Lag signatur og signer dokumenter på iPhone og Mac [Slik gjør du det]

Den digitale fremrykkingen har permittert maskiner som faks og skrivere; folk sender knapt noen beskjed via faks, og å skrive ut dokumentene er en sjelden gang som folk liker å lagre dokumenter på sine kommunikasjonsenheter som iPhone, iPad eller Mac.

Men det er noen sensitive dokumenter som krever signatur. Vel, hvis vi lager digitale dokumenter, hvorfor kan vi ikke lage digital signatur og lagre den for å bruke den senere.

Her tar vi for oss tre forskjellige metoder for å lage og signere dokumenter direkte på din iPhone, iPad eller Mac.

Hvordan lage signatur og signere dokumenter direkte på din iPhone eller iPad

Det er visse uforutsette situasjoner, når du må sette underskriften selv om du reiser. Du får blanke kopiene på iDevice, men spørsmålet om million dollar er: hvordan signerer du dokumenter direkte på iPhone eller iPad? Følg denne enkle metoden, så kan du registrere deg et hvilket som helst dokument direkte på din iPhone eller iPad. Det er to populære dokumentlesere: Adobe Acrobat Reader og Foxit PDF.

Trinn 1. Først av, last ned Adobe Acrobat Reader fra AppStore.

Steg 2. Nå kan du åpne et dokument enten fra e-posten din eller fra enheten (du kan åpne dokumenter i Adobe Acrobat Reader fra Notes, Dropbox, iCloud eller fra en hvilken som helst annen kilde).

Trinn 3. Trykk og hold fingeren der du vil lage signaturen din.

Step # 4. En meny med fire alternativer vises: Merk, tekst, frihånd og signatur.

Trinn 5. Trykk på Signatur (et åpent rom vises på skjermen der du kan opprette signaturen din med fingeren eller pekepennen).

Trinn 6. Når du er fornøyd med den eksakte signaturen, trykk på Lagre. Signaturen din er lagt til i dokumentet.

Merk at du også kan velge Freehand for å signere dokumentene direkte. Dessuten kan du legge til notat og tekst i dokumentene.

Hvordan redigere signaturen din i dokumentet fra iPhone og iPad

Hvis du vil gjøre noen endringer i signaturen din, kan du følge denne metoden.

Trinn 1. Trykk forsiktig på den nyopprettede signaturen.

Steg 2. Fire alternativer vises på skjermen: Slett, tykkelse, farge og opacitet.

Trinn 3. Velg alternativet per redigeringskrav.

Når signaturen din er lagret, kan du lagre dokumentet enten i Notater eller i Dropbox, hvor du kan sende dokumentet på nytt med signaturen din. Du kan også skrive ut dokumentet hvis iDevice er tilknyttet en hvilken som helst skriver via Wi-Fi.

Lag signatur på iPhone ved hjelp av Foxit PDF

Trinn 1. Last ned Foxit PDF på iDevice fra AppStore.

Steg 2. Åpne alle dokumenter fra posten din.

Trinn 3. Nå trykker du og holder fingeren der du vil lage signaturen.

Trinn 4. Tre alternativer dukker opp på skjermen: Kommentar, skrivemaskin og signatur.

Trinn 5. Trykk på Signatur, så blir du landet på en skjerm for signaturskaping.

Trinn 6. Lag din digitale signatur med fingeren eller pekepennen.

Trinn 7 Hvis du vil gjøre noen endringer i signaturen din, trykker du på penselikonet og endrer fargen og tykkelsen på signaturen din. Når endringen er gjort, trykk på Lagre.

Du kan flytte signaturen til ditt valg av sted ved å tappe og holde den inne. Når du har registrert dokumentet, kan du sende det via mail.

Hvordan signere dokument på Mac ved hjelp av iSight Camera

Vi har allerede behandlet en metode for å signere dokument digitalt i Mac OS X med Preview-app ved å bruke styreflate. Nå er her en annen metode for å signere dokument ved hjelp av iSight kamera på Mac.

Trinn 1. Åpne dokumentet med forhåndsvisnings-appen, og klikk på Signatur-alternativet fra Markeringsverktøylinjen. Du kan se to alternativer på skjermen: styreflate og kamera.

Steg 2. Klikk på Kamera-alternativet.

Trinn 3. Når du har klikket på Camera, vises en instruksjon: Signer navnet ditt på hvitt papir. Hold det deretter for å være synlig for kameraet.

Trinn 4. Følg instruksjonene, og kameraet vil skanne signaturen din, og den gjenspeiles i forhåndsvisning.

Trinn 5. Når kameraet har justert den nøyaktige signaturen, klikker du på Ferdig og lagrer signaturen. Når det er gjort, kan du bruke signaturen din i fremtiden når du trenger å signere et hvilket som helst dokument. Bare klikk på Signaturikonet fra Markeringsverktøylinjen, og en rullegardinmeny viser signaturene dine. Velg den du tror det skal være perfekt.

Dette er metodene for å signere dokumenter med din digitale signatur på iPhone, iPad eller Mac. Del tilbakemeldingene dine om hvilken som er mer effektiv og enklere å bruke.