Legg til dato på menylinjen i Mac OS X [Slik gjør du det]

Er du dårlig på å huske datoer? Må du stadig åpne Kalender-appen bare for å finne ut hvilken dato / dag det er? Hva med å legge til datoen i menylinjen, så ett blikk er alt som trengs for å vite datoen?

Som standard viser ikke menylinjen på Mac OS X datoen. Det viser bare tiden. Dato og dag vises rett ved siden av klokkeslettet på Mac-menylinjen.

Slik legger du til dato i menylinjen i Mac OS X:

Trinn 1 : Klikk på " Apple-menyen ."

Trinn 2 : Velg " Systemvalg" (Du kan også høyreklikke på tiden som vises øverst til høyre på Mac-skrivebordet, etterfulgt av alternativet " Dato og tid" tilgjengelig.)

Trinn 3 : Velg alternativet “ Dato og tid ”.

Trinn 4: Klikk på " Klokke " -fanen.

Trinn 5 : Det skal være to avmerkingsbokser ved siden av Datoalternativer . Merk av i boksen med etiketten “ Vis dato.

Trinn 6 : Det er det. Tidslinjedisplayet på menylinjen viser nå også datoen. Hvis du valgte Vis ukedag, ville du ikke trenger å åpne kalenderen for å finne ut hvilken dag det er.

Eldre Mac:

Mac-brukere som bruker eldre versjoner av OS X, bør følge følgende prosess. Start Systemvalg> Internasjonalt panel> Formater> Tilpass og ordne datoformatet slik du ønsker å se på menylinjen. Dette kan være litt komplisert fordi du må redigere og legge til håndtakene manuelt for klokkeslett og dato.

Det var alt folkens!

Del visningene dine i kommentaren nedenfor, på Facebook, Twitter og Google Plus. Sørg også for å laste ned appen vår på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar