Apple Card: En helt ny kredittkortopplevelse laget av Apple

Til slutt kunngjorde Apple sine tjenester. De siste par månedene har hver Apple-fanboy snakket om tjenestene Apple skulle lansere. Mens mange bare har spekulert i Apples underholdningspakke (og de hadde rett), overrasket teknologiselskapet de fremmøtte ved å lansere Apple Pay og Apple Card.

Apple News og streaming-videotjenester var samtalen i byen før arrangementet. Men nå har folk også begynt å diskutere finansielle tjenester - Apple Card.

Merk: Nå har vi akkurat denne nyheten fra pressen for deg. Vi har akkurat hørt summingen på Apple-kortet som forventes lansert i begynnelsen av august 2019.

Apple-kort: Alt du trenger å vite om Apples nye kredittkort

Som alle andre Apple-produkter og tjenester er Apple Card enkelt, sikkert og gjennomsiktig. Det er enkelt å gjøre transaksjoner fra iPhone. Eller du kan bruke Apples titankort i verden.

Apple Card er i Wallet-appen på din iPhone. Det fysiske kortet har virkelig endret utseende. I motsetning til andre populære plastkort, viser ikke Apples kortnummer, CVV, utløpsdato og alt.

To av de mest blendende funksjonene på Apple Card er hvor du brukte pengene dine og hvor mye du bruker på en bestemt kategori. På slutten av en måned kan du se kartet for å vite hvor du betalte pengene dine. trykk for å finne på kartet. Videre er utgiftene dine kategorisert fargekodet; Underholdning, mat, shopping, etc.

Fargene viser også forbrukssammendragene dine. Ser du for eksempel en lang oransje bar, har du brukt mye penger på mat og drikke.

Daglige kontanter

En funksjon som betyr mest for alle brukere, er Daily Cash. Hver gang du kjøper noe med Apple-kortet ditt, får du en del av kjøpet tilbake i Daily Cash.

Det er ingen grense for hvor mye penger du kan legge til pusen. De daglige kontantene dine går inn på Apple Cash-kortet.

Ingen årlige avgifter og mindre interesse

For å gjøre denne tjenesten enkel krever ikke Apple gebyrer eller skjulte kostnader. Å betale ned saldoen er enklere enn noensinne, da det ikke er årsavgift, kontant forskudd, over-the-limit eller sene avgifter.

For å differensiere kredittkortet sitt, oppfordrer Apple deg til å betale mindre renter. Når du planlegger å betale, gir Apple Card deg et estimat på renter du vil betale. Dette estimatet er basert på et beløp du velger.

Når du bruker Apple-kortet, er du den eneste som vet detaljene. Kortet leveres med alle avanserte sikkerhetsteknologier innebygd; kan du bruke din Face ID, Touch ID og unike transaksjonskoder.

Apple Card er virkelig globalt ettersom selskapet har gått sammen med Mastercard som sitt globale betalingsnettverk. Når du kjøper noe fra apper og nettsteder, kan du bruke det virtuelle kortet ditt som er kryptert i Wallet-appen. På Safari fylles detaljene dine automatisk.

Apple og Goldman Sachs

Goldman Sachs har utstedt sitt første forbrukerkredittkort, og det er for Apple. For sikkerheten og personvernet til dine økonomiske transaksjoner vil Goldman Sachs aldri dele eller selge data til tredjepart for markedsføring og reklame.

Det er alle venner!

Apple-utgivelsesdato for kredittkort

Apples kredittkort er en av de mest utmerkede tjenestene selskapet kunngjorde i tilfelle. Forbrukerne vil sette pris på Apple Korts personvern og sikkerhet på alle nivåer. Kortet lanseres i mer enn 150 land den kommende sommeren.

Tror du at forbrukere vil godta Apple Card? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram. Sørg også for å laste ned iOS-appen vår for å lese andre nyheter om Apple March Event 2019.