Slik deaktiverer du lesemottak i iMessage på iPhone

Vi har sett hvordan du kan slå av sist sett på tidsstempel på WhatsApp. Selv om de ikke er like, er en personverninnstilling som kan sammenlignes på iMessage. Les kvitteringen.

Lesemottakelsen i iMessage forteller deg når (og hvis) noen har lest iMessage du sendte dem. Det er nyttig. Men det er også et personvernproblematikk, fordi hvis du ikke vil at den andre personen skal vite at du leser meldingen, kommer denne funksjonen til å ødelegge i den planen.

Lesemottaket er også ganske misvisende. Hvis du bare åpner og lukker uten å lese iMessage, blir kvitteringen fortsatt sendt. Noe som betyr at selv uten at du har lest iMessage, tror avsenderen at du har lest den.

Slik slår du av iMessage Les kvitteringer på iPhone eller iPad

Trinn 1. Åpne Innstillinger → Bla ned og trykk på Meldinger.

Trinn 2 . Nå, slå av Send lesekvitteringer.

Det er det. Så enkelt er det. Ved å slå av lesekvitteringer, slår du av andre menneskers mulighet til å vite at du har lest en iMessage som er sendt til deg.

Når du slår av dette, i stedet for 'Les på ...', ser avsenderen bare 'Levert' som vist nedenfor. Noe som er greit fordi dette ikke egentlig formidler at du har lest iMessage, bare at det er levert vellykket. (Eller sendt, i fellesbetegnelser).

Å slå av lesekvitteringer kan til tider være et problem. Når du chatter med noen over iMessage, selv når lesekvitteringene er slått av, kan mottakeren vite at du bruker iMessage når du skriver en melding til mottakeren.

Det jeg sier er at vennen din vil vite gjennom å skrive ellipsis (...) at du har lest meldingen. Men når lesekvitteringen ikke er levert, kan det hende at tvil utløses.

Den beste måten å gå under jorden, er å slå av skriveindikatoren (...) For å gjøre dette, må du installere en finjustering.

Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentaren nedenfor, på Facebook, Twitter og Telegram.

Sørg også for å laste ned iOS-appen din på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar