Beste matfotograferingsapper for iPhone og iPad i 2020: Ta vakre bilder av din favorittmat

For alle matvarer er det et must å ta et fotografi av favorittretten deres. Årsaken er enkel: De vil laste opp matfotoene sine på sosiale medier. De vil vise verden hva de spiser. Men før de deler sine deilige retter på Facebook eller Instagram, bruker de noen filtre for å justere lysstyrken og fargene på bilder. For dette formålet trenger de matfotograferingsapper på iPhone og iPad.

Hvis du er en ekte kjenner av god mat, vil du alltid bruke de beste iPhone- og iPad-appene til matfotografering. Med de riktige appene på iOS-enheten din tilsvarer matfotograferingen profesjonell fotografering. Noen ganger har bildene dine ingen like.

10 beste iOS-apper for matfotografering i 2019

En vanlig bruker er alltid avhengig av populære navn som Instagram eller Adobe Photoshop Express for å fange og redigere matbilder. Denne listen over apper for matfotografering på iPhone og iPad inkluderer imidlertid apper som er populære blant matbloggere. Hvis du blogger om mat og kjøkken, vil du finne gode iOS-apper.

#1. VSCO

Noe av det beste med å bruke VSCO er at du kan koble deg selv til et kreativt samfunn. Uttrykk deg selv ved å ta matbilder og video, rediger deretter innholdet ditt med en rekke verktøy.

Gi ditt beste, og du kan ha en sjanse til å bli kuratert av VSCO. Bruk Discover for å bla gjennom flere bilder og stil, slik at du kan forbedre matfotograferingen i fremtiden. Denne appen tilbyr kjøp i appen; ved å bruke medlemskapet ditt, kan du få tilgang til VSCOs komplette forhåndsinnstilte bibliotek.

Pris: Gratis / kjøp i appen

nedlasting

# 2. Snapseed

Merket Google er tilknyttet denne appen, som er en komplett og profesjonell fotoredigerer for enhver mat. Snapseed kan skryte av 29 verktøy og filtre, inkludert helbredelse, børste, struktur, HDR, perspektiv, etc.

Du kan åpne bildene dine i JPG- og RAW-filer. Dessuten lar appen deg lagre det personlige utseendet ditt og bruke dem på nye bilder senere.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Foodie - kamera for livet

En omgjengelig foodie tar alltid bilder av måltider og middag før de spiser. Hvis du faller i denne kategorien, må Foodie være der på din iPhone eller iPad. Fullpakket med mer enn 30 filtre, er Foodie din viktigste følgesvenn for å gjøre hvert måltid minneverdig.

Selv om maten er tørr, kan filtrene hjelpe deg med å redigere bilder til lekre mesterverk. Du vil gjerne bruke en tidtaker til å ta et perfekt bilde eller en selfie med maten.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Cymera

Når du besøker en hvilken som helst blogging eller matfestival, kan du bruke Cymera til å ta bilder av mat. Denne appen støtter en rekke kameralinser og lydløs modus. Uten å forstyrre andre, kan du ta eller ta bilder uansett hvor du er.

Med syv forskjellige kameralinser kan du ta perfekte bilder uten å riste eller uskarpe bilder. Bluetooth-tilkobling lar deg bruke selfie-pinner.

Pris: Gratis / kjøp i appen

nedlasting

# 5. Food Photo Editor

Food Photo Editor hjelper deg med å redigere matfotoene dine med utmerkede filtre og verktøy. Appen optimaliserer ofte filtre og effekter, som er enkle å bruke. Så selv om du ikke er matblogger, kan du bruke filtre til å lage iøynefallende bilder.

Du kan redigere matfotoet ditt med fantastiske filtre og verktøy. Når du har tatt bilder av mat, kan du justere lysstyrke og kontrast; I tillegg kan du rotere, beskjære og endre størrelse på bildene dine slik at de passer for flere nettsteder.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Gourmetkamera - Fotomat

Å feire mat er å feire livet. Nyt opplevelsen din med Gourmet Camera, som har magiske filtre som får maten til å se deilig ut. Gourmet Camera har omtrent 30 sanntidsfiltre for matdesign.

Appen gir deg passende filtre for cocktaildrinker, melkete, kaffe, grillmat, frisk frukt, kaker og annen mat.

Pris: Gratis / Pro versjon $ 1, 99

nedlasting

# 7. SnapDish AI matkamera

Før du deler matfotografiene, hva med appen som forutsier bildekvaliteten på snap? SnapDish AI arbeider etter dette prinsippet; denne appen forteller deg hvor fotogen bildet ditt er! Denne appen er lastet ned av mer enn 2 millioner brukere og utstyrt med 20 millioner retter og oppskrifter. Den er din perfekte partner i ditt matfotograferingseventyr.

En av de bemerkelsesverdige funksjonene i denne appen er dens evne til å finne nye matlagingsideer. Du kan bringe innovasjon til dine kulinariske ferdigheter.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Food Picture Camera PRO

Det er bloggeres glede! Food Picture Camera PRO er enkel å bruke, og derfor liker bloggere å bruke denne appen til å legge ut blogger. Éttrykksfiltre gjør bildet ditt til et veldig deilig bilde. Redigeringsverktøyene til denne appen fungerer utmerket med kameralinser av høy kvalitet.

For å legge til moro i matfotograferingen, gir denne appen deg klistremerker. Du kan legge til spesielle notater til bildene dine og deretter dele dem med venner eller på sosiale medier.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Food Pix

Enten du spiser på en restaurant eller hvor som helst utendørs, kan lysstyrken lage eller ødelegge matfotoene dine. Food Pix kan gi deg fantastiske resultater med sine verktøy for å justere lysstyrke og uklarhet.

Appen har mer enn 40 klistremerker og 150 morsomme uttrykksikoner; kan du legge dem til i bildene dine for å skape humor. Torn curve-funksjonen til denne appen gir et retroelement til bildene dine av lunsj og middag.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Matfotograf PRO

Instagram er et yndet reisemål for alle foodies da de raskt laster opp matbildene sine der. Antagelig av denne grunn har Food Photographer PRO kommet med et dedikert filter, som justerer bildenes størrelse for Instagram.

Denne appen er for begge - profesjonelle og nybegynnere fotografer. For amatører gir Food Photographer PRO en 'Tilfeldig filterfunksjon' som kan brukes når du ikke har tid til å velge noe filter.

Pris: Gratis

nedlasting

Det er alt mat!

Burping opp ...

Matfotografering får fart i den digitale verdenen. Det er en ny mulighet bloggere og fotografer har utforsket for å vise frem sin kreative side. Siden Apple har forbedret smarttelefonkameraene sine, har folk begynt å bruke iPhone og iPad til matfotografering.

Det kan være lurt å henvise disse innleggene også:

  • Beste Baby Shopping-apper for iPhone og iPad
  • Beste matleveringsapper for iPhone og iPad
  • Beste oppskriftsapper for iPhone

Hvilken iOS-app vil du laste ned for matfotografering? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram. Sørg også for å laste ned appen vår for å lese mer om nyttige iPhone- og iPad-apper.

 

Legg Igjen Din Kommentar