Slik finner du arkiverte Instagram-bilder og -historier på iPhone og Android

Har du noen gang arkivert Instagram-innleggene dine og senere lurt på hvor de har gått eller hvordan du kan se alle de arkiverte Instagram-bildene og historiene på iPhone? Hvis ja, la meg hjelpe deg med å finne de skjulte innleggene dine.

Hvis du har brukt denne appen for sosiale nettverk, er du sannsynligvis allerede klar over at historiene forsvinner automatisk etter 24 timer. Og de blir lagret i arkivmappen. Det samme skjer med innleggene du skjuler.

Hvis du noen gang ombestemmer deg, kan du vise det skjulte bildet ditt på Instagram-profilen din eller dele historien din på en enkel måte.

Slik får du tilgang til arkiverte Instagram-bilder og -historier på iPhone og Android

Trinn 1. Start Instagram- app på din mobile enhet. Trykk deretter på profilfanen nederst i høyre hjørne.

Steg 2. Deretter trykker du på Arkiv-knappen.

Trinn 3. Neste opp, bør du se alle de skjulte historiene dine. Hvis du vil hente noen av dem, trykker du på den du vil bringe tilbake til handling igjen og treffer de tre prikkene nederst. Velg deretter Del som innlegg.

Slik viser du arkiverte selfies og klipp: Trykk på rullegardinmenyen øverst og velg Innlegg.

Nå vil alle skjulte innlegg vises på skjermen. Bla gjennom dem, og trykk på det hvis du vil fjerne arkivet . Trykk deretter på de tre prikkene øverst til høyre og velg Vis på profil i menyen.

Der går du!

Pakk inn ...

Forhåpentligvis vil du nå kunne få raskt tilgang til alle de skjulte innleggene dine. Med mindre den sosiale nettverksappen gjør endringer i måten Archive-funksjonen fungerer, vil metoden ovenfor fortsette å fungere for deg.

Du ønsker å lese følgende artikler:

  • Lagre Instagram-bilder, videoer, historier til iPhone-kamerarulle med snarveier
  • Slik blir du bekreftet på Instagram fra iPhone og Android
  • Hvordan lage en collage av de 9 beste Instagram-innleggene dine på iPhone
  • Slik fjerner du Instagram Phantom Notifications på iPhone

Gitt en sjanse, hva kan være den funksjonen du vil legge til denne appen for sosiale nettverk? Det ville være flott å vite det. For ikke å lese slike nyttige guider, ikke glem å laste ned iOS-appen vår, så velg oss på Facebook, Twitter og Telegram.