Beste sanntids iPad-spill i sanntid fra 2020: Stay Hooked for hours

iPad-sanntids multiplayer-spill kan være timer med moro og avhengighet, avhengig av spillingen og menneskene du konkurrerer mot, i sanntid. Det er flere titalls (om ikke flere) av disse spillene i App Store, men ikke alle spill er like spennende som noen av dem.

Vi prøvde ikke å gjøre opp listen ut av rent seriøse spill her. Vi prøvde å legge til noen få hjertevarme spill som Fun Run og noen sinnaktivatorer som Chess. Ta en titt på listen og legg til favorittene dine i kommentarene!

Beste sanntids flerspillerspill for iPad og iPhone i 2019

#1. 8 Ball Pool

“8 Ball Pool” er et fantastisk spill som byr på enorm glede. Du kan spille en-til-en-spillet eller delta i en turnering for å kjempe mot toppspillerne. Du får mange muligheter til å vinne pokaler. Takket være et godt nivå system, er du alltid opp mot en utfordring du møter for å gå foran. Utfordre vennene dine til å bli med deg i en kamp, ​​og vis frem ferdighetene dine for å overliste ham / henne!

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Clash Royale

Clash Royale er et fantastisk multiplayer-spill i sanntid. Beseir fiendens konger og prinsesser og fanget tårnet. Bygg ditt eget mektige samfunn for å dominere motstanderne. Det er også et alternativ å utfordre vennen din til en privat duell. Tjen så mange kister du kan for å låse opp belønninger. Vinn mange pokaler og vær den ultimate spilleren.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Gin Rummy Plus

Det er utvilsomt et av de mest populære gin-rummy-spillene. Det fine med dette spillet er at det lar deg spille live med millioner av ekte spillere! Inviter vennene dine og spill spill med dem. Det er mange muligheter for å tjene bonuser. Topplistene viser hvor du står mot andre spillere.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Bestill & kaos online

Jeg blir utryddet hvis jeg ikke inkluderte dette spillet, selv om jeg må si: Du vil sannsynligvis ikke finne en iPad-spilleliste i sanntid uten Order & Chaos. På 1, 92 GB er spillet fullstendig i handling.

Karakterer, innstillinger, oppdrag .. gutt å gutt - du ser på en enorm verden som Minecraft eller Sims (jeg sammenligner ikke spillets folk, så ikke skjerp knivene). Med mer enn 15 000 ferdigheter og over 8000 utstyrsutstyr, er det designet for at du skal ha enorm moro. Du kan lage opptil fem forskjellige figurer du skal spille.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Sjakktid

Vel, hvis du ikke tenker spesifikt på rollespill, vil sannsynligvis en sjakk i sanntid være mer til din smak. Chess Time er boktrykk for sjakk. Det matcher spillere fra hele verden gjennom Game Center og gir dine grå celler en solid trening. Det er flere sjakksett og temaer. Du kan raskt få tilgang til historikken til de siste spillene dine og kunne eksportere skjermdumpene til spillet.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Gjemsel

“Hide N Seek” er kanskje ikke så utfordrende som noen av spillene nevnt over, men det byr på enorm moro. Som navnet selv antyder, må du gjemme deg, og søkere vil prøve å finne og fange deg. Når søkeren roper navnet ditt, vil du bli søkeren og måtte finne andre spillere. Hvert rom har 24 spillere. Det lar deg spille spill med andre spillere fra hele verden.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. iSlash Heroes

Har du noen ninjainstinkter opp ermet? Prøv iSlash! Med to spennende moduser og 680 ekstremt utfordrende nivåer, er det et av de mest vanedannende spillene. Kjemp mot onde sjefer som er veldig mektige og ødeleggende. Få mest mulig ut av dine slash ferdigheter for å beseire den dødelige sjefen.

Pris: Gratis

nedlasting

Det var alt folkens!

Logger av

Jeg antar at du allerede har plukket opp noen få spill fra denne listen, og at du alle er opptatt av å ta dem for et snurr. Det er veldig kult! Føler meg veldig glad for å ha hjulpet deg med å oppdage noen fine flerspillerspill. Har du noen tilbakemeldinger til meg?

Det kan være lurt å sjekke ut:

  • Beste Tower Defense-spill for iPad
  • Beste strategisspill for iPhone og iPad
  • Beste racingspill for iPad
  • Beste Space Shooting Games for iPhone og iPad

For å lese mer eksklusive iPad-spillelister, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram.

 

Legg Igjen Din Kommentar