Hvordan finne iPhone ved hjelp av Apple Watch ved å lyse opp iPhone Flash

Vi plasserer ikke ofte iPhone-en vår, men når vi gjør det, går vi berserk for å finne den tilbake. Tingene blir mye tøffe hvis det er stille og det ikke er noen mulig måte å se overalt på som en gal skattejeger. Hvis du har en Apple Watch sammenkoblet med den, har vi allerede lagt ut artikkelen, som hjelper deg å finne din iPhone med Apple Watch.

Denne metoden er absolutt nyttig ettersom den spiller en høy lyd på din iPhone, noe som gjør den nesten umulig å ignorere. Men det samme kan ikke være mulig hvis du har plassert iPhone-en din i mørket. Du hører kanskje på den høye lyden, men vil ikke kunne spore den på grunn av mørket.

Heldigvis er det en måte å finne din feilplasserte iPhone med Apple Watch. Lommelykten på baksiden er det fantastiske instrumentet, som kan brukes til å finne iPhone. Her vil vi guide deg hvordan du kan lyse opp lommelykten på din iPhone med Apple Watch. Bare følg guiden og få iPhone tilbake.

Hvordan finne iPhone ved hjelp av Apple Watch ved å lyse opp iPhone Flash

Trinn 1: Sveip opp på skjermen til Apple Watch for å få et blikk.

Trinn 2: Trykk nå på Innstillinger- blikket.

Trinn 3: Trykk og hold nede " Ping " -ikonet.

Det er det; din iPhone vil varsle med en lyd og også blinke lyset, slik at den lett kan spores i mørket. Så fra nå, når du plasserer din iPhone feil, må du i det minste sørge for at Apple Watch er praktisk.

Vær oppmerksom på at blitsen bare lyser hvis din iPhone er låst.

Har du møtt noen andre triks på Apple Watch? Del det med oss ​​i kommentarene eller på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar