Hvordan legge til / fjerne tilpasset låseskjermmelding på Mac

Du kan ha tilpassede låseskjermmeldinger på Mac. Det er forskjellige tredjepartsapper som lar deg legge til tilpassede låseskjermmeldinger i macOS-en. Du kan imidlertid gjøre det uten å laste ned noen app.

Tilpassede meldinger på Mac har nok plass til informative låseskjermmeldinger uten ordgrense. Selve meldingen kan være hva som helst: en melding om å returnere din stjålne Mac til deg eller annen informasjon for gjestebrukere.

Slik legger du til en tilpasset melding på Mac-låseskjermen

Trinn 1. Klikk på Apple-ikonet på Mac-en, og velg deretter Systemvalg fra menyen.

Steg 2. Klikk på Sikkerhet og personvern fra den første raden med alternativer.

Trinn 3. Nå er du fanen Generelt. Klikk på låseikonet fra bunnen. Hvis du har satt opp et passord med låst skjerm, må du oppgi passordet for å kunne gjøre endringer.

Trinn 4. Deretter klikker du på avkrysningsruten som viser: Vis en melding når skjermen er låst. Nå, klikk på " Set Lock Message ."

Trinn 5. Du kan nå angi at en melding skal vises på låseskjermen. Skriv inn meldingen i tekstfeltet som dukker opp. Når meldingen er skrevet, klikker du på OK- knappen.

Forlate vinduet, og du kan låse Mac-en for å sjekke om meldingen vises på den låste Mac-skjermen eller ikke .

Følg trinnene ovenfor hvis du vil fjerne eller endre teksten.

Det er det!

Oppsummering ...

Apple-produkter har sterkere sikkerhetsfunksjoner, og det er derfor liten sjanse for at din Mac blir stjålet. Denne funksjonen er imidlertid praktisk når to brukere jobber etter hverandre på samme Mac. Den første brukeren kan legge igjen en melding til den andre brukeren, som kan lese den og jobbe deretter.

Relaterte innlegg:

  • Hvordan beskytte PDF-filer passord på Mac
  • Hvordan endre tastaturlayout på Mac
  • Tips for å bruke Apple Notes-app på Mac på en bedre måte
  • Slik deaktiverer du transparenseffekter i macOS Mojave på Mac

Vil du legge til en tilpasset melding på Mac-låseskjermen? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram. Sørg også for å laste ned appen vår for å lese andre nyttige opplæringsprogrammer.