Slik får du metadataene til bildene dine på iPhone

Alle bilder tatt med en moderne enhet som din iPhone og til og med de fleste kameraer har det som kalles metadata kodet inn i den. Metadata er bare en form for strukturering av data, i dette tilfellet EXIF-data fra enheten som brukes til å ta bildet inkludert linsen, filformat, fotooppløsning og sammen med annen informasjon.

De fleste av disse dataene opprettes automatisk av din iPhone eller kameraenhet, men du har også tilgang til å endre disse dataene på PCen din som det passer. For eksempel kan du angi et 'Fotograf'-metadatafelt med navnet ditt, du kan til og med se og endre' Lag 'og' Modell 'til enheten som ble brukt til å ta bildet blant andre.

Hvordan få metadataene til bildene dine på iPhone

Disse dataene er ikke begrenset til bare bilder du har tatt med din egen iPhone eller kamera. dataene blir lagret selv om et bilde er tatt av noen andre og sendt til deg via e-post eller tekst. For å se metadataene til et bilde, kan du installere den gratis appen som heter Photo Investigator . Det er mange lignende apper, men Photo Investigator har en tendens til å gi et komplett utvalg av metadatavisning.

#1. Installer Photo Investigator-appen

# 2. Velg fotobiblioteket nederst til venstre på skjermen for å laste inn bildene dine.

# 3. Velg et fotoalbum, og deretter bildet du vil vise metadataene for.

Alle bildene dine har metadata: filstørrelse, filnavn, filtype og oppløsning.

Avhengig av enhet og innstillinger bildet er tatt fra, kan du også se metadata: Objektiv og kameramodell, Lukkerverdier, GPS-plassering og mer.

Du leste riktig; Du kan til og med se GPS-plasseringen der bildet ble tatt. Hvis dette er mer data enn du er villig til å dele, kan du følge veiledningen vår om hvordan du fjerner Geo Data fra bildene dine.

Hvordan liker du dette tipset? Del tilbakemeldingene dine med oss ​​i kommentaren, på Facebook, Twitter og Google Plus.