Beste iPhone 7 Plus slanke tilfeller i 2020: Svelte-profilen for fantastisk inntrykk

Med tanke på din sug etter den elegante profilen, har disse beste iPhone 7 Plus slanke tilfellene blitt stilt opp. Enten det er eleganse eller design, kan de uten problemer oppfylle ditt ønske. Selvfølgelig kan de ikke gi den ultimate beskyttelsen, men når det gjelder å gjøre et øyeblikkelig inntrykk eller forbedre utseendet og følelsen, er slanke saker langt bedre enn jevnaldrende.

Mens noen mennesker foretrekker å kjøpe ekstremt solide saker for ultimat beskyttelse, elsker noen ultratynne saker for stilkvotient. Personlig velger jeg en sak avhengig av hva situasjonen krever. Som for eksempel plukker jeg lommebokssaker mens jeg er på reise, rydder saker mens jeg skal ut på fest, batterisaker mens jeg er på lang kjøretur. Imidlertid er slanke tilfeller fortsatt det eviggrønne alternativet.

Vil du sjekke ut noen av de fineste slanke sakene til iPhone 7 Plus? La oss dykke fremover!

Beste iPhone 7 Plus slanke tilfeller i 2019

Rask tilgang:

 • totallee
 • AnsTOP
 • BodyGuardz
 • HUMIXX
 • Spigen
 • TORRAS
 • Silke
 • Caseology
 • iCOCEN
 • Yoyamo
 • Maxboost

#1. totallee

Det som skiller seg ut den totalleeve slanke saken er dens tynne utseende - bare 0, 02 tommer. Polypropylenmaterialet er svært holdbart. Takket være det semi-gjennomsiktige materialet, vil iPhones originale design fortsette å veve magi.

Den børstede finishen gir bedre grep som ikke lar smarttelefonen gli ut av hendene. Den er i stand til å holde riper unna. Den slanke saken kommer i fem farger som hvit, grå, marineblå, svart og dypgrønn.

Til slutt kommer totallee i åtte farger som hvit, grå, marineblå, svart og dypgrønn.

USP: Ultra-slank design

Sjekk ut på Amazon

# 2. AnsTOP

AnsTOP er både ultra-tynn og stilig. Den tynne saken blir bare 1 mm tynn og legger seg vakkert med iPhone. Den delte typen forbedrer utseendet.

Matfinish forsterker holdbarheten. Du kan satse i dette tilfellet for å forsvare smarttelefonen din mot bunnen av. Den tynne saken kommer i fire flotte farger som rødt, gull, svart og rosegull.

USP: Matfinish

Sjekk ut på Amazon

# 3. BodyGuardz

Ved å bruke ujevn slagfasthetsteknologi rettferdiggjør BodyGuardz-saken for iPhone 7 Plus navnet perfekt. Dette er den samme teknikken som brukes av idrettsutøvere for å unngå skader. Selv med en slik seighet er saken ganske slank og også gjennomsiktig.

Leppene til saken er litt hevet rundt skjermen og kameraet. Ytterligere sikre dem fra å bli riper mens de ligger på skrivebordet. Avslutningsvis er det tre varianter av saken tilgjengelig mens du skriver dette.

USP: Uvanlig støtmotstandsteknologi

Sjekk ut på Amazon

# 4. HUMIXX Skin Series

Hvis du beundrer det elegante designet, vil du HUMIXX Skin Series-tilfeller være veldig imponerende. Takket være den matte finishen ser den ganske blank ut.

Med bare 0, 05 mm tykkelse tilfører den knapt noen bulk til smarttelefonen din. Men ikke gå gjennom det delikate ytre skallet. Denne slanke vesken kan beskytte smarttelefonen din mot skraping. Glattstrukturert overflate føles behagelig i håndflaten, og gir bedre grep. På toppen av alt har du syv attraktive farger som mørk blå, rosa, svart å velge mellom.

USP: Glattstrukturert overflate

Sjekk ut på Amazon

# 5. Spigen Slim Armour

Ønsker du å kjøpe etui med et ultra-elegant utseende med stilig design? Spigen Slim Armor kan være en omarbeidet avtale.

Styrket av doble lag med myk TPU og ekstremt tøft PC-materiale har den kraften til å absorbere sjokk. Luftputeteknologien vil ikke la riper skade smarttelefonen din. Kickstanden er grunnet for å se på landskapet. Slim Armor kommer i syv sjarmerende farger.

Dessuten kommer Slim Armour i ni sjarmerende farger inkludert gunmetal, svart, rødt, rosegull og mer.

USP: Innebygd kickstand

Sjekk ut på Amazon

# 6. TORRAS

TORRAS er like bedårende som enhver slank sak i markedet. Den passer til alle kantene på smarttelefonen; tilbyr en silkeaktig berøringsfølelse. Til tross for at du er så ømfintlig, kan du stole på TORRAS for å motstå skrubber.

Knappene føles veldig sprø, mens utklippene sikrer at du har enkel tilgang til alle funksjonene på enheten din. Og med åtte sjarmerende farger som blush gold, lucy red osv. Til disposisjon, vil du ikke ha problemer med å velge en ideell passform til din iPhone 7 Plus.

USP: Slim fit

Sjekk ut på Amazon

# 7. Silke

Søker du etter en lommebokveske med ekstremt slank utseende? Silk, med svelte-profilen, kan gi det elegante utseendet til en iPhone 7 Plus et løp for pengene.

Den har sider med høyt grep og strukturer som ikke bare gir bedre grep, men som også forhindrer dråper. Denne tynne lommebokvesken kan la deg beholde tre kort. Silke lommebokveske kommer i tre farger.

USP: Kortspor

Sjekk ut på Amazon

# 8. Caseology Parallax Series

Med det slanke utseendet kombinert med fortryllende design, fortjener Caseology Parallax Series tynne etui å samarbeide med phablet.

Det trendy geometriske mønsteret forbedrer utseendet. Det myke belegget øker ikke bare holdbarheten, men forhindrer også riper. Den fleksible TPU-hylsen og strukturert støtfanger av polykarbonat mot dråper. Parallax Series er tilgjengelig i seks farger.

Videre er Parallax Series tilgjengelig i seks farger som burgunder, rød / svart, matt svart, etc.

USP: Støtdempende design

Sjekk ut på Amazon

# 9. iCOCEN

Dekselet fra iCOCEN er laget av mykt TPU-materiale som nøyaktig absorberer støtet fra normale fall eller støt. Foruten bare beskyttelsen, har saken et karbonfiberteksturdesign på baksiden, noe som gir deg et fast grep mens du holder i hendene. Dessuten ser det fantastisk ut når du ligger på skrivebordet.

Det er presis kutt på saken for å få tilgang til alle portene og funksjonene til iPhone. Den eneste ulempen med denne saken er at det ikke er noen fargevalg, bortsett fra svart.

USP: Fantastisk design

Sjekk ut på Amazon

# 10. Yoyamo

Hvis du liker å bruke din iPhone uten etui, men også ønsker litt beskyttelse for den, bør du helt sikkert ta en titt på Yoyamos slanke etui. Den er så tynn at det føles som om det ikke er noen sak i det hele tatt. Når det gjelder beskyttelse, vil det være urettferdig å forvente en sterk slagfasthet. Imidlertid kan du forvente en ripefri overflate på iPhone.

Bortsett fra det, gir den presise konstruksjonen deg tilgang til hver port på iPhone 7 Plus uten problemer. Til slutt er det ingen fargevalg å gjøre, bortsett fra standard svart.

USP: Utrolig tynn

Sjekk ut på Amazon

# 11. Maxboost Vibrance Series

Maxboost Vibrance Series er tildelt et fasjonabelt design. Svelte-profilen beriket med overlegen konstruksjon gir øyeblikkelig inntrykk.

De dekkede hjørnene, så vel som hevede kanter, holder smarttelefonen din beskyttet mot utilsiktet fall og riper. Det myke stoffets indre absorberer støt. De perfekte utklippene gir enkel tilgang til porter og knapper.

Dessuten er Vibrance Series-kasser tilgjengelig i seks flotte farger som hvitt / champagnegull, turkis / champagnegull, etc.

USP: Ultraklart design

Sjekk ut på Amazon

Det er alt for nå!

Pakk sammen

Velg en av disse ultratynne sakene for å beskytte phabletten din fra bunnen av og gi den en elegant drakt for å flagre designet. Med så mange imponerende alternativer som er tilgjengelige, vil du kunne finne ut den mest passende følgesvennen til smarttelefonen din. Forsikre deg om at jeg vil fortsette å oppdatere dette innlegget for å sikre at du lett får tilgang til den topp smarte saken for din iPhone 7 Plus.

Det kan være lurt å komme raskt innom disse innleggene:

 • Beste iPhone 7 Plus Folio-deksler
 • Beste iPhone 7 Plus Kickstand tilfeller
 • Beste iPhone 7 Plus tunge saker

For å enkelt lese flere slike topptilbehørslister, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram.

 

Legg Igjen Din Kommentar