Beste gratis bakgrunnsapper for Android

Bakgrunnen til Android-smarttelefonen din kan si mye om deg. Det kan også definere humøret ditt på daglig basis. Det er ingen rakettvitenskap å finne det perfekte imponerende tapetet for Android-bakgrunnen din. Det er et mylder av noen av de mest intuitive og brukervennlige gratis bakgrunnsappene for Android som du kan benytte deg av. Hvis du ønsker å bli overrasket med noen av de mest attraktive bakgrunnene på Android-bakgrunnen din hver dag, så er noen få toppforslag fra de beste gratis bakgrunnsappene for Android.

Les også: Slik oppdaterer du alle Android-apper samtidig

Liste over beste gratis bakgrunnsapper for Android

bakgrunner

Den beste funksjonen til denne appen er dens enkelhet og enorme kreativitet. Denne gratis tapet-appen har en rekke kreative design med et modernisert preg. Alle designene på denne appen er 100% originale, siden disse er laget av Backdrops-teamet. Du trenger bare å laste ned appen og deretter logge på med Google-kontoen din. Nå kan du få tilgang til et fjell med spennende bakgrunnsbilder som kan brukes på Android-enheten.

Det eneste påminnelsen er at denne appen kommer med en proffversjon for å tilby noen av de eksklusive bakgrunnene. Det kan også kreve at du betaler for en høy kvalitet på bakgrunnen. Men hvis du har ditt hjerte på et visst bakgrunnsbilde, er det til og med verdt.

Last ned Baktepper-appen

Cool bakgrunnsbilder HD

Dette er en annen utgave av de beste gratis bakgrunnsappene for Android. Denne gratis tapet-appen skiller seg ut fra resten i sin nisje på grunn av sin enorme samling av bakgrunnsbilder av høy kvalitet og enkel navigering. Du får et enormt utvalg super morsomme bakgrunnsbilder å velge mellom å bruke denne appen. For øyeblikket kan appen skryte av mer enn 100 000 samlinger av fantastiske bakgrunnsbilder i stabburet, og mer blir lagt til daglig.

Med denne appen blir navigering gjennom bakgrunnene også svært funksjonell. Du kan bla gjennom bildene med mye brukervennlighet, og det letter det perfekte valget. Denne appen har fått drivkraft i nyere tid og har sekket en imponerende 4, 8-stjerners rangering av 5 i Google Play Store. Du kan også forvente den fantastiske Android Wear-støtten med denne appen. Det er helt gratis uten kjøp i appen.

Last ned Cool Wallpapers HD-app

Muzei Live bakgrunn

Denne appen får navnet fra et russisk begrep som antyder "museum". Som navnet antyder er denne gratis bakgrunnsappen app et "museum" for noen av de beste og mest attraktive bakgrunnsbilder til Android-enheten. Muzei-tapet-appen fortsetter å oppdatere regelmessig for å gi en rik samling av klassiske kunstverk til brukerne. Den beste delen av å bruke denne live-tapeten-appen er at du ganske enkelt kan la den spille på enheten din. Med mindre du endrer innstillingene, vil Muzei-live-tapet-appen fortsette å vise en samling av de berømte kunstverkene på Android-enheten hver dag.

I tilfelle du ikke ønsker å se visningen av kunst, kan du også velge favorittbildene dine fra ditt eget galleri som skal vises som live bakgrunn på enheten din. Når du går et skritt videre for å berike brukeropplevelsen, skaper denne appen en spesiell bokeh (uskarpt) effekt på bakgrunnsbilde-skjermen, slik at ikonene og startskjermen forblir sentrum av scenen. Appen kommer også med støtte for Android Wear og Dashclock.

Last ned Muzei Live Wallpaper app

Bakgrunner HD

Denne appen har vært i bransjen i lang tid, og er fortsatt favoritten blant de fleste Android-brukere. Hvis du er ute etter noen HD-bakgrunnsbilder av høy kvalitet på Android-smarttelefonen eller nettbrettene, er denne appen den perfekte for deg. Bakgrunner HD-tapet-appen har mange attraktive tapetalternativer for Android-brukerne.

Med de siste oppdateringene har designene til bakgrunnsbilder også blitt modernisert sammen med introduksjonen av noen superkule 3D-design for å fange blikket. Hvis du ikke er villig til å investere i den øverste bildekvaliteten, tilbyr appen valget mellom flere oppløsninger å velge mellom.

Last ned bakgrunns HD-app

Tapet

Dette er et nytt tilbud i listen over gratis bakgrunnsapper for Android. Det er stadig mer populært i nyere tid. I motsetning til andre bakgrunnsapper gir ikke denne appen bakgrunn for Android-bakgrunnene dine. På den annen side genererer det et personlig bakgrunn for deg. Når du har åpnet denne appen, er det mange farger og mønstre som du kan gjøre det ønskede valget fra. Når du velger det samme, lager denne appen et tilpasset bakgrunnsbilde for deg.

I tillegg til dette skaper Tapet bakgrunnsapp også attraktive bakgrunnsbilder på bakgrunn av skjermoppløsningen på Android-enheten din. Dette sikrer den høyeste kvaliteten på bakgrunnsbilder som vises på enhetens skjerm. Appen er gratis med noen kjøp i appen for å forbedre brukeropplevelsen.

Last ned Tapet-appen

Wonder

Dette kan være et ikke-så-kjent navn i listen over gratis bakgrunnsapper for Android. På grunn av det enkle grensesnittet og det fantastiske tapettilbudet, blir det imidlertid den nye favoritten til mange Android-brukere. Selv om denne appen kanskje ikke kan skryte av en ekstraordinær samling av en rekke bakgrunnsbilder, har den imidlertid noen av de beste designene som er plukket ut av utviklerne. De fleste av de unnvikende designene består av abstrakte kreasjoner og fantastiske fotografier.

Alle bildene i form av gratis bakgrunnsbilder på denne appen er i høy oppløsning og passer godt på skjermen til hvilken som helst Android-enhet. Noen av tilleggsfunksjonene som tilbys av denne gratisappen inkluderer å sende inn eget fotografi som skal vises i appen, automatisk innstilling av bakgrunnsbilder på enheten, og så mer. Den kommer uten bruk uten unødvendig reklame.

Last ned Wonderwall-appen

Zedge

Dette er en fantastisk gratis Android-app. I tillegg til å tilby fantastiske bakgrunnsbilder til Android-smarttelefonen din og -fanen, tilbyr den også varslingstoner, ringetoner og alarmtoner. For tapetkolleksjonen er den enorm med noen av de mest uvanlige, men likevel sære bildene som ikke ble funnet andre steder. Du kan søke etter ønsket bakgrunnsbilde i henhold til forskjellige kategorier. Det er også noen av de beste tapetdesignene som er omtalt på startskjermen til appen.

Den gratis Android-bakgrunnsbilde-appen Zedge foretrekkes av millioner av brukere over hele verden. HD-bakgrunnsbilder blir optimalisert i henhold til startskjermen til Android-enheten.

Last ned Zedge-appen

Bakgrunnsbilder av Google

Hvis du ikke stoler på noe annet gratis tapetmerke for Android-enheten, er tapet fra Google noe du kan sette din lit til. Dette er en av de enkleste og dermed de beste gratis bakgrunnsappene for Android i markedet som nå. Selv om denne appen kan skryte av en mindre samling av gratis bakgrunnsbilder, er alle av høy kvalitet.

Hvis du ønsker å skaffe flere bakgrunnsbilder fra denne gratis appen, kan du få det samme ved hjelp av Google+, Google Earth og forskjellige andre kilder som Google-partnerne. Hvis du bruker denne appen på enheten din med Android 7.0 Nougat eller nyere, kan du også forvente noen ekstra funksjoner med denne appen.

Last ned bakgrunnsbilder av Google-appen

Mysplash

Det er produktet av Unsplash.com, som er et kjent nettsted som tilbyr et utall høyoppløselige bilder. Disse høykvalitetsbildene er tilgjengelige i denne appen og kan brukes som bakgrunn på enheten din gratis. Med denne appen kan du få tilgang til hundrevis av fantastiske bilder og fotografering som kanskje er perfekt for bakgrunnen på enheten din.

Med en fantastisk stjerneklassifisering på 4, 7 av 5, kan du bruke denne appen til å søke og til og med laste ned råbilder gratis på enheten din. Appen kommer helt gratis uten kjøp i appen.

Last ned Mysplash-appen

Weatherback

Dette er et nyskapende stykke i spekteret av gratis bakgrunnsapper for Android. Du kan harmonisere bakgrunnsbilde på enheten din i henhold til værforholdene du velger. Er det ikke bra? Denne fantastiske appen gir deg følelsen av et levende værbakgrunn på Android-enheten. Denne appen vil vise værvariasjoner som tåke, regn, sol eller snø på enhetens bakgrunn, og utseendet er ganske enkelt fortryllende. Bakgrunnseffektene matcher til og med det virkelige været. Siden denne appen ikke er en live bakgrunnsapp, trenger du ikke engang å bekymre deg for batteriets tømming.

Med en fantastisk stjerneklassifisering på 4, 0 av 5, blir denne bakgrunnsappen den nye favoritten til alle værelskere. Med fantastiske visninger av forskjellige værforhold på skjermen til enheten din, løfter du opp humøret ditt hver dag. Med denne appen kan du glede deg over favorittbakgrunner eller bakgrunnsbilder med noen kule væreffekter. Appen er tilgjengelig gratis med noen kjøp i appen.

Last ned Weatherback-appen

Er du lei av å se det samme kjedelige tapetet på Android-skjermen din hver dag? Gå gjennom denne listen over de beste gratis bakgrunnsappene for Android og last dem ned nå!

Les også - Best Lite Android-apper for å spare lagringsplass