Slik slår du av iPhone / iPad uten strømknapp

Telefon er kule ting å ha. Du kan laste ned mange millioner apper og skape din verden i dem. De har de nyeste fasilitetene og funksjonene som ingen andre telefoner gir. I enkle sveiper og kraner kan du navigere til en rekke alternativer. Og for at det skal fortsette enkelt, er det viktig at alle ikonene fungerer perfekt.

Se for deg at ikke strømknappen / ikonet til iPhone fungerer bra; hva vil du gjøre? Du kan enkelt slå av iPhone-en ved å aktivere "hjelpende berøring." Hvis denne funksjonen ikke er aktivert, kan du gjøre det selv om iPhone-innstillingene dine.

Slik kan du aktivere "Assistive touch" på iPhone

Trinn 1. Lås opp iPhonen din.

Steg 2. Gå til Innstillinger-ikonet og åpne det.

Trinn 3. Klikk på alternativet "Generelt".

Trinn 4. Bla for alternativet “Tilgjengelighet” og trykk på det. Du vil se alternativet “Hjelpestøt”, trykk på dette alternativet for å slå det .

Trinn 5. Når du har slått den på, vises en grå firkant med hvit sirkel-knapp. Du kan plassere dette ikonet slik du foretrekker på iPhone-skjermen.

Trinn 6. Du kan bruke dette ikonet når du må slå av iPhone-en.

Les også: Slik slår du på iPhone uten strømknapp

Slik slår du av iPhonen din ved hjelp av Assistive Touch

Trinn 1. Åpne din iPhone ved å låse den opp.

Steg 2. Finn "Hjelpemiddelikonet" og trykk på det.

Trinn 3. Et alternativ av "Enhet" vises sammen med andre alternativer.

Trinn 4. Trykk på "Enhet."

Trinn 5. Du vil se “Lås skjerm” -ikonet. Trykk og hold inne dette alternativet i noen minutter. Etter noen sekunder vises den generelle avstengningsskjermen.

Trinn 6. Skyv den for å slå av iPhone-en.

Merk : Hvis strømknappen på iPhone-en din er fullstendig ødelagt, må du koble iPhone-enheten til en ekstern enhet ved hjelp av en kabel for å slå den på igjen.