Hvordan angre og gjøre om ved bruk av bevegelser på iPad og iPhone i iPadOS 13 og iOS 13

IOS 13 og iPadOS 13 er fullpakket med tonn nye funksjoner og oppgraderinger for eksisterende funksjoner. Det er så mye der inne at det vil ta brukere en stund å utforske alt. Helt klart er dette en av de største iOS-oppdateringene noensinne fra Apple. Og ja, vi kan ikke glemme et helt uavhengig operativsystem for iPad-lineupen - iPadOS 13.

I all denne støyen har iOS 13 og iPadOS 13 også kjøpt en signifikasjonsoppdatering med hensyn til bevegelser. I motsetning til forrige versjon, er ting mye enklere å betjene ved hjelp av fingerbevegelser. En av slike oppdateringer er å Angre og gjøre om tekster ved å bruke berøringsbevegelser. Det er akkurat det vi skal vise deg i dag i dette innlegget. Så følg med.

Hvordan angre og gjøre om på iPadOS 13 og iOS 13 ved bruk av gester

Trinn 1. Åpne Notes-appen på iPhone eller iPad. Eller du kan åpne hvilken som helst app der du kan skrive inn tekst.

Steg 2. Skriv inn noe i appen slik at vi kan Angre det og deretter gjøre om på nytt.

Trinn 3. Alt du trenger å gjøre nå er å bruke de tre fingrene til å sveipe til venstre over teksten. Det vil angre teksten din.

Trinn 4. For å gjøre om det, må du gjøre det motsatte. I stedet for å sveipe til venstre, må du sveipe til høyre med tre fingre, og det gjør om teksten.

Det er superenkelt. Vel, dette er bare toppen av isfjellet.

Logger av

Hvis denne enkle gestfunksjonen har imponert deg allerede, bør du være veldig spent på å se hva annet iOS 13 og iPadOS 13 kan gjøre. Enten det handler om Dark Mode eller smartere Siri, de nye oppdateringene har kjøpt tonn fantastiske nye funksjoner for brukere. Alt vi kan håpe nå er at den kommende iPhone-en er like overraskende som programvareoppdateringene. Når det er sagt, tar jeg permisjonen og lar deg utforske den nye iOS og iPadOS.

Ikke gå glipp av:

  • Slik bruker du Memoji-klistremerker i iOS 13 på iPhone
  • Slik bruker du Volume HUD på iPhone og iPad
  • Slik lukker du Safari-faner automatisk i iOS 13 og iPadOS 13
  • Slik bruker du PS4 eller Xbox One-kontroller med iOS 13, iPadOS og tvOS 13

Hva tar du for deg de nye bevegelsene for å angre og gjøre om teksten? Del den i kommentarene, og ikke glem å laste ned iOS-appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook og Twitter, og Telegram for å lese flere slike historier.