kraft.

USP: revolusjonerende design

Sjekk ut på Amazon

# 6. Vansky

Den lange nakken på Vanskys bilfeste hjelper deg med å justere plasseringen av telefonen. I tillegg til dette kan du holde iPhonen nærmere øynene. Dette gir mer komfort hvis du vil innkalle Siri til å utføre noen oppgave.

Vansky har smart designet klemmen, som har nok plass i bunnen til å lade iPhonen din mens du kjører. Du kan bruke en billader eller en strømbank for å lade telefonen mens du er på farten.

USP: 360-graders rotasjon

Sjekk ut på Amazon

# 7. Torras

Den sterke magneten fungerer underverker for din iPhone. Torras har laget et enkelt magnetfeste til din iPhone. Denne holderen er laget av sterke neodymmagneter, 3M limlim og to magnetark.

Sammen med neodym-magneter har Torras brukt aluminiumslegering og flytende silikon. For 360-graders rotasjon har Torras satt et solid metallkulefeste midt i denne telefonholderen, slik at du kan rotere telefonen eller svinge skjermen for best mulig synsvinkel.

USP: Neodymium-magneter

Sjekk ut på Amazon

# 8. CellStand

CellStands bilfeste er bygget på tre-i-ett-design. Dette multifunksjonelle produktet er en sigarettenner, et bilfeste og en billader. Det er en dual USB-ladeport, som lar deg lade to enheter samtidig mens du er ute på en lang kjøretur.

Gåsehalsen kan vippes opp og ned for å holde en rimelig avstand mellom munnen og iPhone-en din. Den brukervennlige utformingen av denne monteringen lar deg rotere telefonen vertikalt eller horisontalt.

USP: Tre-i-ett-funksjonalitet

Sjekk ut på Amazon

# 9. Amoner

Amoner har laget en bilmontering som passer til alle de nyeste iPhonene utgitt av Apple. Du kan strekke armene på denne telefonholderen for å justere lengden og bredden. Denne monteringen er utstyrt med to USB-ladeporter for å lade iPhonene dine i bilen.

Bortsett fra å være en bilmontering og en billader, fungerer produktet også som en sigarettenner. Et blendende trekk ved dette bilfestet er den dreibare halsen, som kan dreies innenfor 360 grader for maksimal synsvinkel.

USP: Roterbar nakke

Sjekk ut på Amazon

# 10. EXSHOW

Mange trafikkulykker er forårsaket av distrahert oppmerksomhet under kjøring. EXSHOW har laget en intelligent design av dette bilfestet, som en lang nakke, som ikke blokkerer synet ditt når du kjører.

Fleksibel sokkel og den lange armen på dette monteringsapparatet gjør at du enkelt kan berøre iPhonene dine - uansett om du har installert denne holderen på en frontrute eller instrumentpanel. Du kan betjene telefonen din med en enkelt hånd.

USP: Fleksibel base

Sjekk ut på Amazon

# 11. TechMatte

Enkelhet blir alltid verdsatt, spesielt når brukere leter etter tilbehør til iPhonene sine. TechMatte vet dette, og derfor har den designet dette ekstremt enkle bilfestet, som ikke har noen kompleks funksjonalitet.

Dette produktet er laget av bare to viktige komponenter: en sterk sugekopp og en magnetisk holder. Den kraftige magneten holder din iPhone sikkert og kraftig sug etterlater ingen rester.

USP: Enkel design

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens!

Logger av…

Mange land tillater ikke bruk av bilfester. Så først, sjekk de juridiske aspektene ved bruk av bilmontering, og bestill deretter. Bilfestet gir deg en behagelig opplevelse av å bruke iPhone-en i en håndfri modus selv når du kjører bilen.

Du kan gjerne utforske:

  • Beste iPhone Xs Max tilbehør
  • Beste iPhone Xs, Xs Max og iPhone XR Power Banks
  • Beste iPhone Xs tilbehør
  • Beste iPhone XR tilbehør

Hvilket bilmontering vil du kjøpe til din iPhone? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Google Plus. Ikke glem å laste ned appen vår for å sjekke annet tilbehør til de tre iPhonene.

 

Legg Igjen Din Kommentar