Beste iPad Air 3 Folio tilfeller fra 2020: Mer beskyttende og holdbare drakter til din iPad

En folio-sak tjener mange formål. Jeg mener du kan bruke den til å gi din iPad en fullstendig beskyttelse, holde den digitale pennen perfekt på plass og til og med bære kortene dine.

Selvfølgelig er de fleste foliodeksler litt klumpete og har en tendens til å fjerne elegansen til enheten. Imidlertid er det noen tilfeller som tilbyr det beste fra begge verdener - ønsket eleganse og beskyttende pute - med noen mindre avveininger.

I dette innlegget har jeg valgt noen av de beste sakene for iPad Air 3. generasjon, og sikrer at behovet ditt for et komplett deksel har den tidsbestemte prøvingen. Finn ut hvilken du fortjener å koble sammen med nettbrettet ditt!

2019 beste folio-deksler for 10, 5-tommers iPad Air

#1. Moko

Hvis du er ute etter en rimelig god iPad Air-sak under 10 dollar, vil MoKo være et av de bedre alternativene.

Dekselet har utsiden av 600D stoff og har en enkel design for å gi et profesjonelt utseende til enheten. For å forhindre at riper skader nettbrettet, kommer det med et mykt fôrinteriør.

Du kan bruke stativfunksjonaliteten til å styrke det håndfrie mediet ditt som ser på iPad. Det er praktisk å bruke kameraer, knapper og porter, hovedsakelig på grunn av utklipp på stedet. Dessuten tilbyr MoKo denne folio-saken i syv farger.

USP: Slagbestandig foringsrør

Sjekk ut på Amazon

# 2. DTTO Gentle Series

Det som setter denne saken i høysetet er tredoblet stativet. Hvis du ikke vil gå på akkord med de mer praktiske visningsvinklene, gi det en sjanse.

En annen kvalitet som gjør det til en veldig nyttig ressurs for enheten din er varmeavledningsdesignen. Derfor er det mindre sjanse for at iPad-en din blir varm.

Når det gjelder holdbarhet, har dekselet en støtsikker TPU-rygg. Dermed vil enheten din kunne fjerne utfordringene fra dråper med lavt volum.

USP: Mye forbedret seeropplevelse

Sjekk ut på Amazon

# 3. Antbox

“Antbox” folio deksel har et utøvende design som gjør at iPad Air ser autoritativ ut. Takket være PU-lær av ypperste klasse føles det ytre mer behagelig å ta på.

Produsenten har brukt TPU-foringsrør for å forsterke konstruksjonen. Dessuten har saken også et ganske mykt interiør for å avverge alle skrubber og også absorbere sjokk.

Hvis du bruker Apple Pencil, kan du holde pekepennen i sikker sløyfe slik at den forblir sikker. Og ja, magnetstengingen fungerer også pålitelig for å redusere unødvendig strømforbruk.

USP: Innebygd Apple blyantholder

Sjekk ut på Amazon

# 4. Wopin

Mens jeg beundrer det stilige designet, har wopins tilbud imponert meg veldig. Det som gjør det til en av de beste sakene, er syntetisk skinn i ypperste klasse kombinert med det raffinerte utførelsen.

I tillegg er det også sklisikre spor, slik at iPad-en din forblir intakt. Den har en stor lomme for å sikre at kortene dine har et trygt sted.

Den innebygde håndstroppen lar deg komfortabelt bruke iPad-en med bare en hånd. Enda bedre, wopin gir denne saken i noen virkelig bedårende farger inkludert svart, brunt, innsjøblått og grått.

USP: Innebygd håndrem

Sjekk ut på Amazon

# 5. ProCase

Jeg vurderer denne saken veldig høyt. Det beste med det er den estetiske designen, som lett kan fange oppmerksomheten din hvis du foretrekker et formelt utseende.

Skjønt komposisjonsskinn og tilstedeværelsen av glatt innvendig fôr, det har den nødvendige motstanden for å holde iPad-en din beskyttet mot alle slags skader. Funksjoner som elastiske Apple blyantholdere og flere spor gjør det til en komplett pakke.

Enda bedre kommer ProCase på bare $ 9, 09, noe som ser ut til å være en stjeling sammenlignet med andre lignende omslag.

USP: Rimelig, men likevel veldig imponerende

Sjekk ut på Amazon

# 6. JUQITECH

"JUQITECH" ser ut som en flott mulighet for din iPad. Det som har fått meg til å ønske dette dekselet er den slagfaste bygget kvaliteten. Blandingen av TPU, mykt interiør og PU skinn utvendig har gitt den ønsket styrke til å motstå selv ekle støt.

Coveret tilbyr pålitelig stativfunksjonalitet for å forbedre den håndfrie filmopplevelsen. Dessuten kan du oppbevare Apple Pencil i en nyttig holder slik at den ikke går tapt.

USP: Slagsikret design

Sjekk ut på Amazon

# 7. Veco

“Veco” leveres med varmespredningsdesign for bikaker for å holde iPad-en kald. Selv etter en lang rekke spill- eller medieoppslag, vil enheten din ikke bli varm.

Den andre kvaliteten som har fanget øynene mine i dette dekselet, er det slagfaste TPU-foringsrøret. Det betyr at nettbrettet ditt har litt mer forsvar for å holde deg sikker. Dessuten liker jeg også den raffinerte finishen og de presise utskjæringene, som gir enkel tilgang til alle funksjonene.

USP: Honeycomb varmespredning design

Sjekk ut på Amazon

# 8. Fintie

Enten du foretrekker et årgangsdesign eller liker å vende en levende profil, har Fintie deg fullstendig dekket. Produsenten leverer iPad Air 2019-saker i flere farger, slik at du kan få en fin match for enheten din etter din smak.

Når vi snakker om den innebygde kvaliteten, er det blandingen av PU-skinn og mykt mikrofiber. Mens det ytre spiller en stor rolle i å gi forbedret griping og også motstår påvirkning, holder det indre skallet seg av skrubber.

Dessuten har den en robust magnetlist for å lukke det perfekte og også spare batteriet. Til toppen av alt, til 3, 99 dollar, er det sannsynligvis den billigste iPad Air 10, 5 ″ saken i markedet.

USP: Finnes i en rekke design

Sjekk ut på Amazon

# 9. ProCase

Jeg vet at dette er enda et omslag fra ProCase i denne oppstillingen. Imidlertid er det veldig forskjellig fra det som er nevnt over.

Dekselet har et gjennomskinnelig bakpanel, noe som gir din iPad luksus å skinne. Og med den matte finishen gir den også bedre hold. Dessuten kan frontdekselet brettes enkelt for å gi bedre skrive- og seeropplevelse. Enda bedre, dette minimalistiske foliodekslet er tilgjengelig i 12 fargealternativer.

USP: Flere synsvinkler

Sjekk ut på Amazon

# 10. Ztotop

Ztotop lover å levere 360-graders beskyttelse til iPad Air 3. Etter å ha gitt dette skinndekket et godt snurr, kan jeg si at det kan leve opp til kravet veldig bra.

Mens syntetisk skinn gir det et profesjonelt preg, gir den glatte mikrofiberen det indre skallet. Tider hvor du vil bruke enheten din med bare en hånd; den elastiske stroppen ville komme i spill effektivt.

Du kan også stikke noen av dine viktige kort i lommen. Ztotop lar deg velge dette vintage dekselet i mange attraktive fargevarianter.

USP: 360-graders beskyttelse

Sjekk ut på Amazon

Der går du! Dette oppsummerer vårt utvalg av foliodeksler for den nye iPad Air.

Topp innsatsen din?

Jeg føler meg veldig glad for å ha hjulpet deg med å finne en betydelig følgesvenn til iPad-en. Ønsker du å gi tilbakemeldinger om den som kommer til å glede nettbrettet ditt?

Sjekk også ut disse innleggene:

  • Beste 10, 5-tommers iPad Air-etui
  • Beste 10, 5-tommers iPad Air-tastaturetui
  • Beste 10, 5-tommers iPad Air Leather-deksler

Hvis du vil utforske flere slike tilbehør-roundups, ikke glem å laste ned iGB-appen vår og følg oss på Twitter, Telegram og Facebook.

 

Legg Igjen Din Kommentar