Topp beste regnemålerskinn

Windows-systemer har alltid vært tilpassbare. Rainmeter skins ble tidligere sett hovedsakelig på mobile systemer, men nå brukes de likt på Windows-PCer. Regnmåler lar brukerne legge til mange funksjoner som lydavspiller, animasjon, bakgrunn, vær, behandlingsenheter, dato, klokkeslett og mye mer. Med regnmeterskinn får du mange avanserte funksjoner og super personaliserte skrivebord. Det er alle slags skinn tilgjengelig, men her skal vi liste opp noen få som regnes for å være blant de beste.

Se også: Beste gratis programvare for musikkproduksjon

Iron Man Jarvis

Iron Man Jarvis-hud er ganske populær blant spillere og IT-fagfolk. Det er ganske fantastisk hud for sikker, og det er en av de svært tilpassbare. Du kan bruke flere alternativer til å angi klokke, e-post, kalender, RSS-feed, harddiskplass, snarveier for systemfiler og mer. Dette er et av de tunge skinnene, og det er derfor det anbefales for bærbare datamaskiner som har høyere konfigurasjon. Du kan laste ned denne huden gratis.

Last ned Iron Man Jarvis

Teknisk A

Allsidig, minimal og futuristisk er de tre ordene som kan beskrive denne huden. Den viser RAM-bruk, CPU-ytelse, filer og widgets som dreier seg om en animert kjerne. Du kan tilpasse skjermen ytterligere med direkte lenker og bokmerker. Denne huden er også populær i spillmiljøet. Tech A skin gir deg all systeminformasjon på ett blikk.

Last ned Tech A

Romvesen

Det er et av de enkle, men mest effektive skinnene med svært tilpassbare alternativer. Den brukes best når den er parret med Alien bakgrunnsbilder. Sammen med alle andre funksjoner viser den også nettverksegenskaper, for eksempel opplastings- og nedlastingshastighet, nettverksstyrke og systemegenskaper. Det er også kjent for å være filtrerbar hud hele tiden.

Last ned Alien

Barberhøvel

Effektiviteten til denne huden er avhengig av bakgrunnsbilder som brukes sammen med den. Hvis kombinert med riktig bakgrunnsbilder, vil huden gjøre skrivebordet ditt fantastisk. Utseendet kan være likt utsikten over Jorden fra månen. Hvis det kombineres med passende bakgrunnsbilder, ser det ut som gjennomskinnelig og glassaktig. Den viser værinformasjon, nettverksegenskaper, dato, tilpassbar dock og mye mer.

Last ned Razor

Avis

Denne huden er en av Retro-typer Rainmeter-skinn. Det fremstår nøyaktig som en avis. Viktige funksjoner kan angis som avisoverskrifter. Du kan stille inn RAM, CPU-prosesser, værmeldinger, kalenderhendelser og mange andre ting. Det er et av de lette skinnene og kan brukes i bærbare datamaskiner og stasjonære datamaskiner med lave konfigurasjoner.

Last ned avis

Avengers SHIELD OS

Denne huden er også kjent som Eagle skin. Det er et av de beste skinnene for de som jobber innen underholdnings-, medie- og musikkbransjen. Mediaspillere, lydkontroller, tilpasset avspillingskontrollbar, omstart og avstengingsknapp er noen av de viktige funksjonene i denne huden.

Last ned Avengers SHIELD OS

Senja Suite

Dette er en av de rene og lette regnmålerne. Den viser bare grunnleggende alternativer, men viser dem pent med minimal bruk av ikoner. Noen av de viktige funksjonene er strømknappen, lysbildefremvisning av bilder, utvidbar systemmappe, tid, dato og kalender. Huden er basert på spillet Senja og skjermen din ser ut som selve spillgrensesnittet.

Last ned Senja Suite

Gåte

Det er et av de mest klassiske og mest nedlastede skinnene gjennom tidene. Den har muligheten til å vise hver eneste del av systemet ditt. Det er den mest konfigurerbare Rainmeter-huden med opptil 100 forskjellige alternativer. Du kan omorganisere og tilpasse alt og alt; pluss at det er et av de raskeste operasjonsskinnene. Verdenstid, sanntidsprosessering, væroppdatering, CPU, RAM, maskinvareakselerasjon, RSS-feeder og medieavspilling er få av de fantastiske funksjonene i denne huden. Dette er et av de beste Rainmeter-skinnene spesielt for Windows 7, 8 og 10.

Last ned Enigma