Slik bruker du Macens Wi-Fi-tilkobling på iPhone eller iPad

Når du er på ferie og sjekker inn på hotell, bare for å finne ut at internett ikke er gratis. Du må betale for hver enhet du kobler til Internett. Hvis du har en Mac på dette tidspunktet, kan du enkelt dele Wifi-internettforbindelse med iPhone og iPad for å unngå unødvendige kostnader.

Enkelt sagt kan du på en måte gjøre din Mac om til en Wi-Fi-ruter ved hjelp av Bluetooth og koble flere enheter, inkludert iPhone og iPad til internett. La oss sjekke ut hvordan du gjør det med opplæringen gitt nedenfor.

Slik deler du Mac Wifi Internett-tilkobling med iPhone og iPad

Trinn 1. Slå på Bluetooth på Mac-en, og på iPhone og iPad

  • På Mac klikker du på Bluetooth-ikonet på statuslinjen øverst til høyre og klikker deretter på "Slå Bluetooth på."
  • På iPhone eller iPad, går du til Innstillinger → Bluetooth og slår på Bluetooth-bryteren.

Steg 2. Nå må du koble din iPhone / iPad med Mac-en. Åpne Innstillinger → Bluetooth på iOS-enheten din, og trykk på Mac-en din oppført under ANDRE ENHETER.

Klikk på Pair / Connect på Mac-en når du blir bedt om det.

Hvis du kobler sammen fra Mac, kan det hende du blir bedt om å ha en sekssifret kode som også vises på iPhone / iPad-skjermen. Trykk på "Par" på iOS-enheten din.

Trinn 3. Nå som iPhone / iPad er sammenkoblet med Mac-en, er det på tide å dele internettforbindelsen. Klikk på Apple-logoen øverst til venstre på Mac-statuslinjen, og klikk deretter på Systemvalg.

Trinn 4. I Systemvalg, klikk på Deling.

Trinn 5. I delingsvinduet på venstre panel, klikker du på "Internet Sharing" IKKE KONTROLLER BOKEN YET. På høyre side velger du Wi-Fi fra nedtrekksmenyen, og merker deretter av for “Bluetooth PAN.”

Trinn 6. Merk av i ruten ved siden av Internett-deling på venstre meny. Du vil se en melding med en melding. Klikk på Start for å dele internettforbindelse.

Det var alt folkens! Du kan nå sømløst glede deg over internett på iPhone og iPad ved å bruke Mac-en sin Bluetooth.

Innpakking

Dette fungerte perfekt på iPhone og iPad samtidig som jeg delte internettforbindelsen fra Mac-en. Den eneste betingelsen er å holde Mac-en din våken og koblet til internett. Hvis du har problemer med å dele Mac-en på internett, må du huske å kommentere problemet, så prøver vi å løse det.

Du kan også henvise til:

  • Slik gjør du Mac-en til et Wi-Fi-hotspot
  • Instant Hotspot fungerer ikke på Mac? Slik feilsøker du dette problemet
  • Mangler personlig hotspot på iPhone / iPad? Slik løser du dette
  • AirDrop Fungerer ikke på Mac, iPhone eller iPad? Tips for å løse problemet

Har du noen annen løsning på å dele Macs internettforbindelse med iPhone eller iPad? Del det med oss ​​i kommentaren eller på Facebook, Twitter og Telegram. Sørg også for å prøve den på iOS-appen din på iPhone og iPad.