Hvordan legge til, fjerne, se lagrede passord i Safari på iPhone / iPad

Google Chrome er kanskje den desidert mest populære nettleseren i verden, men Safari kan ikke bare matche elegansen, men også overgå den. Det er noen utmerkede funksjoner som skiller aksjen nettleser for iOS bortsett fra resten.

Safari lar deg lagre brukernavn og passord for nettsteder du besøker ofte. Som et resultat kan du raskt logge inn på nettstedene.

Etter at du har lagret påloggingsdetaljene på iOS-enheten din, kan du besøke nettstedet og trykke på skrivefeltet, alternativet for automatisk fylling av passord vises rett over tastaturet. Bare trykk på knappen, så vil alle påloggingsdetaljene bli lagt til automatisk. Det er så enkelt, ikke sant?

Vet du at du raskt kan legge til, fjerne og til og med se de lagrede passordene i Safari rett fra Innstillinger-appen på iPhone? Slik kan du administrere de lagrede innloggingsdetaljene perfekt.

Slik legger du til passord i Safari på iPhone / iPad

Trinn 1. Start Innstillinger- appen på iOS-enheten din.

Steg 2. Bla ned og trykk på Safari.

Trinn 3. Under Generelt må du trykke på Passord . (Du blir bedt om å autentisere med TouchID.)

Trinn 4. Trykk på Legg til passord.

Trinn 5. Neste opp, skriv inn navnet på nettstedet, brukernavnet og passordet. Trykk på Fullført fra øverste høyre hjørne for å bekrefte.

Slik viser, redigerer eller fjerner du passord i Safari på iPhone

Trinn 1. Åpne Innstillinger → Safari → Passord. (Du blir bedt om å autentisere med TouchID.)

Steg 2. På neste skjermbilde vil du se listen over alle nettsteder sammen med brukernavn og passord du har lagret. Trykk på passordene du vil vise eller redigere.

Trinn 3. Nå vil du se passordet til det respektive nettstedet. Trykk på Rediger fra øvre høyre hjørne → Hvis du vil redigere brukernavnet eller passordet, trykker du på tekstfeltet og endrer det → Trykk på Fullført .

For å fjerne nettstedet, trykk på den røde knappen til venstre for nettstedets navn og trykk deretter på Slett- knappen.

Det er en annen måte du kan fjerne nettstedet raskt. Innstillinger → Safari → Passord → Trykk på Rediger fra øvre høyre hjørne → Trykk på nettstedets navn du vil fjerne → Trykk på Slett fra øverste venstre hjørne → Trykk på Slett igjen nederst for å bekrefte.

Det er det!

Liker du denne artikkelen? Det ville være flott å ha tilbakemeldingene dine i kommentaren, på Facebook, Twitter og Google Plus.