iPhone er deaktivert Koble til iTunes: Løs problemet uten å miste data

Rare ting skjer i livet, og hvis du dessverre befinner deg i en situasjon der iPhone-en din er deaktivert eller låst på grunn av at du har skrevet feil passord gjentatte ganger, hva ville du gjøre for å komme ut av dilemmaet?

Å gjenopprette iPhone med iTunes er ikke rakettvitenskap, men problemet kan forsterkes ytterligere hvis du ikke har en iTunes-sikkerhetskopi eller aldri har sikkerhetskopiert enheten din med iTunes. Å gjenopprette iPhone uten iTunes-sikkerhetskopi er mulig, men bare hvis tålmodigheten din er klar til å gå gjennom grillen!

Etter å ha vært i slike situasjoner et par ganger, vet jeg hva som skal til for å bringe en låst iPhone til handling eller gjenopprette den fra døden. La oss se på alle aspektene og løsningene!

iPhone er deaktivert Koble til iTunes: Hvordan gjenopprette låst iPhone med iTunes-sikkerhetskopi

Hvis du hadde synkronisert enheten din til iTunes, er du heldig. Du kan sikkerhetskopiere din iPhone og gjenopprette den som ny uten problemer. Før du fortsetter, kan du gå gjennom forutsetningene gitt nedenfor:

Forutsetninger:

  • Du burde ha synkronisert iPhone med iTunes minst en gang. For øvrig burde du ikke ha startet den på nytt etter synkronisering. Hvis du gjorde det, må du "Stole på" datamaskinen igjen, noe du ikke kan gjøre når du er låst ute.
  • Finn min iPhone skal deaktiveres fra Innstillinger-appen på iPhone. Hvis den er slått på, vil iTunes be deg om å deaktivere før du gjenoppretter; som du igjen ikke kan gjøre som du er innelåst.

Trinn 1. Koble iPhone til datamaskinen og åpne iTunes.

Steg 2. Velg iPhone (fra sidepanelen eller øverst til høyre på skjermen.)

Trinn 3. I kategorien Sammendrag, klikk på Sikkerhetskopier nå.

Trinn 4. Når enheten er sikkerhetskopiert, klikker du på Gjenopprett iPhone.

Hvis iTunes fortsetter med en problemfri gjenoppretting, vil enheten bli tørket ren og gjenopprettet som en ny enhet.

Bare i tilfelle kaster iTunes opp feil, kan du prøve å bruke gjenopprettingsmodus for å gjenopprette enheten.

Slik gjenoppretter du iPhone i gjenopprettingsmodus

Hvis du har Finn min iPhone aktivert på enheten din, lar ikke iTunes deg gjenopprette den, selv om du har synkronisert den med en pålitelig PC. I så fall er den eneste utveien å gjenopprette iPhone fra gjenopprettingsmodus.

Imidlertid mister du alle dataene dine når det utsletter appene dine, appdata, kontakter, bilder, musikk og nesten alt som ligger på iOS-enheten din. Men forutsatt at du har fått sikkerhetskopiert av alt i iTunes eller iCloud, bør det ikke være noe problem å gjenopprette dataene.

Trinn 1. Trykk og hold inne ON / OFF og Home-knappene i omtrent ti sekunder. (på iPhone 7/7 Plus må du trykke og holde inne ON / OFF-knappen og volum-knappen ned samtidig). Hold inne begge knappene til Koble til iTunes-skjermen vises.

For å sette iPhone X, Xs, Xs Max, XR iPhone 8 eller 8 Plus i gjenopprettingsmodus, trykk og slipp Volum opp-knappen raskt, trykk og slipp Volum ned-knappen raskt.

Deretter må du trykke og holde inne Sideknappen til skjermbildet for gjenopprettingsmodus vises. Deretter kobler du enheten til datamaskinen og fortsetter med gjenopprettingsprosessen.

Steg 2. Når enheten din har blitt gjenopprettet, konfigurerer du den som vanlig. Under installasjonsprosessen vil du få muligheten til å gjenopprette fra iTunes-sikkerhetskopi. Velg Gjenopprett fra iTunes Backup, og velg deretter den nyeste sikkerhetskopien.

Historien slutter ikke her ...

Noen ganger fungerer ikke gjenopprettingsmodus veldig bra fordi det er et iTunes-problem som forhindrer gjenoppretting.

I så fall kan du bruke dr.fone - Reparer for å fikse din deaktiverte iPhone uten problemer. Det er mye enklere og mer effektivt enn iTunes.

Når du bruker et tredjepartsverktøy for å løse eventuelle iPhone-problemer, bør du være helt sikker på påliteligheten. I den forbindelse kan du være trygg på at dr.fone nyter tilliten til millioner av brukere over hele verden, og at den også har mottatt anerkjennelse fra anerkjente medier som PC World, Forbes, CNET, etc.

Nedenfor viser vi deg hvordan du fikser deaktivert iPhone ved å bruke dr.fone - Reparasjon.

Hvordan låse opp deaktivert iPhone uten iTunes ved å bruke dr.fone - Reparasjon

Trinn 1. Last ned og start dr.fone.

Steg 2. Velg alternativet “Reparer” fra hovedmenyen.

Trinn 3. Koble iPhone til datamaskinen med en kabel og klikk på "Start".

Trinn 4. Gå gjennom iPhone-detaljene og klikk på "Neste."

Trinn 5. Gå inn i iPhone i DFU-modus. Når det gjelder iPhone 7, 8 eller X, slår du av iPhone først og holder deretter Volum ned- og strømknappene sammen i 10 sekunder. Slipp deretter av / på-knappen, men fortsett å holde volum ned-knappen. Du går inn i DFU-modus. Hvis du bruker en eldre iPhone, trykker du på Hjem-knappen, ikke Volum ned.

Trinn 6. Dr.fone vil oppdage riktig firmware. Klikk på "last ned."

Trinn 7 Deretter klikker du på "Løs nå" for å gjenopprette iPhone.

Trinn 8. Start på nytt og begynn å bruke normalt!

Denne prosessen skal hjelpe deg med å fikse iPhone. Imidlertid, hvis du har lidd noe tap av data, kan du gjenopprette det ved å bruke et annet verktøy kalt dr.fone - Gjenopprette.

Med dette verktøyet kan du selektivt velge hvilke filer du vil gjenopprette fra iCloud- eller iTunes-sikkerhetskopiene, eller til og med direkte fra iPhone. Du kan forhåndsvise alle tapte data i et galleri, velge dem du vil gjenopprette og deretter gjenopprette dem enten til iPhone eller datamaskinen.

Det var alt folkens!

Det er det, folkens!

Pakk sammen:

Forutsatt at du har gjenopprettet iPhone-en uten hikke. Det ville være flott å vite tilbakemeldingene dine i kommentarfeltet nedenfor.

Få med disse innleggene også:

  • iPhone holder omstart
  • Skjermopptak fungerer ikke på iPhone
  • Wi-Fi Fungerer ikke på iPhone

Fant dette innlegget nyttig? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram for å lese flere slike artikler.