Beste matleveringsapper for iPhone og iPad i 2020: Finger-slikking av mat til fingerspissene

Det tar litt innsats og mye tid å gå ut på middag med dine kjære. I helgene blir dine favorittmatledd oversvømmet av sultne sjeler. Da du legger deg på middagsbordet, er favorittretten din tom. Akk! Du skulle ønske du kunne besøke en nærliggende gjennomkjøring. Men gitt helgens støtfanger-til-støtfangertrafikk, får ideen din aldri et nikk. Så hvordan duse appetitten? Du kan bruke noen av de beste matleveringsappene for iPhone og iPad.

Borte er de dagene folk pleide å feire helger ved å lage noe deilig for alle i husholdningen. Det er like mange krav som tunger. For enhver hjemmeværende er det en vanskelig oppgave å tilberede forskjellige retter etter kjedelige hverdager. Vi lever i en alder av apper, og bestiller ditt valg av spiselige matvarer fra hvilken som helst matleveringsapp er den beste måten å være hjemme og spise fingerspellende mat på.

De 10 beste appene for bestilling av mat for iPhone og iPad i 2019

#1. DoorDash

DoorDash har to imponerende funksjoner: over 110 000 serveres på mer enn 800 lokasjoner. Enten du feirer bursdagen din i en park eller bare de ensomme hjemme, leverer DoorDash mat i USA og Canada.

Det er ingen begrensning av minimumsbeløpet; Du kan legge inn bestillinger så lite du ønsker. Du kan bruke Apple Pay eller andre kredittkort for å betale for maten.

nedlasting

# 2. Uber spiser

Etter en vellykket ridesharing-appvirksomhet er Uber Eats den logiske utvidelsen fra Uber Technologies. Matleveringsappen er tilgjengelig i mange land på verdenskartet. Selv om du ikke er i hjembyen eller landet ditt, kan du stole på tjenestene til Uber Eats.

Denne appen har lyktes med å vinne tilliten til brukerne igjen etter Uber-ridesharing.

nedlasting

# 3. GrubHub

I motsetning til andre apper for matlevering, belaster Grubhub ingen skjulte kostnader. Så når du bestiller maten, vet du hvor mye du må betale. Dermed kan du holde kontantene klare (hvis du ikke vil bruke et kredittkort eller Apple Pay) når maten er på døren.

Bestillingssporing i sanntid lar deg tilberede parabolen for din familie eller gjester. Grubhub gjør dine omordninger veldig enkle; med et trykk, kan du bestille dine favorittmåltider på nytt.

nedlasting

# 4. sømløs

En bemerkelsesverdig funksjon som skiller Seamless fra andre er forhåndsbestilling. Ja, du kan forhåndsbestille neste måltid opptil fire dager i forveien. Denne funksjonen lar deg gjøre alle forberedelser til en bursdagsklubb i familien.

Express Reorder hjelper deg med å omorganisere favorittmåltidene dine raskere. Få bestillingsleveranseoppdateringer på telefonen din for å spore maten.

nedlasting

# 5. Yelp

Yelp er din perfekte partner for å spise, drikke, handle og slappe av i byen din. Når en ny restaurant åpnes i ditt område, legger Yelp den til på listen, slik at du kan prøve noe nytt.

Appen gir deg forskjellige filtre for å søke på restauranter etter pris, beliggenhet, åpent nå og andre. Bortsett fra restauranter, kan du også finne spa, massasjeterapeuter og salonger i nærheten av ditt område.

nedlasting

# 6. Favorisere

God mat og god vin levert på dørstokken. Og hvis dette ikke er nok for deg, kan Favor også levere dagligvarer. På toppen av dette får du levert alt under en time.

Basert i Texas, leverer appen det beste utvalget av øl og vin fra HEB uten leveringskostnader. For å gi deg mer personlig service lar Favor deg sende tekstmeldinger til løperne for papirhåndkle eller ketchup.

nedlasting

# 7. Postmates

Postkamerater er aktive i mer enn 2900 byer i USA og Mexico. For raskest levering av mat tar appen tid og avstand i betraktning, og tilordner deretter oppgaven til best mulig postkamerat.

En blendende funksjon i denne appen er Postmates Unlimited. Når du er med i denne planen, kan du glede deg over gratis levering på ordrer over $ 15. Når du registrerer deg for en årsplan, kan du kreve 20% rabatt.

nedlasting

# 8. BeyondMenu

BeyondMenu har spredt vingene over hele landet, og derfor kan du bruke denne appen uansett hvor du går. Tusenvis av forskjellige restauranter er oppført på BeyondMenu, og denne imponerende listen tilbyr en rekke matvarer.

nedlasting

# 9. Delivery.com

Delivery.com går utover menyen. Du kan legge inn bestillinger på mat, vin, dagligvarer og til og med for klesvask. Det er overraskende å vite at appen sender løperne sine for henting av klesvask; noe for kundene.

I likhet med Grubhub og Seamless, krever Delivery.com ingen gebyrer for sine tjenester. Med hver matleveranse kan du tjene leveringspoeng.

nedlasting

# 10. Ritual

Ritual får deg aldri til å vente på mat. Når du er sulten, trenger du hurtigmatlevering, og Ritual gjør akkurat jobben. Med hver matbestilling kan du vinne premier, som du kan bruke på de beste restaurantene og kaffebarene.

For takeout lar Ritual deg legge inn bestillinger fra appen og hente fersk mat og drikke. Appen informerer deg om når du skal reise til henting.

nedlasting

Det var alt folkens!

Pakk inn ...

Ettersom flere og flere ikke liker å spise ute, jobber apper med matlevering overtid for å oppfylle de økende kravene. Imidlertid inngår de ikke noe kompromiss med denne økende arbeidsmengden. Du kan bruke hvilken som helst av de ovennevnte appene for å legge inn bestillinger på overdådig mat levert på døren.

Ikke gå glipp av:

  • Beste iPad-apper for lærere
  • Beste treningsapper for iPhone og iPad
  • Beste teamledelse iOS-apper
  • Beste AI-apper for iPhone og iPad

Hvilken matleverings-app vil du bruke på iPhone eller iPad? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram. Sørg også for å laste ned appen vår for å utforske verdenen med nyttige apper.

 

Legg Igjen Din Kommentar