Slik endrer du iTunes Backup Location i Windows og frigjør diskplass

Et av problemene med å ha iTunes-sikkerhetskopier er lagringsplass. Det er et enormt problem hvis du kjører en Windows-maskin med mye programvare / data i C: Drive. Dette er fordi iTunes som standard setter alle sikkerhetskopidataene i C: -stasjonen, og det er ingen måte å flytte dette stedet fra iTunes sine preferanser. (Du kan bare flytte mediemappen).

Så hva gjør du når du befinner deg i en løsning der iTunes-sikkerhetskopieringer spiser mye plass og du absolutt trenger å flytte dem ut av C: -stasjonen? Her er hva du kan gjøre:

Før vi begynner, bør du lese denne primeren på iTunes-sikkerhetskopier og hva vi prøver å gjøre.

  1. iTunes-sikkerhetskopier lagres i C: \ Brukere \\ AppData \ Apple Computer \ MobileSync \ Backup hvor er Windows-brukernavnet ditt. Dette er standardplasseringen, og vi kan ikke endre dette. iTunes er konfigurert for å legge alle sikkerhetskopidataene i denne mappen.
  2. Det vi skal gjøre er dette: lag en ny sikkerhetskopimappe i D: \ (eller E: \) -stasjonen (uansett hvor du foretrekker det). Og koble deretter den opprinnelige sikkerhetskopimappen (i C: -stasjonen) til den nye sikkerhetskopimappen som er opprettet i en annen stasjon. Når vi har koblet dem til hverandre, hver gang iTunes prøver å lagre en sikkerhetskopi i sikkerhetskopimappen, lagres filene i den nye sikkerhetskopi-stasjonen. Dette holder C: kjør gratis.

Slik endrer du iTunes Backup Location i Windows

Trinn 1. Først må du opprette en ny sikkerhetskopimappe. I denne testen skal vi lage en ny iTunes-backup-mappe i D-stasjonen.

Steg 2. Deretter må du finne den nåværende iTunes-katalogen for sikkerhetskopi og gi den nytt navn. Bare trykk på startknappen. Lim inn følgende i snarveiboksen.

“% APPDATA% \ Apple Computer \ MobileSync”

Nå vil du bli tatt backup-mappen som brukes av iTunes.

Inne i mappen vil du se en mappe som heter Sikkerhetskopi. Du må gi det nytt navn som gammel iTunes Backup (eller noe du foretrekker).

Merk: Forsikre deg om at du skriver riktig mappeplassering for ny sikkerhetskopimappe. Hvis du har opprettet den i E: -stasjonen, bør du skrive E: \ Sikkerhetskopi i stedet for D: \ Sikkerhetskopi. Også på noen datamaskiner kan Apple Computer- mappen ha et litt annet sted. Du må bare sjekke stedslinjen for å finne det ut og gjøre de nødvendige endringene.

Trinn 3. Nå må du åpne en ledetekst . Bare hold SHIFT-tasten nede og høyreklikk inne i utforskerruten i den gjeldende mappen (/ MobileSync /).

Trinn 4. Deretter må du velge " Åpne kommandovinduet her ."

Trinn 5. Opp neste, opprett en symbolsk lenke. Skriv inn kommandoen gitt nedenfor ved ledeteksten.

mklink / J “% APPDATA% \ Apple Computer \ MobileSync \ Backup” “D: \ iTunes Backup”

Merk: mklink / J- kommandoen oppretter en symbolsk lenke til den nye mappen fra den gamle. Det er som å lage en snarvei med D: \ Backup fra den opprinnelige MobileSync \ Backup-mappen. Du kan teste effekten ved å dobbeltklikke på mappen Sikkerhetskopi i MobileSync. Den tar deg til den nye sikkerhetskopimappen.

Trinn 6. Kommandopromptvinduet vil opprette et veikryss og en ny mappe snarvei med navnet "Sikkerhetskopi" vises på det opprinnelige stedet.

Trinn 7 Deretter må du slette de gamle iTunes-sikkerhetskopifilene som er i MobileSync-mappen.

Trinn 8. Til slutt, koble iPhone til PCen og sikkerhetskopier den med iTunes som vanlig.

De nye sikkerhetskopiene vil bli opprettet i D: \ Backup-mappen eller der du opprettet den nye backup-mappen.

Det er gjort! Sørg for å sjekke diskplassen som nettopp er frigjort.

Liker du denne artikkelen? Gi oss beskjed om uvurderlige tilbakemeldinger i kommentarene nedenfor, på Facebook, Twitter og Google Plus. Last ned appen vår på iDevice.