iPhone Xs Max eller Xs lader ikke? Et tips for å løse problemet

Lader ikke iPhone Xs Max seg når en Lynkabel er koblet til mens skjermen er slått av? Du er ikke alene om å ha kjørt inn denne rare saken som har blitt rapportert av mange iPhone-brukere på forskjellige fora.

Så, hva kan være årsaken bak denne oppsiktsvekkende saken? Vel, det kan hovedsakelig skyldes en programvarefeil i iOS 12. Imidlertid vil jeg ikke utelukke muligheten for en maskinvarefeil som kan forhindre at iPhone Xs lades normalt. La oss sjekke ut de mulige løsningene.

iPhone Xs Max, Xs Ladingsproblem: tips for å fikse

Først opp, la oss komme inn i hjertet av problemet og finne ut hva som er plaget for brukerne!

Trykk på skjermen for å begynne å lade

I noen tilfeller begynner iPhone Xs eller Xs Max å lade normalt når skjermen er vekket ved å tappe eller heve skjermen. Noen få iPhone-brukere må ikke bare vekke enheten, men også koble fra og koble Lyn-kabelen på nytt for å begynne ladingen.

Noen brukere av iPhone Xs har imidlertid rapportert at enheten fullstendig ikke svarer når en Lynkabel er koblet til mens skjermen er i hvilemodus.

Normalt, i det øyeblikket du kobler til en iPhone med en lynkabel, vises batteriindikatoren på skjermen, og bekrefter at enheten har begynt å lade.

Deaktiver USB-tilbehør (USB-begrenset modus)

En ting som er verdt å merke seg, er at slike problemer ikke oppstår under den trådløse ladingen, og at den bare vokser opp når en bruker prøver å slå på enheten ved hjelp av Lynkabelen. Så problemet kan være relatert til en ny sikkerhetsfunksjon som Apple introduserte i iOS 11.4.1 - “USB Safe Mode”. For de som ikke er kjent, deaktiverer denne sikkerhetsfunksjonen Lightning-porten når det har gått mer enn en time siden iPhone ble låst opp. Deretter må brukeren låse opp enheten slik at USB-tilbehøret kan koble seg til.

La oss prøve å slå av USB-begrenset modus for å se om det løser problemet ...

Trinn 1. Start innstillinger på din iPhone.

Steg 2. Nå, bla ned og trykk på Face ID & Passcode.

Trinn 3. Deretter autentiserer du enheten din ved hjelp av Face ID eller passord.

Trinn 4. Neste opp, slå av bryteren ved siden av USB-tilbehør under Tillat tilgang når den er låst.

Fremover trenger du ikke å låse opp enheten din (hvis den hadde vært inaktiv i mer enn 60 minutter) for å la USB-tilbehøret få forbindelse.

Prøv nå å lade enheten din ved hjelp av belysningskabelen for å finne ut om trikset har fungert.

Hva om problemet fortsatt vedvarer ...

Bare i tilfelle problemet fortsetter å hjemsøke din splitter nye iPhone Xs eller Xs Max, er det første du bør gjøre å kontakte Apple Support for å få hjelp. Selv om problemet ser ut til å være på grunn av en annen feil, og Apple sannsynligvis vil feilsøke det gjennom en programvareoppdatering snart, er det bedre å være på den tryggere siden med tanke på at enheten din knapt har sett lyset i noen dager.

Andre iPhone- og iPad-brukere som har opplevd dette problemet, bør vente på programvareoppdateringen, da det allerede kan være i ferd med å ta hensyn til hastigheten på problemet.

Pakk inn ...

Vi iGeeksBlog har ikke møtt dette problemet på enhetene våre. Som det alltid har vært tilfelle når en oppsiktsvekkende feil har tatt bort freden for brukerne, tror vi den teknologiske giganten kommer til å skyte ut problemet for godt før enn senere. I mellomtiden, gi oss beskjed om de ovennevnte triksene fungerte for deg å bli kvitt problemet.

Det kan være lurt å lese disse innleggene:

  • Slik forbedrer du iOS 12-batterilevetid
  • Slik løser du Wi-Fi-problem i iOS 12
  • Slik løser du problemet med Bluetooth som ikke fungerer i iOS 12
  • Tips for å unngå OLED-innbrenningsproblemer på iPhone X / Xs, Xs Max

Står du overfor noe annet problem på iPhone X-ene? Del det med oss. Sørg for å laste ned appen vår og forbli koblet med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus, slik at du aldri går glipp av de siste innleggene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar