De beste iOS 8-widgetene du bør bruke på iPhone, iPad og Apple Watch

Når du bruker en gadget som en iPhone eller iPad, blir det nødvendig å bruke tredjepartsapper og widgets for å få mest mulig ut av iDevice. Faktisk krever smarttelefon-teknologi slike nyttige tillegg, slik at du enkelt kan bruke den som din bærbare datamaskin.

Vi har listet opp en rekke widgets som kan gi deg nyheter, informasjon, moro, enkel tilgang til alle apper, væroppdateringer, sportsfeed og mer. Disse widgetene holder deg oppdatert uansett hvor du er - enten du er på et møte, på en fest, luftbåren, på fornøyelsesparken, på multipleksen, etc.

Beste widgeter for iPhone, iPad og Apple Watch

#1. Startprogram med widget for varslingssenter

Den brukes i mer enn 80 land i verden som en av de beste produktivitetsappene. Dette gir et sterkt vitnesbyrd om Launchers nytte; det gir deg enkel tilgang til kontakter, musikk, nettlesere, apper og mer.

Launcher, som er oppdaget av mange kjente blogger og nettsteder, hjelper deg med å få tilgang til samtale, melding, e-post og Facetime fra Notification Center. Hvis du har en tendens til å bruke antall apper samtidig, er denne lanseringen et must-have, ettersom den tilbyr ditt anlegg for å utføre handlinger i flere apper.

Kompatibilitet: iPhone, iPad og iPod Touch

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. DataMan

Hvor nyttig en widget hvis den sporer og viser mobildatabruken din? DataMan gjør denne jobben for deg. Denne widgeten sparer deg for overforbruk av dataene dine hvis du bruker en etterbetalt mobiltjeneste. En av de viktige funksjonene i denne widgeten er at du kan bruke den på Apple Watch også.

Widgeten gir deg rask info om databruk; bare sveip ned varslingssenteret på din iPhone og sjekk det selv. Dessuten gir widgeten deg et varsel på forhånd om du vil overskride datagrensen eller ikke.

Kompatibilitet: iPhone, iPad, iPod Touch og Apple Watch

Pris: $ 0, 99

nedlasting

# 3. Dag en

Det trenger ingen introduksjon da Day One blir satt pris på av ingen ringere enn Jack Dorsey, grunnlegger av Twitter og Square. Kronikk livet ditt med minneverdige øyeblikk og vakre bilder på et pent og rent grensesnitt fra Day One.

Widgeten er fullpakket med funksjoner som passkodelås, stemmediktat, temperatur- og værdata, tilpassede skrivepåminnelser og synkroniser tidsskriftene dine med alle iOS-enhetene dine ved hjelp av Dropbox eller iCloud.

Kompatibilitet: iPhone, iPad, iPod Touch og Apple Watch

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Minesveiper

Ta et kort pusterom fra den travle timeplanen din, og nyt Minesveiper på din iPhone. Selv om telefonskjermen er låst, kan du få tilgang til denne widgeten fra varslingssenteret. Og dette gjør det mer akseptabelt for hver klasse av iPhone-brukere.

Hvis du vil avslutte spillet i midten, ikke bry deg om hvor du forlater spillet; Minesveiper lagrer og laster spillutviklingen automatisk. Etter å ha krysset enkle nivåer, kan du stille vanskelige utfordringer ved å stille inn nettstørrelse og antall gruver.

Kompatibilitet: iPhone, iPad og iPod Touch

Pris: $ 0, 99

nedlasting

# 5. Fantastisk 2

Fantastical 2 er virkelig en fantastisk widget. Den oppdaterte versjonen har nå en påminnelsesfasilitet som lar deg se hendelsene og påminnelsene sammen i hovedlisten. Widgeten godtar talekommandoene dine for å lage påminnelser; Bare begynn setningen din med "påminnelse", "gjør", "oppgave" eller "påminn meg om".

Du kan også lage varsler ved å gi stemmekommandoer som "påminn meg i morgen kl. 17", "alarm 07:00" eller "varsel 30 minutter før". Fantastical 2 har DayTicker-funksjonen, som gir deg en bedre måte å se timeplanen på.

Kompatibilitet: iPhone, iPad, iPod Touch og Apple Watch

Pris: $ 4.99

nedlasting

# 6. Evernote

Mer enn 100 millioner brukere av Evernote kan gi deg fantastiske anmeldelser av denne utmerkede appen. For iPhone-brukere, som også bruker andre iOS-enheter regelmessig, er Evernote et uunnværlig verktøy. Med denne widgeten kan du opprette og lagre notatene dine på en hvilken som helst iOS-enhet.

En av de skarpe funksjonene i denne widgeten er at du nå kan bruke Evernote på Apple Watch; bare dikter notatene dine, så Evernote vil transkribere lyden. Etter å ha opprettet notater, kan du også legge ved PDF-filer, Office-dokumenter og bilder til Evernote. Premium medlemskap gir deg funksjoner som offline-tilgang, mer plass, bedre søk, større personvern, PDF-merknad og presentasjonsmodus.

Kompatibilitet: iPhone, iPad, iPod Touch og Apple Watch

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Yahoo Weather

Været i USA har flere humørsvingninger enn jentevenninnen din. Og derfor anbefales en widget som Yahoo Weather på din iPhone. Før du går ut av hjemmet eller kontoret, må du sjekke vind, press og sjansen for regn i byen eller staten.

Yahoo Weather kommer deg til unnsetning, spesielt når du planlegger et viktig møte eller en fornøyelsestur i landet. For å gi deg en visuell godbit gir Yahoo Weather deg værforhold for regn, tåke, snø og ekstrem varme med animerte væreffekter.

Kompatibilitet: iPhone, iPad, iPod Touch og Apple Watch

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. ESPN

For sportsfanatikere er ESPN et must. Få de siste score og nyheter spekket med videohøydepunkter. Før vennene dine eller kollegene blir kjent med informasjon, tar du tak i biter på MLB, NFL, College Football, NBA, College Basketball, MLS og mer. Følg favorittlagene dine, ligaene og idrettspersonene; Hvis du har gått glipp av noe spill, kan du se videohøydepunkter av spillet og dele det samme på sosiale medier.

Dessuten er ESPN widget beriket av ferske bilder, videoer og sosiale medieinnhold på sportsarenaen. Ingen tvil om at ESPN er nummer 1-widgeten du bør laste ned på iPhone og Apple Watch også.

Kompatibilitet: iPhone, iPad, iPod Touch og Apple Watch

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Buzzfeed

BuzzFeed ble valgt som den beste appen av AppStore i 2014, og tilbyr deg alt du ønsker: nyheter, historier, quizer, oppskrifter og livstips som hjelper deg med å forbedre livsstilen din hver dag. Kanskje kan dette være en av de beste følgesvennene til hjemmeværende i dag.

Widgeten er kompatibel med Apple Watch også, slik at du får tilgang til alt interessant innhold på håndleddet. Dessuten kan du også delta i daglige avstemninger på Apple Watch. Utforsk den rike menyen, som inkluderer spennende innhold om underholdning, bøker, forretninger, dyr, kjendiser, mat, helse og mer.

Kompatibilitet: iPhone, iPad, iPod Touch og Apple Watch

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. NYT nå

Hva frisker deg hver morgen bortsett fra en kopp varm kaffe (eller te)? Det kan du vedde på! Det er nyheter som faktisk vekker deg med en frisk luft av de siste hendelsene. NYT Nå kan tjene deg det nyeste i verden; redaksjonen til NYT Now jobber 24/7 for å samle de beste nyhetsartiklene fra The New York Times og nettet, og gi deg i en enkel app du kan bruke hver dag. For å forenkle surfing av nyheter gir appen deg artikkelsammendrag og kulepoeng, slik at du raskt kan velge hvilken du vil lese.

Kompatibilitet: iPhone, iPad og iPod Touch

Pris: Gratis

nedlasting

Hvilken er din favoritt? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentaren. Kontakt oss på Facebook, Twitter og Google Plus. Sørg også for å laste ned appen vår på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar