Finn / se lagrede passord i Safari på iPhone og iPad [Slik gjør du]

Borte er dagene da du ble pålagt å huske passord for hvert nettsted du surfer på din iPhone eller iPad. Apple introduserte en funksjon i iOS som husker passordene for Safari og andre apper også. Akkurat som deres desktop-kolleger, lar disse funksjonene deg lagre passord du oppgir på nettsteder, slik at du ikke trenger å oppgi dem hver gang igjen. Autofyll sørger for at passordskjemaene fylles automatisk med lagrede data.

Men hvis du vil sjekke ut hvilke nettsteder eller app som har lagret passord - sammen med passordet - hvordan gjør du det? Å lagre passord og autofyll er bra, men bivirkningen er at du kanskje glemmer et passord fordi du ikke har brukt det (les, skriv det ). Så en dag vil du sjekke ut hva passordet ditt for en bestemt innlogging på nettstedet er. Slik gjør du det:

Slik ser du lagrede passord på iPhone eller iPad

Trinn 1. Åpne Innstillinger- appen → Trykk nå på Passord og kontoer.

Steg 2. Trykk på Nettsted og app passord.

Nå vil iPhone / iPad be om passord eller autentisering ved hjelp av berørings-ID eller ansikts-ID.

Trinn 3. Du ser en liste over alle nettadressene som bruker autofyll (og under URL-ene, informasjon om nettstedet har lagret et passord.) Trykk på nettstedets / app-navnet du vil vise passordet til. På neste skjermbilde vil det vise deg passord og brukernavn for nettstedet eller appen.

Hvis du ønsker å slette legitimasjonsbeskrivelsen for ethvert nettsted eller app, trykk på Rediger og trykk på Slett og bekreft.

Det handler om det.

Du kan også gjerne se på:

  • Slik lukker du alle Safari-faner samtidig på iPhone eller iPad
  • Hvordan lagre og dele nettsiden som PDF i Safari på iPhone eller iPad
  • Hvordan administrere Safari-nedlastinger på iPhone og iPad
  • Slik blokkerer du nettsteder i Safari på iPhone eller iPad

Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentaren nedenfor. Følg med på Facebook, Twitter og Instagram. Sørg også for å prøve ut iOS-appen din på iPhone og iPad.