Videoer som mangler på iPhone etter oppgradering til iOS 8.x? Hvordan fikse

Noen iPhone-brukere sier at videoer mangler fra Video-appen etter oppgradering til iOS 8 (eller oppdatering til iOS 8.1). Merkelig som problemet høres ut, iCloud Photo Library ser ut til å være en veldig mulig skyldige.

Hvis du nylig har slått på iCloud Photo Library, vil det laste opp videoene dine (og andre medier som bilder) til iCloud Photo Library-kontoen din. Video-appen viser videoer som er på din iPhone og iCloud. Noen ganger er det ikke sikkert at dette er sant. Og det får videoene til å gå glipp av.

Slik fikser du videoer som mangler på iPhone etter oppgradering til iOS 8.x

Trinn 1. Start Innstillinger-appen

Steg 2. Bla ned og trykk på Videoer

Trinn 3. Slå på Vis alle videoer for å veksle

Forhåpentligvis, etter å ha prøvd dette, vil du finne alle de manglende videoene vises i Video-appen.

Når Vis alle videoer- vekslingen er deaktivert, vil iPhone bare vise videoer som er på enheten (og ikke de på iCloud). Når du slår på denne bryteren, lar du iPhone vise videoer som er på iCloud.

I tilfelle kan du fremdeles ikke se de manglende videoene dine, selv om det kan skje, og tilbakestill deretter innstillingene.

Trinn 1. Gå til Innstillinger

Steg 2. Gå til general

Trinn 3. Bla nedover til sist og trykk på Tilbakestill

Trinn 4. Trykk deretter på Tilbakestill alle innstillinger

Du blir spurt to ganger for bekreftelsen. Trykk på Tilbakestill.

Vi har foreslått deg å tilbakestille enheten din fordi noen ganger manglende videoer fra Video App kan ha andre grunner. For eksempel: hvis du har oppdatert til iOS 8.x, er det mulig at noen av videoene ikke har blitt synkronisert. I så fall kan en tilbakestilling være nyttig.