Hvordan AirPlay Mirror YouTube til Apple TV fra Mac i El Capitan

Det er en enorm forskjell mellom å se på favorittvideoene dine på en liten skjerm på Mac-en og på en stor HDTV. Tenk deg en fantastisk opplevelse av å se på romantikk, action, thriller eller sci-fi på en større skjerm. Den større skjermen gir deg gleden av å oppleve livlige følelser av kjærlighet, frykt, komedie, spenning et al.

Men spørsmålet om millioner dollar er: hvordan kan du stråle YouTube til den større skjermen ved å bruke Mac OS X El Capitan? Vel, kanskje har vi fått svaret på dette spørsmålet. AirPlay-funksjonen på Mac-en din gjør det mulig å streame YouTube-innhold til den større skjermen.

Hvordan AirPlay Mirror YouTube til Apple TV fra Mac

AirPlay har sendt videoer til Apple TV fra Mac med suksess siden 2010. Og nå har det blitt ganske enklere og bedre å utføre denne handlingen.

I tidligere Mac OS-versjoner var det enkelt å overføre hele Mac-skjermen til Apple TV (selv om det er enkelt å dele selv i dag). Det ble gjort på to måter: fra Systemvalg-ruten for skjermer og gjennom menylinjeposten du kan aktivere i Systemvalg.

Alt du trenger å gjøre er å klikke på rullegardinmenyen AirPlay Display i Systemvalg, eller klikke på menylinjeposten for å overføre hele Mac-skjermen ledsaget av lyder til en hvilken som helst Apple TV.

I dag lar El Capitan deg overføre YouTube-videoer fra Safari-nettleseren; for Chrome-brukere må de vente i noen tid.

Trinn 1. Start en YouTube-video.

Finn AirPlay-alternativet i nedre høyre hjørne av videovinduet. Du ser dette alternativet til venstre for ikonet Fullskjerm.

Steg 2. Klikk på AirPlay-ikonet.

Dette vil kun sende YouTube-videoen din til Apple TV, og ikke hele skjermen på Mac-en. Hvorfor skal du vise noen hva som skjer på skrivebordet ditt? Det vises en melding på Mac-skjermen om at videoen spilles av via AirPlay.

Når du har sett videoen, klikker du på AirPlay-ikonet og slår av AirPlay. Nå kan du gå tilbake til å se video på den lille skjermen på Mac-en.

Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentaren, på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar