Hvordan nedgradere fra iOS 9.2 til iOS 9.1 på iPhone / iPad

Apple har endelig gitt ut den offentlige versjonen av iOS 9.2 med store feilrettinger og noen nye funksjoner. En av funksjonene i iOS 9.2 er å la deg importere bilder og videoer direkte fra en ekstern USB-kilde. Det er spesifikke brukere som fremdeles er fornøyd med iOS 9.1 og har oppdatert til iOS 9.2 enten ved et uhell eller for eksperimentformål.

I tilfelle du har oppdatert til siste iOS og ønsker å gå tilbake til iOS 9.1, har du fortsatt signeringsvinduet åpent fra Apple. Det er ingen sikkerhet hvor lenge Apple skal signere iOS 9.1 IPSW, så hvis du planlegger å nedgradere, må du handle raskt. Nedenfor guide viser prosessen med å nedgradere til iOS 9.1.

Hvordan nedgradere fra iOS 9.2 til iOS 9.1 på iPhone og iPad

Trinn 1 : Først og fremst du trenger er riktig IPSW-fil for iDevice. Få den herfra, men pass på at du laster ned riktig IPSW-fil for firmware.

Trinn 2 : Det er ikke noen risiko involvert, men forholdsregler er bedre enn å kurere. Så fullstendig sikkerhetskopiere enheten din med iTunes eller iCloud.

Trinn 3: Åpne iTunes mens enheten er koblet til med USB-kabel.

Trinn 4: Velg nå enheten din og OPTION + Klikk på “ Gjenopprett iPhone ”. Hvis du er en Windows-bruker, må du SKIFTE + Klikk på " Gjenopprett iPhone " -knappen.

Trinn 5: Velg nå IPSW-filen fra destinasjonsmappen, som du lastet ned den i første trinn.

Trinn 6: Nedgraderingsprosessen vil ta noen minutter, så ha tålmodighet mens den er ferdig.

Når prosessen er ferdig, har du to alternativer: enten å konfigurere enheten din som ny eller gjenopprette fra sikkerhetskopien du tok tidligere.

Det er alt; du er nå på iOS 9.1. Vi vil imidlertid ikke anbefale nedgradering fordi iOS 9.2 har store feilrettinger og noen virkelig spennende nye funksjoner. Nedgraderte du til iOS 9.1? Hvis ja, del med oss ​​årsaken til nedgradering i kommentar, på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar