Beste iPhone 6 Plus lærvesker i 2020: Den profesjonelle profilen du kanskje ønsker deg for din store iPhone

Lærvesker er kjent for sin profesjonelle profil. I tillegg til å gi den kompromissløse beskyttelsen, lager de et strålende par med din iPhone. Hvis du planlegger å kjøpe en klassisk lærveske til din store iPhone, har vi mer enn bare oppfylle dine ønsker.

Lærvesker, designet for å imøtekomme enhver smak og smak, har sin egen betydning som skiller dem fra resten. Den myke teksturerte appellen kan lett sjarmere blende øyne. Hva med å finne en fin til din iPhone 6 Plus? La oss gå!

Beste iPhone 6 Plus lærvesker i 2019

#1. bellroy

Bellroy har laget denne saken fra miljøsertifisert lær og polymert mykt mikrofiberfor. De avfasede kantene på denne saken gjør den mer attraktiv. Bellroy bruker premium huder, som er solbrune under gullklassifiserte miljøprotokoller satt av Leather Working Group.

Siden Bellroy har laget en slank skinnveske, kan du raskt ta kreditt- / debetkortet ut av sporet. Selv om du er på farten, kan du skyve kortet forsiktig for å bruke det. Denne saken er laget av en fleksibel polymer; Derfor kan du stole på styrken.

USP: Fleksibel polymer

Sjekk ut på bellroy [1 kort]

Ta en titt på bellroy [3 kort]

# 2. Dreem

Dreems Fibonacci-serie er en rekke luksuriøse lærvesker til iPhone. Denne lærvesken er spesielt laget for iPhone 6 Plus. Hele saken kommer med en avtakbar, slank sak som du kan bruke når du vil ringe eller motta anrop. Når samtalen er over, er det bare å legge saken på lommebokdekselet.

Det er nok plass til å lagre kontantene dine, og over den kontante lommen har Dreem gitt tre dedikerte kortspor for å lagre kreditt- / debetkortene dine. Saken tilbyr RFID-beskyttelse til dine plastpenger.

USP: RFID-beskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 3. Kulor

Det er så mange selskaper som produserer skinnvesker, men bare noen få tilbyr tilpasning. Kulor er et av slike selskaper som tilbyr å tilpasse saken din, og det er fordi den er håndlaget og ikke automatisert i en maskin. Du kan få navn, monogram eller logo gravert på baksiden av saken.

Ikke bare det, du kan også tilpasse en liten melding som skal lasergraveres inne i saken. Dette anlegget er fantastisk hvis du ønsker å gi denne saken til noen spesielle. Når det gjelder byggekvalitet, er det laget av toppkornskinn og holdbart nok til å motstå virkningen av gjennomsnittlige fall og humper. Til slutt er det mange forskjellige fargealternativer også.

USP: Håndlaget med personaliseringsalternativer

Sjekk ut KulorCases

# 4. eple

Når Apple selv produserer og selger en lærveske, bør du gå glipp av denne muligheten. Denne OEM lærvesken er perfekt for din iPhone 6 Plus hvis du elsker minimalisme. Uten å tilsette sukker og krydder, har Apple laget denne enkle saken for toppledere.

For å gi luksuriøst utseende har Apple hentet spesielt garvet og ferdig europeisk skinn. Du kan raskt installere saken på din iPhone 6 Plus, som vil se slank ut. Det myke mikrofiberforet beskytter din iPhone fra innsiden.

USP: Laget av Apple

Ta en titt på Apple

# 5. bellroy [5 kort]

Bellroys telefonlommebok tilbyr deg spilleautomater for å lagre fem kreditt- / debetkort. Dette er uten tvil den mest behagelige lommebokvesken for din iPhone. Bortsett fra kortspor gir denne lommebokvesken plass til å lagre SIM-kort og en PIN-kode; denne funksjonen lar deg endre SIM-kortet mens du er på farten.

Bellroy bruker lær av premium kvalitet, og derfor kan dette merket gi deg tre års garanti på lommebokvesker. De vevde tekstilene som brukes av Bellroy holder din lommebok lette og holdbare.

USP: Slitesterk og lett

Ta en titt på bellroy [3 kort]

# 6. FYY

FYY er kjent for å produsere designervesker og tilbehør til Apples iPhones og andre produkter. Denne saken er laget av ekte lær av høy kvalitet for å skape et kraftig design. FYY presenterer 45 forskjellige farger og mønstre som du kan velge mellom.

På venstre side av denne saken finner du tre kortspor og en lomme under spaltene for å lagre kontanter. Du kan bruke kickstand-funksjonen når du vil se filmer og videoer på storskjermet iPhone 6 Plus.

USP: Premium PU skinn

Sjekk ut på Amazon

# 7. Zover

Zover har laget denne saken ved å bruke mykt miljøsertifisert skinn. Toppkornsskinn er dobbeltbrun under gullklassifiserte LWG-miljøprotokoller. Denne prosessen gjør saken ikke giftig og hudvennlig.

Under det glatte utsiden, finner du tre kortspor for å plassere kreditt- / debetkort og ID-er. En lomme er også der for å lagre litt penger i saken. Sterk magnetisk lukking holder kortene dine og kontantbeskyttede.

USP: Miljøsertifisert skinn

Sjekk ut på Amazon

# 8. Jisoncase

Jisoncase har den minimalistiske designen i denne lærvesken. Siden Jisncase har brukt ekte skinn, kan du ikke finne et annet slikt tilfelle for din iPhone 6 Plus. Det er naturlige variasjoner i skinnet.

Det er ingen søm på saken, og fremdeles lykkes merkevaren med å produsere en sak med presist utskårne åpninger. Du kan enkelt få tilgang til alle portene, knappene og kontrollene på din iPhone.

USP: Ingen søm

Sjekk ut på Amazon

# 9. ZVEdeng

ZVDeng har laget en skinn lommebokveske som ser ut som en støtfangerveske. I motsetning til andre tilfeller er dette ikke en folio-sak som åpnes på sin side. Det er en enkelt veske på saken, som kan lagre tre kreditt- / debetkort.

Hvis du lurer på hvordan du kan trekke ut kortet eller pengene dine, kan du sjekke det spenstige båndet som vil hjelpe deg med å ta ut kortene eller kontantene dine.

USP: Bumper-cum-lommebokveske

Sjekk ut på Amazon

# 10. Debin

Debin er et populært merke som lager et posthylster for iPhonene dine. Denne stilige vesken er laget for store iPhoner som 6 Plus. Utstyrt med slitesterkt belteklips, beltesløkker og magnetisk lukking, beskytter Debins etui din iPhone fra alle sider og hjørner.

Når du er ute og reiser, bare legg telefonen i hylsteret og før beltet gjennom løkkene. Reis nå bekymringsfri da din iPhone er beskyttet inne i hylsteret, som er festet til beltet.

USP: Profesjonell design

Sjekk ut på Amazon

# 11. OtterBox Strada

OtterBox er et av de ledende merkene som produserer høykvalitetssaker for iPhones. Merket er spesielt kjent for sitt robuste bygget. Hentet fra Strada-serien, denne saken er laget av ekte skinn.

OtterBoxs lærveske er laget av dobbeltmaterialer for å sikre maksimal beskyttelse mot dråper, støt, riper og skrammer. I motsetning til andre skinnvesker har denne saken et horisontalt kortspor der du kan lagre kreditt- / debetkortet ditt.

USP: Ekte skinn

Sjekk ut på Amazon

Logger av…

Lærvesker gir dobbelt fordel av stil og styrke. Hvis du vil legge til litt personlighet til iPhone 6 Plus, er skinnvesker de beste alternativene. Sakene som er oppført over er laget av populære merker, og derfor vil du få skinnvesker av høy kvalitet.

Du vil kanskje utforske mer tilbehør:

  • Beste iPhone 6 Plus belteklipsvesker
  • Beste iPhone 6 Plus-skjermbeskyttere for glass
  • Beste iPhone 6 Plus klare saker
  • Beste iPhone 6 Plus vanntette tilfeller

Hvilken iPhone 6 Plus lærveske vil du kjøpe? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook og Twitter. Sørg også for å laste ned appen vår for å utforske mer iPhone 6 Plus-tilbehør mens du er på farten.