De beste militære sakene for iPhone 11 i 2020: Beskytt smarttelefonen din mot det verste scenariet

iPhones er utvilsomt de beste og mest funksjonelle smarttelefonene i markedet, men la oss innse det, de er ikke de tøffeste og dermed er det nødvendig å beskytte dem under alle omstendigheter. Jeg har store forhåpninger fra den nylig lanserte iPhonen, men for å fortelle dere en hemmelighet har jeg butterfingere, og telefonen min fortsetter å gli fra hendene mine. Dermed trenger jeg en robust og robust sag i militær klasse for iPhone 11 for å sikre den største sikkerhet og sikkerhet for enheten som ennå ikke er ankommet.

Mens den nye iPhone ennå ikke kommer til å treffe det åpne markedet, har sakene og skjermbeskyttere begynt å oversvømme i markedet. Jeg er sikker på at alle lager opp sin iPhone 11-sakssamling og det er på tide nå å få hendene i en av disse tunge sakene i militær klasse.

10 beste iPhone 11 tilfeller av militær karakter i 2019

Rask tilgang:

 • Simicoo
 • Poetisk
 • Hontech
 • Sahara-saken
 • Futanwei
 • Mobosi
 • RoyBens
 • Tudia
 • Meifigno
 • Futanwei

#1. Simicoo

Forsvar den siste enheten din fra alle forventede og uventede fall. Simicoo-saken er en Military-grade sertifisert som leveres med Air Cushion-teknologi. Vesken er laget av den hybride, flerlagde metallfangeren og TPU silikon støtsikker ramme sammen med klar hard PC-rygg som gir langvarig beskyttelse mot dråper, riper, smuss, støv og fingeravtrykk.

Saken sprer slagkraften og tåler dråper fra en høyde på 2 meter. Denne saken har en enkel formfaktor som ikke tilfører mye vekt og volum, men den gir telefonen en ekstra kraftig tjeneste i et ulendt miljø. Det er en perfekt gaveløsning for alle Apple-elskere.

USP: Air Cushion Technology.

Sjekk ut på Amazon

# 2. Poetisk

Beskytt din iPhone 11 fra alle vinkler med denne Military Drop-testede iPhone-saken. Den poetiske robuste saken har en klar rygg som vil være en fordel for alle de som vil vise frem sine nyervervede iPhoner. Den er støtsikker, dråpesikker, støtsikker og ripesikker, og sikrer full sikkerhet for din iPhone.

De hevede leppene og hjørnene på den fremre harde rammen gir uttømmende beskyttelse mot dråper og holder skjermen trygg. Hevede rygger på baksiden inkluderer en frostet matt ferdig for sikkerhet mot riper. Det konkave området har et honningkakemønster og er gjennomsiktig slik at du kan vise frem enheten din.

USP: Hevede rygger for å beskytte glassets rygg.

Sjekk ut på Amazon

# 3. Hontech

Når jeg leter etter saker fra Military grade til iPhone 11, har jeg kommet over noen virkelig klumpete saker, men Hontech-saken er heldigvis ikke klumpete i det hele tatt. Denne gjennomsiktig militære drop-testet saken er supertynn sammenlignet med andre saker i denne kategorien, uten at det går ut over sikkerheten og beskyttelsen på telefonen.

Den ikke-blanke baksiden av saken er laget slik at den forhindrer å få riper og fingeravtrykk. Den er laget av stiv plast-bakside av høy kvalitet og myke TPU-kanter utstyrt med Air Cushion-teknologi for å maksimere beskyttelsen mens du opprettholder en slank ramme.

USP: Ultratynn.

Sjekk ut på Amazon

# 4. Sahara-saken

Trådløs lading kompatibel, dette militære etuiet er alt du trenger for din iPhone 11. Sahara-saken kan tåle et fall fra en høyde av 3 meter og vil fortsatt beskytte enheten din. Dette alt-i-ett-dekselet beskytter din iPhone mot fall, fall, riper og til og med skitt og støv.

SGS-sertifisert denne saken kommer med forhøyede rokker for å beskytte skjermen og kameraet mot ødeleggelse og daglig slitasje. Det er en ergonomisk designet sak som er laget av den høyeste kvaliteten på gummiert plast for å gi enkel og jevn tilgang til alle kontrollene og høyttalerne til det kraftige dyret ditt.

USP: Ergonomisk design.

Sjekk ut på Amazon

# 5. Futanwei

Futanwei Military Grade veske til iPhone 11 er laget av toppen av det myke silikonskallet av kvalitet som sikrer 360 ° beskyttelse av enheten din. Den robuste og grove følelsen av saken sikrer også et fast grep om enheten med en ekstra fordel av å være anti-riper og fingeravtrykk.

Dekselet gir jevn tilgjengelighet til alle kontrollene på enheten din og gir en tydelig musikkavspilling uten å hindre høyttalerne. Dens hevede kanter holder også skjermen og kameraet ditt trygt for å gni mot overflater. Og etter min mening, hvis du leter etter en rimelig, holdbar og sikker beskyttelsesetui til iPhone 11 din, så passer denne saken i dine kriterier.

USP: Anti-Scratch Silikonetui.

Sjekk ut på Amazon

# 6. Mobosi

Armor opp iPhone 11 og gjør deg klar til å overta verden. Mobosi panserveske til din iPhone 11 passer i alle standarder for å beskytte din delikate enhet mot maskinvareskade. Den 2 mm hevede kameralippen sørger for at kameraene i skjønnhet ikke blir riper eller ødelagte.

Det doble strukturerte etui som er laget av hard PC-rygg, og myke TPU-silikonkanter, gjør at du trygt kan flagre din swoon-verdige enhet på grunn av den transparente baksiden. For å legge til et ekstra lag med beskyttelse, sportsvesker du antislip grove strimler på hver side av saken for å få et godt grep om telefonen.

USP: Antislip grove strimler for fast grep.

Sjekk ut på Amazon

# 7. RoyBens

Du ser ikke for mange klare silikonsaker i listen over saker av militær karakter for iPhone, men til din og mine totale overraskelse blir RoyBens-saken omtalt i denne listen. Ikke fordi den ser veldig bra ut, men dette er faktisk militær dråpetest og sertifisert og har muligheten til å beskytte din iPhone 11 fra et fall på 1, 47 meter.

Denne myke silikonetui gir kraftig fallbeskyttelse, samtidig som du opprettholder den originale skjønnheten til iPhone. Vesken er laget av en langvarig gjennomsiktig silikongel som bruker en mikroprikk-teknologi, noe som gjør den antigul, boblefri, ripefastende og fingeravtrykssikker.

USP: Gjennomsiktig og myk etui.

Sjekk ut på Amazon

# 8. Tudia

Hvor ofte faller telefonen på en dag? Det gjennomsnittlige antallet er 5-6 ganger. Jeg har lidd smerten ved en knust skjerm mer enn en gang, så jeg kan innle meg med mennesker som møter den samme tingen, men heldigvis fikk jeg hendene i en sak av militær karakter og stoler på at de gjør underverker for telefonen din. Tudia-saken for iPhone 11 er faktisk verdt hver krone.

Denne saken er elegant, stilig og viktigst, veldig beskyttende. Laget av overlegen kvalitet på polykarbonat og termoplastisk polyuretan gummiert gelhud, og den gir full pleie til din iPhone fra unødvendige støt, bulker og riper.

USP: Avansert 3-lags beskyttelse.

Sjekk ut på Amazon

# 9. Meifigno

Tåler ditt nåværende iPhone-deksel en 5ft. miste? Vel, Meifingo-saken i militær klasse for iPhone 11 tåler et fall så høyt som 5ft. uten å forårsake skade på enheten din. Denne saken ble testet 26 ganger på rad og er SGS-sertifisert, og selskapet hevder selv at saken til og med tåler en 6, 5 ft. falle.

Med nesten 100% gjennomsiktighet er denne krystallklare PU-ryggen og TPU-støtfangerveske i motsetning til noe annet klart silikonetui som kommer med prikkmønster, noe som til slutt reduserer gjennomsiktigheten til saken din. Den er laget av topp kvalitet på silikon som unngår at saken blir gul.

USP: Tåler 5 ft. miste.

Sjekk ut på Amazon

# 10. Futanwei

Beskytt din iPhone 11 med stil med denne Futanwei pansertelefonvesken. Laget av myk silikonskall av høy kvalitet (TPU), gjør telefonen tryggere og beskyttet. Den robuste designen reduserer sjansene for å skli og unngår alle slags riper, bulker og fingeravtrykk.

Futanwei-saken er testet under ekstreme militære forhold og har avansert støtdempingsteknologi som beskytter telefonen mot høye slag og fall. De fire hjørne støtfangerputene absorberer støt fra fallet, noe som gjør saken beskyttet.

USP: 4 hjørne støtfangerputer for å absorbere støt.

Sjekk ut på Amazon

Logger av…

Forebygging er bedre enn kur, og jeg har lært det på den harde måten etter å ha kastet mye penger i reparasjonene av mine forrige iPhones. Ikke vær som meg, og beskytt telefonen din helt fra begynnelsen, og skaff deg en av disse militærklasse iPhone 11-sakene for en spenningsfri bruk av den nye enheten.

Gi meg beskjed i kommentarene, hvis du synes at dette omslaget var nyttig og om du vil lese noen andre slike oppsummeringer?

Relaterte innlegg:

 • Beste iPhone 11 klare tilfeller
 • Beste iPhone 11 slanke tilfeller
 • Beste iPhone 11 støtfangervesker

Bli med på vårt sosiale mediesamfunn ved å følge oss på Facebook, Twitter og Instagram, for eksklusive teknologiske oppdateringer. Sørg for å laste ned iOS-appen vår for å følge med på det siste tilbehøret til iPhone 11.

 

Legg Igjen Din Kommentar