Slik reduserer du filstørrelsen på bilder på iPhone og iPad

Med de stadig utviklende kameraene på iPhonen vår, må vi takle problemet med lagringsmangel etter en tid. Vanligvis kan bildene som er tatt på en iPhone være mellom 2 og 8 MB, avhengig av bildepiksler. Siden den nyeste iPhone 11-serien har noen bombekamerafunksjoner som et teleobjektiv og slofies. Følg med trinnene i dette innlegget for å lære hvordan du kan redusere filstørrelsen på bilder på iPhone og iPad.

Ved å bruke denne metoden kan du endre størrelse på bildene i henhold til dine preferanser. Så hvis du ser frem til å få skrevet ut det fantastiske familieportrettet, kan du vurdere å dimensjonere det til høyeste kvalitet ved å bruke disse trinnene, slik at du kan unngå et uskarpt eller pikselert bilde.

Slik reduserer du filstørrelse på bilder på iPhone og iPad

Slik reduserer du bildefilestørrelse ved å bruke bildestørrelsesapp på iOS-enhet

I denne guiden bruker jeg Image Size-appen for å redusere bildestørrelse, men du kan bruke hvilken som helst.

Trinn 1. Start bildestørrelsesappen på din iPhone.

Steg 2. Trykk på øverst til venstre bildeikon og "Tillat tilgang" til fotobiblioteket.

Trinn 3. Velg bildet du vil redusere størrelsen og trykk på Velg .

Trinn 4:reduserer appen automatisk filstørrelsen automatisk, og du kan se størrelsesforskjellen (1, 37 MB → 302, 64 KB).

Trinn 5. Til slutt trykker du på Last ned- knappen for å lagre redusert bilde i fotobiblioteket.

Slik reduserer du bildefilestørrelsen ved å bruke snarveier-appen på iPhone

Før vi begynner med denne prosessen, må du forsikre deg om at iPhone eller iPad kjører iOS 12 eller nyere. Og at innstillingene for Tillat ikke-klarerte snarveier er slått på. Det kan du ikke gjøre ved å velge Innstillinger → Snarveier → Veksle på 'Tillat ikke pålitelige snarveier'.

Trinn 1. Last ned Endre snarvei på bildekvalitet og del på enheten din. Og trykk på lenken nedenfor og trykk på Få snarvei → Trykk på Legg til ikke-tillit til snarveier i hurtigvinduet (dette vil legge til snarveien direkte til snarveier-appen din).

Steg 2. Start snarveier-appen på enheten din, og trykk på snarveien du nettopp la til. Dette vil be deg om å gi tilgang til fotobiblioteket ditt, du må trykke på 'Tillat tilgang' på popup-en.

Trinn 3. Når du har gitt tilgang, kan du velge bildet du ønsker å redusere størrelsen . Når valget er gjort, trykk på Ferdig .

Trinn 4: Velg den størrelsen som passer deg best, og et delingsark vil vises, trykk på " Lagre " og bildet vil lage et nytt bilde av den endrede størrelsen.

Det er gjort, og du kan nå slette de tidligere bildene.

Logger av…

Jeg håper jeg kunne hjelpe deg med denne opplæringen. Gi meg beskjed om du har noen annen måte å endre størrelse på bildefilstørrelse på din iPhone eller iPad. Enten kan du spare plass på enheten din eller øke filstørrelsen og få minnene dine skrevet ut alt du har nå.

Relaterte innlegg:

  • Hvordan kjøpe ringetoner på iPhone og iPad i iOS 13
  • Slik speiler du Netflix fra iPhone til smart-tv-en din
  • Slik tar du bilder ved å bruke nattmodus på iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max
  • Slik spiller du inn 4K Selfie-video på iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max

Følg oss på Facebook, Twitter og Instagram for noen raske iPhones og iPads. Last ned iOS-appen vår for noen grundige oppgaver.

 

Legg Igjen Din Kommentar