Beste 11-tommers iPad Pro-tilfeller i 2020: Stort utvalg av flotte utseende

Drevet av den overlegne A12X Bionic-brikken og imponerende design, er iPad Pro 2018 misunnelse i alles øyne. Og hvorfor ikke det ser ut til at 3.-gen iPad Pro har krysset av for så mange bokser for å være en utmerket gadget for alle årstider, nemlig spill, videotitting og selvfølgelig skrive ut en rask lapp eller skrive et lite stykke. For å sikre at denne kreative dingsen forblir sikker lenge, har vi gjennomgått de beste 11-tommers iPad Pro-sakene.

Valget av en sak koker til slutt ned til hva som passer din spesifikke smak mest og hva du akkurat ser etter. Hvis du vil forvandle din iPad Pro 11 ″ til en super hendig notisbok, trenger du et tastaturetui. Likeledes bør du foretrekke å la nettbrettet vise frem designen sin elegant; et elegant deksel ville være veien å gå. Så se på følgende utvalg av de beste sakene for 11-tommers iPad Pro for å håndplukke et verdig deksel som kan oppfylle både din smak og etterspørsel!

Topp 10 iPad Pro 11-tommers saker i 2019

Rask navigering:

 • Casemade
 • Oxford Leather fra Pad & Quill
 • Pad & Quill Contega Thin
 • Apple Smart Keyboard Folio
 • DTTO
 • Ztotop
 • Moko
 • Belkin Air Protect
 • Maxboost
 • ESR
 • Luvvitt klarhet

#1. Casemade

Luksus i form av en ekte skinnveske er alltid god å bære med seg. Denne iPad Pro-saken fra Casemade er et perfekt eksempel på luksus med høy ambisjonsverdi. Laget av ekte italiensk skinn, og har denne utmerkede egenskapene til å imponere deg. Designere og ingeniører har laget nøyaktige åpninger på naturlig kuskinn for hurtig tilgang til viktige funksjoner på iPad Pro.

Du kan enkelt bruke kamera, justere volum, lade iPad og gjøre mer med stor presisjon. Som andre Casemade-tilfeller fungerer også dette som stativ slik at du kan bruke et tastatur; I tillegg kan du konvertere saken til et filmstativ for å se på videoer og filmer.

USP: Kuskinnskinn

Sjekk ut på Amazon

# 2. Oxford Leather fra Pad & Quill

Når du tar en titt på Oxford Leather folio-saken, føler du deg som berører hver eneste kjerne i det luksuriøse håndverket. Den amerikanske fullkornsbukseskinnkonstruksjonen er toppet av marine nylonsting. Med det jevne grepet og den raffinerte estetikken ser dekselet virkelig premium.

Men det er mer i dette foliodekket enn det som møter øynene. Takket være skinn av høy kvalitet som kan motstå UV-lys og holdbar konstruksjon, har iPad-en din et viktig forsvar fra de vanlige mistenkte som tilfeldige fall.

Oxford Leather har en stor lomme der du trygt kan beholde dine bittesmå varer. For å forhindre at nettbrettet mister strøm unødvendig, har det også støtte for automatisk søvn / våkne funksjonalitet. Det er ikke alt, denne folio-saken spiller også fint sammen med Apple Smart Keyboard folio-saken.

USP: Luksuriøst håndverk

Ta en titt på Pad & Quill

# 3. Pad & Quill Contega Thin

Contega Thin er nok et flaggskip-folioveske til iPad Pro 11 ″ fra Pad & Quill. Den har en slank design og passer rundt den nye iPad-en som en hanske.

Du kan få mest mulig ut av det selvoppstøttende stativet for å gjøre videovisningen mer praktisk. Til tross for at den er på den tynnere siden av gjerdet, kan dekselet tåle påvirkning med lite volum og også beskytte enheten mot skrap.

Utsnitt som er veldig nøyaktige, vil du kunne få tilgang til port og høyttalere uten problemer. Og ja, du har også tre stilige fargevarianter å velge mellom: Lingrå, kull og tyttebær

USP: Pro-look design

Ta en titt på Pad & Quill

# 4. Apple Smart Keyboard Folio

Ja, Apple Smart Keyboard Folio er sannsynligvis de dyreste ($ 179) tastaturetui for 11 ″ iPad Pro. Men hvis sømløs ytelse er det du er ute etter, vil du være hardt presset for å finne et bedre skudd.

Tastaturet er ganske lett og elegant. Det fungerer ulastelig som en overordnet ressurs for iPad. Med responsive knapper kan det fremskynde skrivingen.

Enda bedre, du trenger ikke å lade den da Smart Keyboard Folio blir slått på når du er koblet til enheten.

USP: Eksepsjonelt responsive nøkler

Ta en titt på Apple

# 5. DTTO

DTTO har designet denne saken spesielt for Apple iPad Pro 11-tommers - 2018-utgave. Et bemerkelsesverdig trekk ved denne saken er avdekket kantdesign, som lar deg feste Apple-pennen magnetisk. Du kan også glede deg over trådløse ladefunksjoner. En annen imponerende ting er den raske responsen auto sleep / wake-funksjon.

Pro-brukere vil alltid like å skrive innhold (e-post, prosjekter osv.) På denne 11 ”iPad Pro; dette tilfellet lar dem bruke tastaturskriving i sin Tri-fold stand-modus. Brukerne vil også gjerne ringe FaceTime og se på filmer ved å bruke tredelt stand-modus.

USP: Tri-fold stativmodus

Sjekk ut på Amazon

# 6. Ztotop

Ztotop har introdusert en gjennomtenkt kamp for din iPad. Det minimalistiske utseendet og tettsittende strukturen gjør det til en fin vanlig dress for enheten.

Jeg liker det glattstrukturerte PU-skinnets ytre som forhindrer utilsiktet utglidning. Og med mykt mikrofiberinteriør, har nettbrettet ekstra pleie fra riper.

En annen bemerkelsesverdig funksjon er tri-fold-stativet som forbedrer både medievisningen og skriveopplevelsen. Det er ikke alt, Ztotop er tilgjengelig i fire attraktive farger som svart, marineblått, lilla og rosegull.

USP: Tri-fold-stativ

Sjekk ut på Amazon

# 7. Moko

Vil du kjøpe en enkel, men svært brukervennlig erme til nettbrettet ditt? Du bør vurdere MoKo fra et praktisk perspektiv.

Den har ivaretatt de fleste behov og kommer med et ekstra rom der du kan oppbevare bøker, ladere og andre bittesmå ting. Det filtede utsiden ser ganske glatt ut og føles også komfortabel slik at håndflaten din kan bære nettbrettet komfortabelt.

Den har et mykt flanellinnredning som holder riper unna. Og med borrelås-låsen, forblir din iPad Pro 11 safely trygt i ermet.

USP: Bedårende lavprofildesign

Sjekk ut på Amazon

# 8. Belkin Air Protect

Hvis du har sett blikket mot en utførende ermetui, ikke gi "Belkin Air Protect." Vel, jeg sier det fordi denne kofferten har alle egenskapene til å være din hendige reisefølge.

Topp kvalitet materialet har forsterket konstruksjonen for å hjelpe dekselet med å bekjempe støt. Den har full tilbaketrekning og holder enheten perfekt på plass.

Den har også et slitesterkt håndtak som lar deg bære 11 ″ iPad Pro med letthet. På grunn av den kompakte profilen glir hylsen lett i ryggsekken.

USP: Holdbar konstruksjon

Sjekk ut på Amazon

# 9. Maxboost

Maxboost er et fremtredende merke i en verden av iPhone- og iPad-tilbehør. Dette magnetiske smarte dekselet er designet for din tredje generasjons iPad Pro til daglig bruk. Maxboost har brukt PU-lær utvendig for å lage frontdekselet; for å beskytte interiøret, er det mikrofiberfor. Dette mikrofiberforet beskytter den nyeste flytende netthinnevisningen på enheten din.

Det automatiske søvn / vekking-smarte dekselet sparer enhetens batteri ettersom barna ikke har for vane å lukke skjermen. Med den gjennomskinnelige ryggen kan du vende den naturlige skjønnheten til premium-enheten din. Samtidig beskytter denne gjennomsiktige ryggen din iPad Pro mot riper.

USP: Magnetisk smart deksel

Sjekk ut på Amazon

# 10. ESR

Kvaliteten som gjør dette tilbudet fra ESR til en fin konkurrent er muligheten til å være en søt dress til tross for at den kommer til en konkurransedyktig pris $ 20.99. Med det glatte yttersiden av fuskinn med betydelig utførelse, ser foliovesken litt sofistikert ut.

Produsenten har brukt mykt mikrofiber for å sikre at iPad ikke blir grov av riper. Du kan dra nytte av de sklisikre sporene for å bruke enheten i den foretrukne vinkelen under skriving eller filmvisning.

Den har også en nyttig håndstropp som hjelper deg med å holde iPad-en din sikkert. Med blyantholderen og et stort rom for oppbevaring av små gjenstander, oppfyller ESR-saken de fleste av dine krav.

USP: Sofistikert profil

Sjekk ut på Amazon

BONUS

Luvvitt klarhet

Så vil du at iPad-en din skal avsløre det berømte designet i fullverdig form? Luvvitt Clarity lar deg vise frem nettbrettet ditt med aplomb.

Men er denne klare saken bare om gjennomsiktig profil? Ikke i det hele tatt. Det tyske Bayer TPU-materialet av høy kvalitet gjør det utrolig fleksibelt og mykt.

Som et resultat kan dekselet smekke raskt rundt iPaden. Med den beskyttende leppen kan den store skjermen og kameraet holde riper unna.

USP: tysk Bayer TPU-materiale

Sjekk ut på Amazon

Det er det, venner!

Ditt favorittdeksel til 11-tommers iPad Pro?

Nå er det på tide å sende tilbakemeldingene dine. Med flere konkurrenter som kjemper om oppmerksomheten, bør det være mer behagelig å velge en bedre avtale.

Se også på følgende innlegg:

Beste 12, 9-tommers iPad Pro 2018-tilfeller

Hva synes du om 11 ″ iPad Pro? Kan den erstatte den bærbare datamaskinen din? Kast gjerne dine synspunkter. Ikke glem å laste ned appen vår og følg oss på Twitter så vel som Facebook for å holde deg oppdatert.

 

Legg Igjen Din Kommentar