Slik bruker du iPhone som webkamera på din PC eller Mac trådløst

Vet du at du kan bruke iPhone som et praktisk webkamera på din PC eller Mac for å holde en fane på flere livevideoer og lydfeeds? Det vil hjelpe deg å holde et øye med ditt evigvarende kjæledyr eller overvåke kontoret ditt fjernt.

Heldigvis finnes det en rekke topp webcam-apper for iOS som er fullt utstyrt slik at du enkelt kan streame flere livevideoer. Du kan enkelt konfigurere webkameraet ved hjelp av iOS-enheten og datamaskinen. Ta videoer i forskjellige oppløsninger og finjuster kvaliteten til og med. Mer interessant vil du også få varsler for ansiktsgjenkjenning og lyd. Klar til å gjøre iOS-enheten din til et webkamera? La meg vise deg hvordan det gjøres på riktig måte!

Hvordan gjøre iPhone og iPad om til et webkamera

Krav:

  • iPhone og iPad Kjører den nyeste iOS-versjonen.
  • En webkamera-app (sjekk ut de beste webkamera-appene for iPhone.)
  • Desktop Client av korresponderende webkamera-app
  • En Mac / PC

Last ned den aktuelle programvaren på din Mac / PC

Etter at du har installert appen på iPhone-enheten din, går du til appens nettsted for å laste ned den tilsvarende webkamera-klienten til din PC eller Mac. Kjør så programvaren. Dette vil installere de nødvendige driverne som vil hjelpe deg med å identifisere iPhone som et webkamera.

Kjør appen på din iPhone

Start appen på iPhone. Etter dette, juster iPhone-kameraet etter behov. Gå tilbake til systemet ditt og (avhengig av programvaren du velger); Du må kanskje starte programvaren en gang.

Test webkameraet

Til slutt åpner du programmet du ønsker for å se om videoen fungerer. I tilfelle problemer, må du sørge for at du har konfigurert skrivebordsprogrammet riktig. Vær også oppmerksom på at du trenger et aktivt Wi-Fi-nettverk på iPhone og skrivebord. De fleste apper krever at du har samme nettverk på begge enhetene.

Din ta?

Nå, fortsett og følg med på flere aktiviteter ved å bruke din favorittkamera-app. Kan jeg vite navnet på appen du foretrekker å bruke? Det ville være fint å kjenne valget ditt og den verdifulle tilbakemeldingen i kommentarene nedenfor.

Du ønsker ikke å gå glipp av disse innleggene også:

  • Beste Photo Vault-apper for iPhone
  • Beste mobiltelefon-datatracker-apper

For å lese flere slike interessante innlegg, last ned appen vår og forblir koblet med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram.