De beste trådløse ladestativene for iPhone 11 Pro Max, 11 Pro og iPhone 11 i 2020

Sakte men jevnt og trutt har trådløse ladere fanget opp mainstream-etterspørselen. Mens kablede ladere fremdeles er foran når det kommer til hastighet og effektivitet, har Qi-ladere blitt bedre.

Grunnet i stor grad den komfortable ladeløsningen og mer betydelig; den null kabelen (mer eller mindre), trådløse ladere har funnet et trygt sted i pusen til de fleste iPhone-brukere. Så hvis du også ønsker å omfavne denne mer praktiske ladeløsningen for iPhonene dine fra 2019, er du kommet til rett sted.

Etter å ha utforsket flere bemerkelsesverdige tilbud, har jeg laget de beste trådløse ladere designet for iPhone 11 Pro Max, 11 Pro og 11. De kommer i forskjellige design for å dekke forskjellige krav. Mens noen ladere har grunnleggende funksjonalitet, kan andre skryte av allsidighet for å være en komplett ladedokk for flere enheter. Når det er sagt, la oss sjekke dem ut!

De beste trådløse ladedokkene for iPhone 11 Pro Max, 11 Pro og iPhone 11 i 2019

Rask tilgang:

 • Anker PowerWave
 • Yootech
 • ESR
 • Seneo
 • ALLVCOVER
 • ELE-Jiaruila
 • bestand
 • QI-EU
 • MUIFA
 • Logitech

#1. Anker PowerWave

La oss sette rekorden rett! Anker PowerWave er ganske enkelt den mest effektive trådløse laderen for iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max i markedet akkurat nå. Og det skal ikke være noen krangel om det, da PowerWave scorer ganske høyt i de fleste aspekter.

Den Qi-aktiverte laderen har en kompakt og sakvennlig design. Så du trenger ikke å ta av dekselet fra smarttelefonen før du lader. Ladestativet er utstyrt med avansert beskyttelsesteknologi for å beskytte enhetene mot vanlige trusler som kortslutning og overstrøm.

Avhengig av bekvemmeligheten din, kan du plassere iPhone vertikalt eller horisontalt for å få en bedre visningsvinkel. Når det gjelder holdbarhet, er PowerDrive godt bygget og fullt i stand til å ta litt juling.

USP: Mest effektiv ladeløsning

Sjekk ut på Amazon

# 2. Yootech

Yootech har introdusert en komplett trådløs ladeløsning for Apples iPhones fra 2019. Vel, selskapet tilbyr trådløs lading i to pakker for å passe bedre til dine krav. Mens den ene er et stativ, er den andre en pute.

Når du vil se på media eller glede deg over FaceTime-videosamtaler, selv om iPhone 11 eller søsken lader, vil stativet komme i spill. Dessuten lar den deg også plassere enheten både vertikalt og horisontalt.

Når det gjelder puten er den ganske lett og har sklisikker overflate for å holde enheten stabil mens den lader. Snakker om pris, har Yootech holdt den i rimelig rekkevidde på $ 26.99. (Bare hvis du foretrekker ladestativ, kan du bruke $ 1 mer for å få pakken med to trådløse ladestativ.)

USP: Rimelig og leveres i to pakker

Sjekk ut på Amazon

# 3. ESR

Selv om ESR er mer populært for å produsere rimelige, men ganske gode iPhone-saker, har selskapet introdusert et trådløst ladestativ i toppklasse for iPhones fra 2019 (selvfølgelig fungerer det også med andre støttede enheter). Stativet har et moderne utseende og leverer 7, 5W lastehastighet til Apples nyeste iPhoner.

På sikkerhetsfronten er ESRs lader opp til merket når det gjelder å beskytte enhetene mot farer som overoppheting og overstrøm. Den myke puten sørger for at enheten ikke glir, mens den sklisikre basen gir den mer stabilitet. Enda bedre har laderen også fått CE-, FCC- og RoHS-sertifisering, noe som gjør den mer pålitelig.

USP: Moderne utseende

Sjekk ut på Amazon

# 4. Seneo

Når det gjelder å lade de kompatible enhetene med den nødvendige hastigheten og sikkerheten, er Seneo ikke bak i løpet. Og det beste med denne laderen er muligheten til å levere hurtiglading ved tre forskjellige inngangskrefter.

Mens den slår på iPhoner med 7, 5 W hastighet, kan den juice opp Samsung Galaxy-enheter på henholdsvis 10.W og V30 ved 15W. En annen ting som gjør Seneo så dyktig er ATB-teknologien som spiller en viktig rolle i å kontrollere temperaturen slik at enheten kan lade sikkert. I tillegg kommer Yootech også i doble pakker: et ladestativ og en pute.

USP: ATB-teknologi

Sjekk ut på Amazon

# 5. ALLVCOVER

I tilfelle du vil ha en kraftigere ladedokk for ikke bare din iPhone 11-serie, men også Apple Watch og AirPods, vil ALLVCOVER være verdt å prøve. Dokken har et solid bygget som gir både stabilitet og holdbarhet.

Med den glatte overflaten holder det enhetene dine riperfrie. Bortsett fra et godt bygget design, spiller automatisk kontrollteknologi en viktig rolle i å beskytte enheten mot farer som kortslutning og overstrøm. Og i tillegg til tre forskjellige grensesnitt som Lyn, Micro USB og Type-C, er den kompatibel med nesten alle mobile enheter. Dessuten gir det ingen lyd når du lader, slik at søvnen ikke blir forstyrret.

USP: Kan lade iPhone, Apple Watch og AirPods samtidig

Sjekk ut på Amazon

# 6. ELE-Jiaruila

Jeg foretrekker en trådløs ladedokk som gir mer fleksibilitet. Og jeg må si at ELE-Jiaruila virker ganske lovende i dette aspektet.

Dokken forsterker din iPhone med ønsket hastighet og tilbyr også en pålitelig ladeløsning til Apple Watch og AirPods. Det leveres også med det multibeskyttende systemet for å holde farer som overstrøm i sjakk mens enheten lades.

Selv om ELE-Jiaruila har en kompakt formfaktor, har den nok motstand til å motstå mindre påvirkning. Enda bedre, det har en sakvennlig design som sikrer at kickstarting av trådløs lading forblir problemfri.

USP: Flerbeskyttende system

Sjekk ut på Amazon

# 7. bestand

Du kan regne Bestand for å være en varig følgesvenn for iPhonene dine fra 2019. Docken er laget av høykvalitets aluminium, og har et moderne utseende. Uansett om du bruker det hjemme eller på kontormiljøet, kan det enkelt passe inn i scenen.

Utover imponerende design, utmerker Beststand seg også i funksjonalitetsaspektet. Jeg mener du kan dra nytte av 3-i-1-funksjonaliteten til å slå opp iPhone, Apple Watch og AirPods på en gang.

Med tillatelse til sikker ladeteknologi, er dokken like dyktige til å bekjempe vanlige farer som kortslutning som kan skade enheten din. Til slutt, hvis du foretrekker høykvalitets aluminiumsdock i livlige utførelser, kan du sjekke ut de ni iøynefallende fargevariantene.

USP: Toppklasse aluminiumskonstruksjon

Sjekk ut på Amazon

# 8. QI-EU

Glem tre-i-ett-funksjonalitet. QI-EU er designet for å ta vare på fire enheter samtidig. Så hvis du har Apple Watch, Apple Watch, AirPods og Apple Pencil og vil ha en ideell dock for dem alle, må denne være et av de bedre alternativene.

Designmessig ser QI-EU ganske enkelt ut og kan appellere til de som foretrekker et minimalistisk utseende. Til tross for at den er så kompakt, er stativet holdbart nok til å motstå slag.

Med en stabil base og glatt dyna, har dokken krysset av for alt det grunnleggende for å være verdt å ta alvorlig vurdering. Og det er akkurat det som gjør det til en av de beste trådløse ladingstativene for iPhone 11 Pro Mx, iPhone 11 Pro og iPhone 11.

USP: Kan lade fire enheter samtidig

Sjekk ut på Amazon

# 9. MUIFA

Vel, jeg har spesielt valgt denne trådløse ladestativet til iPhone 11-serien for folk som elsker tilbehør til tre. Tredocken har et stilig design med en fin finish. Så det vil ikke skrape på enheten din.

Takket være de to kobberspolene, kan stativet deg slå på iPhone både i stående og liggende modus. Uansett om du vil glede deg over videosamtaler eller følge med på meldinger, kan kaien tilby deg ønskede visningsvinkler. Når du er sakvennlig, tilbyr den deg også fleksibiliteten til å komme i gang med trådløs lading uten å måtte fjerne dekselet.

USP: Klassisk trådløs ladedokk

Sjekk ut på Amazon

# 10. Logitech

Jeg antar at de fleste av dere allerede er kjent med Logitech som produserer noen av de beste tastaturene i markedet. Selv om det ikke er så populært å lage trådløst ladestativ / -pute, må jeg fortelle deg at det har kommet opp med et mer enn anstendig Qi-aktivert ladestativ.

Dokken har en ganske enkel design som kan passe godt sammen med hvilken som helst boliginnredning. Å være ganske kompakt, og det vil heller ikke fange god plass på skrivebordet ditt. Hvis det er noen ulemper (hvis i det hele tatt), må det være den relativt høye prisen $ 56, 32 og det også uten å ha bemerkelsesverdige funksjoner som ladesystem med flere enheter.

USP: Enkel og lett design

Sjekk ut på Amazon

Det handler om de beste trådløse ladere for iPhone 11-serien.

Hva er din favoritt trådløse lader?

Selv om jeg i utgangspunktet ikke var sikker på om trådløs lading ville leve opp til fakturering, føler jeg meg nå mer komfortabel med å lade iPhone-en trådløs. Og ut fra det jeg har opplevd, må jeg si at det gjør ladingen en smule problemfri.

Du vil kanskje også sjekke ut disse innleggene:

 • Beste iPhone 11 Pro Max støtfangervesker
 • Beste iPhone 11 Pro lærvesker
 • Beste iPhone 11 Pro Max lærvesker

Så, hvilket trådløst ladestativ har fått øynene opp for deg? Gi oss beskjed om det i kommentarene. Last også ned iOS-appen vår, så velg oss på Facebook, Twitter og Instagram, slik at du aldri kommer til å savne de siste innleggene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar