Beste Apple Watch helse-apper fra 2020: Hold oversikt over ditt treningsregime

Helse er rikdom. En av de mest hakkede setningene i vår tid har fremdeles fått noe dypere mening når vi begynner å miste formuen vår, dvs. helse. I denne tidsalderen av teknologi ønsker vi alt på fingerspissen. Og nå er helsen din på håndleddet på hånden din. Det kan du vedde på!

Vi snakker om de beste Apple Watch helse-appene som kan hjelpe deg med å sjekke helse og kondisjon hver gang, overalt. Her har vi listet opp ni fantastiske helse-apper du kan bruke på Apple Watch og holde deg sunn, hold deg i form.

Beste helseapper for Apple Watch i 2019

#1. MyFitnessPal

"MyFitnessPal" har lenge vært en av de mest populære helse- og treningsappene for iPhone og iPad. Så det har komfortabelt gått inn i denne ettertraktede lagoppstillingen. Appen gjør det ganske greit å følge med på hva du spiser. Dermed kan du holde kostholdet ditt i sjakk og gå ned i vekt raskere.

Det som gir MyFitnessPal en avgjørende fordel i forhold til andre kostholdssporere og kaloritellerapper, er den enorme katalogen med over 6 millioner matvarer. Og med en super hendig innebygd strekkodeleser til disposisjon, er logging av mat ganske enkelt.

Avhengig av målet ditt, kan du lage en liste over matvarene dine og følge med på kaloriene, fettet, kolesterolet, vitaminene, proteinene, karbohydratene dine, sukkeret, fiberene og mer. En annen bemerkelsesverdig funksjon ved denne appen er matinnsikten som gir deg riktig veiledning om hva du skal spise og hva du bør unngå. Totalt sett er det utvilsomt en av de beste helseappene du kan få for Apple Watch.

Pris: Gratis / månedlig premie er på $ 9.99

nedlasting

# 2. Kartlegg mitt løp

Hver morgen går du for å løpe og kartlegge ruten; Slik fungerer Map My Run. Appen hjelper deg med å registrere opptil 600 forskjellige typer treningsøkter; registrere alle dine treningsaktiviteter med denne appen, importer data fra tredjepartsenheter og legg inn treningsøkter manuelt. Dessuten kan du også følge med på hva du spiser sammen med treningen din for å få et fullstendig bilde av helsen din.

Se sanntidsdata som avstand, tempo, forbrente kalorier og mer på Apple Watch. Vis aktivitetene dine til vennene dine på sosiale medier, og gjør dem misunnelige på din sunne utvikling. På klokken din vil det være færre feil, og du kan også oppleve noen forbedringer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Nike + Running

Treningsselskere vil alltid beholde en fullstendig og omfattende data om trening de gjør. For slike helseelskere er her en perfekt app: Nike + Running. Denne appen har en liste over utmerkede funksjoner som en person gjerne vil utforske. Appen hjelper deg å lære å utføre daglige treningsøkter og gjør deg klar til å konkurrere med vennene dine.

MotionX-funksjonen kobler sammen iPhones GPS og akselerometer for å gi deg perfekt sporing av avstand, tempo og tid du har tatt for å løpe. Dessuten kan du dele dine løpsdetaljer med vennene dine og heie på dem. Andre kule ting er Compare & Compete, Capture the Moment, Apple Watch, Apple Health og mer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Lifesum - Diett og matdagbok

De fleste appene vi listet over handler om å spore aktivitetene dine, eller lære yoga og andre øvelser. Men den viktigste delen av å holde seg sunn er kostholdet ditt. Prøv Lifesum-appen for din iPhone, iPad og Apple Watch. Det hjelper deg å følge med på kaloriene dine, matvanene og mange andre ting.

Ikke bare det, appen tilbyr også tilpassede kostholdsplaner som samsvarer med rutinen din og dine mål. Dens kompatibilitet med Apple Watch sikrer at du har kostholdsplanen din med deg uansett hvor du går. Til slutt er appen gratis med begrensede funksjoner, men for å få full ekspertisefaring er det forskjellige betalte planer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Strava løper og sykler

Strava har blitt utpekt som verdens 10 mest innovative selskaper; Strava Running and Cycling er utviklet av Strava Inc for helsebevisste mennesker. Med denne Apple Watch-appen kan du følge med på GPS-løp og ritt, kaste utfordringer og se hvordan løping og ridning blir sammenlignet med venner.

Appen gir deg viktige detaljer som avstanden du dekket, tempo, hastighet, høyde og forbrente kalorier. I tillegg til å utfordre vennene dine, kan du utfordre deg selv ved å overgå tidligere poster; for det må du føre dine personlige poster. Du kan dele aktivitetene dine på Facebook og Twitter; Del Instagram-bilder fra aktivitetene dine på Strava-profilen din.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Pacer skritteller & trinnspor

Svært få skritteller og trinnsporere er like funksjonsrike som denne. Appen fungerer omtrent som en helsetrener som holder en nøye oversikt over aktivitetene dine. Den registrerer alt fra trinn, distanse, kalori til flyreiser nøyaktig.

Ved å dra nytte av GPS-en til smartwatchet ditt, sporer appen også dine utendørsaktiviteter som fotturer, fotturer, sykling og mer. Hvis du er på et oppdrag å gå ned i vekt og bli montør, kan du overvåke vekten og BMI over tid.

Og hvis du noen gang føler behov for å få mye tiltrengt inspirasjon for å trekke fra deg skuffelsen eller lære nye måter å bli montører på, er det et stort samfunn med helse- og kondisjonsfreaks som kan hjelpe deg. Med de daglige målene kan du holde deg i rute for å nå målet ditt og også motivere andre mennesker.

Pris: Gratis / kjøp i appen starter på $ 3, 99

nedlasting

# 7. skritteller ++

Tell hvert skritt du går. Pedometer ++ hjelper deg med å sjekke aktiviteten din fra håndleddet. Denne Apple Watch-appen gir deg informasjon om dagens aktivitet som inkluderer trinntelling, avstand og etasjer.

Dessuten kan du sjekke en graf over trinnene i forrige uke. Fra klokken på Apple Watch kan du ta blikkvisningen for å se et instrumentpanel for hvor aktiv du har vært i dag. En av de største fordelene med denne appen er at den ikke tapper mye av batterilevetiden din.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Pocket Yoga

Pocket Yoga er din egen yogainstruktør som kan guide deg gjennom hele yogatimen. Øv yoga hjemme uten å bekymre deg for tempo. Du kan følge 27 forskjellige økter med varierende varighet og utfordringer. Pose-ordboken lærer deg den ideelle holdningen, justeringen og fordelene med den. Med Apple Watch kan du motta ekstra informasjon om håndleddet mens du spiller en øvelse på iPhone.

Du kan sjekke gjeldende stilling, posisjonsnavn, gjenværende tid, forbrente kalorier og mer. Det er også mulig å kontrollere din praksis fra klokken. Andre nyttige funksjoner er tale- og visuelle instruksjoner, 200 posisjonsbilder, rask forhåndsvisning, en fortløpende logg over din praksis, økter designet av ekspertyogainstruktører, spill musikk, koble Apple TV gjennom AirPlay for å spille praksis og spore pulsen og kaloriene du har brent.

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

# 9. Syklemeter GPS

Gjør Apple Watch til fitnessklokke. Få denne mest avanserte applikasjonen for syklister som noen gang er designet på Apple Watch og registrer en rekke fysiske aktiviteter (selvfølgelig turer på syklusen din). Denne appen krever ikke innlogging på nettstedet; kan du lage et sammendrag av alle dataene dine etter uke, måned og år. Registrer hjertefrekvensen, hastigheten på sykkelen, opp-ned av sykkelen og sykkelkraften med sensorer.

Å slå din forrige hastighet eller milevis ville øke selvtilliten din, og med denne appen kan du konkurrere med deg selv ved å prestere bedre enn dine tidligere poster. Bortsett fra sykling, støtter denne appen løping, skøyter, ski, turgåing og mange andre aktiviteter.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Endomondo

Endomondo er din personlige trener i lommen. Få de beste fordelene med treningsøktene dine - løping, gåing, sykling og mer. Etter hver treningsøkt, bør du føre en oversikt over full trening for å analysere ytelsen din for å forbedre den samme.

Appens lydcoach kan hjelpe deg med å oppnå helsemålene dine. For geeks i sosiale medier kan de oppmuntre vennene sine til å trene mer og også motta pep-samtaler fra andre. Sjekk også kommentarer til vennenes ytelse og fremgang; starte konkurranse mot poengsummen / målet til vennene dine, og del endelig resultater og treningsøkter på andre sosiale mediekanaler.

Pris: Gratis

nedlasting

Så det handler om favorittappene våre for Apple Watch!

Hva er ditt valg?

Helse er virkelig den virkelige formuen i livet, som uten den virker alt annet meningsløst. Så vi må ta full oppmerksomhet til helsen slik at vi kan glede oss over livet fullt ut. Heldigvis har det blitt mye lettere å holde seg i form enn noen gang før takket være smarte enheter som Apple Watch.

Du vil kanskje også lese disse innleggene:

  • De beste søvnsporingsappene for Apple Watch
  • Beste kalkulatorapper for Apple Watch
  • Beste alarmapper for Apple Watch
  • Beste Bluetooth-hodetelefoner for Apple Watch

Forresten, hvilken er din favoritt helse-app, og hvorfor? Vi vil gjerne vite hva du velger. Sørg for å laste ned iGB-appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram for enkelt å få tilgang til appoppdateringene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar