Rainbow - iOS-tastaturapp med 12 fargerike temaer

I tillegg til å være et praktisk tastatur for iOS 8, synes Rainbow å være fargerike uttalelser for de som ønsker å gi helt nytt utseende til iPhone / iPad-tastaturet. Det tilpassede fargetastaturet lar deg tilpasse tastaturet etter valg av farge.

Rainbow-tastaturet er utstyrt med noen nyttige funksjoner, og er en moteriktig luksus du ønsker å ha. Selv om det ikke er noe du kan gå glipp av, kan det absolutt gi mange farger til iPhone / iPad-tastaturet. La oss dykke inn for å se på funksjonene!

Rainbow iOS Keyboard App

12 fargerike temaer

De 12 fargerike temaene lar deg designe din iPhone / iPad med hvilken farge du vil ha. Så du har luksusen til å tilpasse fargen på tastaturet i samsvar med fargen på klærne. Imidlertid er bare 6 fargerike temaer gratis. Hvis du vil låse opp alle de 12 temaene, må du betale en engangsbetaling på $ 0, 99.

Kjent oppsett for både iPhone og iPad

Automatisk stor bokstav

Samme lydfeedback som standardtastaturet

Spesialtegn vises

Alternativ til å vise bokstaver i små bokstaver

Key Gets uthevet for å vise valget ditt

Når det gjelder funksjoner, er det veldig som et standard tastatur. Det eneste som får deg til å ønske det, er de flere fargerike temaene som er laget for å få iPhone / iPad-tastaturet ditt til å se stilig ut. Den er kompatibel med alle iPhone-, iPad- eller iPod-enheter som støtter iOS 8 eller nyere.

Hvordan sette opp Rainbow Keyboard App

Du kan sette opp Rainbow-tastaturet på din iPhone / iPad / kjører iOS 8 eller nyere med noen få enkle trinn. Vær så god!

Trinn 1. Start Rainbow-appen

Steg 2. Trykk på tastaturet du vil velge (de første 6 fargerike temaene er gratis.)

Trinn 3. Start innstillinger på enheten → Trykk på Generelt → Bla ned og trykk på Tastatur → Trykk på Tastaturer.

Trinn 4. Trykk på Legg til nytt tastatur.

Trinn 5. Trykk på Rainbow.

Trinn 6. Du vil se Rainbow-Rainbow” i tastaturlisten.

Trinn 7 Tillat full tilgang ved å slå på bryteren.

Det er alt!

Pris: Gratis (kjøp i appen)

Les mer

Det var alt folkens!

Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentaren nedenfor. Kontakt oss på Facebook, Twitter og Telegram. Sørg også for å laste ned iOS-appen din på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar