Beste Apple Watch Series 2-band i 2020: Skjønn design oppfyller å definere eleganse

Apple Watch Series 2 er designet for å dominere smarturindustrien globalt. Pakket inn med overlegne funksjoner som vannavstøtende teknologi, dual-core prosessor og GPS, har den mest populære smartklokken i den nyeste avataren fått fantastiske anmeldelser.

Å kjøpe et fengslende band til din helt nye Apple Watch S2 ville være en god idé. Heldigvis er det et problem med mye. Når du husker ethvert valg og behov, har klokkebåndene fått grunn til å ta smarturet ditt for en fantastisk tur.

Enten du ønsker å gå for en kjekk profil eller higer etter en sporty, har vi deg dekket med alt du kan be om. La oss løpe ned listen over beste Apple Watch Series 2-band!

Beste Apple Watch Series 2-band i 2019

#1. Yearscase

Hvis du ønsker å gi en sjanse til en lærveske, kan "Yearscase" være et av de bedre valgene. Vel, jeg sier det på grunn av det ganske raffinerte håndverket. Skinn av topp kvalitet gir ytterligere rikdom til profilen, mens metallspennet gir økt sikkerhet.

Grunnet hovedsakelig den glatte strukturerte overflaten, får du ønsket komfortabel følelse. Vil du ha flere fargealternativer? Med mer enn ti fargealternativer kan du velge ut et bedre par til smartklokken.

USP: Vintage design

Tilgjengelig for: 42mm og 38mm

Sjekk ut på Amazon

# 2. Catalyst

Det som skiller Catalyst fra sine rivaler er sjokkmotstanden i militær klasse. Med en IP68-karakter gir dette klokkebandet deg muligheten til å svømme med mer frihet. Mer presist kan du dykke 100 meter dypt i vannet uten å være bekymret for sikkerheten til smarturet ditt.

På grunn av hovedsakelig solid oppbygging, kan den vare lenger. Dette sjokkbestandige klokken kommer bare for 42mm klokke. Alpin hvit og stealth black er de eneste to fargealternativene som er tilgjengelige.

USP: Gjør Apple Watch vanntett

Tilgjengelig for: 42mm

Sjekk ut på Amazon

# 3. Top4cus

Omfavne dette ekte skinnurbåndet fra Top4cus for å gjøre smarturet ditt mer profesjonelt. Ettersom det er pustende, vil du få den ønskede komforten mens du bruker den på håndleddet.

Spennet i metall låsen gir mer komfort og sikkerhet. Du kan enkelt justere den i henhold til håndleddstørrelsen. Dette profesjonelle klokkebandet kommer for 38mm og 42mm Apple Watch og er tilgjengelig i mer enn 15 fargevalg som brun, blå, svart og mer.

USP: Ekte skinn

Tilgjengelig for: 42mm og 38mm

Sjekk ut på Amazon

# 4. Marge Plus

Ser du etter et premium skinnbånd til din splitter nye Apple Watch? Marge Plus lærreim kan være et varmt valg for deg. Dette armbåndet er laget av skinn av ypperste klasse, og har elegansen til å se usedvanlig fasjonabel ut.

Det iøynefallende håndverket gir det en fordel. Den kommer med rustfritt stål polert sølvfarget spenne. Klokkebåndet er antiskli og svetteabsorberende. Til slutt kan du velge ut Marge Plus i åtte raffinerte farger som, sort, brun, mørkeblå og mer.

USP: Skinn av høy kvalitet

Tilgjengelig for: 42mm og 38mm

Sjekk ut på Amazon

# 5. KYISGOS

KYISGOS har produsert 100% ekte skinnbånd i overlegen kvalitet til din Apple Watch Series 2. Blant de kjennetegnene ved denne stroppen er fasjonabelt håndverk, stilig design, hudvennlig materiale og behagelig berøringsfølelse.

Du kan enkelt installere dette båndet på klokken, da det kommer med rustfrie ståladaptere i begge ender; du kan låse fast på klokken nøyaktig og sikkert. KYISGOS har laget en unik design av spenne i rustfritt stål, som er praktisk og lett å bytte.

USP: Enkel installasjon

Tilgjengelig for: 38mm og 42mm

Sjekk ut på Amazon

# 6. Benuo Vintage Series

Benuo Apple Watch Series 2 band er ekstremt behagelig å ha på. Kornskinn i topp kvalitet med raffinert håndverk gjør at det ser veldig stilig ut. Mykt mikrofiberfor gir økt komfort. Rustfritt stål spenne og låsepinne lar deg justere båndet sikkert.

Med flere hull lett tilgjengelig, er det ingen problemer med å justere båndet etter din komfort. I tillegg kommer Vintage Series-band i tre fargevarianter som svart, brun og mørkebrun.

USP: Topp kvalitet kornskinn med raffinert håndverk

Tilgjengelig for: 38mm og 42mm

Sjekk ut på Amazon

# 7. JEG DU

Personaliser klokken din med IYOUs raffinerte erstatningsbånd. Denne stroppen kommer med klokkerammer i begge ender, som låses fast på klokken din. Enkel og direkte installasjon tar liten tid på deg, og du kan fjerne båndet med samme komfort.

Det er en innovativ pin-and-tuck-lukking, som sikrer en ren passform. IYOU har brukt hypoallergenisk nikkelfritt rustfritt stål. Myk silikon gir en jevn finish og gir deg et sporty utseende.

USP: Pin-and-tuck lukking

Tilgjengelig for: 38mm og 42mm

Sjekk ut på Amazon

# 8. PUGO TOPP

PUGO TOP armbåndsur har et kjekt utseende. Rustfritt stålmateriale av topp kvalitet gir både levetid og klasse. Du vil kunne justere lengden på en praktisk måte.

Med dobbeltfoldig design kan du enkelt ta på eller fjerne den. Til slutt er det 14 forbedringsfarger for å velge riktig match for klokken. Bandet er tilgjengelig for både 42 mm og 38 mm Apple Watch-modeller.

USP: Dobbelt folding over låsdesign

Tilgjengelig for: 38mm og 42mm

Sjekk ut på Amazon

# 9. MKEKE

MKEKE armbånd er laget av det fineste hesteskinnet. Det rike håndverket forbedrer både holdbarheten og designen. Når du er sklisikker og svetteabsorberende, vil du kunne bruke den lenger og enda viktigere; kos deg med å bruke den på hele treningen.

Den store størrelsen i rustfritt stål gir større stabilitet. De flere hullene lar deg justere båndet etter din bekvemmelighet.

USP: Rikt håndverk

Tilgjengelig for: 38mm

Sjekk ut på Amazon

# 10. GOSETH

GOSETH er tilgjengelig i en rekke farger og kan enkelt gå inn i den spesielle samlingen din av lærurklokker. På grunn av det beste materialet har det både det bedårende designet og levetiden å være et premiumband for klokken.

Sikker låsemekanisme hjelper den å passe sømløst på smarturet. Det myke læret føles ganske fint å ta på. Siden det er i stand til å absorbere svette, vil du fortsette å gynge det gjennom dagen.

USP: Sikker låsemekanisme

Tilgjengelig for: 38mm og 42mm

Sjekk ut på Amazon

Logger av

Basert på funksjonalitet, vil disse se-bandene dekke dine behov perfekt. Det er kvalitetsmateriellet, overkommeligheten og det fine utseende som gjør disse klokkebåndene så brukervennlige.

Hvilket av disse watchbandene har scoret flest poeng på hvert enkelt aspekt fra ditt synspunkt? Vi vil gjerne vite i kommentarene.

Du vil ikke gå glipp av: beste Apple Watch-rustfrie stålbånd og beste Bluetooth-hodetelefoner til Apple Watch.

For enkelt å utforske flere slike topplister med Apple Watch-tilbehør, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram.

 

Legg Igjen Din Kommentar