Beste iPhone 7 Kickstand-tilfeller: Grunnet for fantastisk videotid

Med nydelig skjerm er iPhone 7 utmerket for å se på filmer eller videoer. Jeg er sikker; du ville allerede begynt å ta den med på en morsom tur. Hva med å lette landskapsbruken på smarttelefonen din?

En ultramoderne veske med kickstand kan være timens virkelige behov forutsatt at du ønsker å bruke smarttelefonen komfortabelt i liggende modus og nyte den håndfrie opplevelsen. (Sjekk også: Beste iPhone 7 tilfeller)

Enten jeg vil hengi meg til videosamtaler eller se noen av favorittfilmene mine, blir standfunksjonaliteten en hendig ressurs for meg. Derfor; Jeg har laget denne eksklusive listen over iPhone 7-saker med den innebygde kickstanden. Forhåpentligvis vil du utforske det og velge en fin til din helt nye smarttelefon. La oss se!

Beste iPhone 7-tilfeller med kickstands i 2019

#1. JETech

JETech kickstand veske er utstyrt med et attraktivt tynt utseende. Forberedt med topp kvalitet TPU og PC-materiale, er saken veldig solid.

Støtdempeteknologien hjelper den i å motstå virkningen av dråper. Luften polstrede fire hjørner gir sin struktur. Ringgrepholderen gir optimal seeropplevelse. To fargealternativer inkluderer svart og HD-klart.

Pris: $ 8.99 på Amazon mens vi skriver dette.

Kjøp det fra Amazon

# 2. Zizo Static Series

Denne kickstand-saken fra Zizo er laget for tunge oppgaver. Den fargerike designen ser fin ut på den. Den kraftige konstruksjonen oppfyller den militære slippprøven.

Effektiv spredningsteknologi gjør den helt støtsikker. De responsive knappene sikrer at du har en behagelig tid mens du bruker enheten. Denne tunge saken er tilgjengelig i syv livlige farger.

Pris: $ 24.99 [$ 10.99 på Amazon i skrivende stund dette.]

Kjøp det fra Amazon

# 3. i-Blason Transformer

i-Blason Transformer er ekstremt sterk. Den tunge saken har blitt designet for å slå av virkningen av dråper med letthet. Støtdempende innerhylse forhindrer riper.

Belteklipsens svingbare hylster lar deg bære enheten din komfortabelt. Standsfunksjonen lar deg se videoer fra ønsket vinkel. Dekket knapper er veldig responsive og enkle å trykke på.

Pris: $ 14.99 på Amazon mens vi skriver dette.

Kjøp det fra Amazon

# 4. Zizo Bolt Series

Zizo Bolt Series oppfyller Military Grade 810.1-G compliancy. Den robuste konstruksjonen kombinert med høykvalitetsmaterialet gjør denne saken til et topptungt tungt etui.

Med den innebygde kickstanden tilbyr den fantastisk seeropplevelse. Du kan enkelt trykke på dekkede knapper. Den leveres med herdet glassskjermbeskytter med 9H-hardhet. Dessuten er saken tilgjengelig i 11 sjarmerende farger.

Pris: $ 29.99 [$ 17.99 på Amazon i skrivende stund dette.]

Kjøp det fra Amazon

# 5. ESR Simplace Series

Jeg liker den slanke designen til ESR Simplace Series-saken. Den har dobbeltlagskonstruksjon med PC og TPU-materiale av høy kvalitet.

Det harde ytre beskytter enheten mot støt, mens det myke interiøret beskytter den mot bunnen av. Denne magnetiske kickstanden er ypperlig for medievisning. Fast tenon gjør stativet stabilt. Den kommer i tre farger som svart, jet svart og rosegull.

Pris: $ 18.99 på Amazon mens vi skriver dette.

Kjøp det fra Amazon

# 6. Zvedeng

Zvedeng kickstand-veske har et todelt design som gir den et solid, men likevel elegant utseende. Dobbeltlags foringsrør gjør denne saken støtsikker; slik at den tåler virkningen av tilfeldige fall.

Den myke TPU-en gjør det mulig å beskytte iPhone fra bunnen av. Det innebygde stativet har rett på pengene til å se kule videoer og spille spill. Du vil ikke ha noen problemer med å trykke på dekket knapper, da de reagerer på pressen.

Pris: $ 45.99 [$ 12.99 på Amazon i skrivende stund dette.]

Kjøp det fra Amazon

LES OGSÅ: Beste iPhone 7 Plus Kickstand-tilfeller

# 7. Spigen Crystal Hybrid

Spigen Crystal Hybrid er surret med elegansen til å være et fantastisk valg for deg. Den dobbeltlagde harde PC Back og TPU-støtfangeren er sterke nok til å gi topp beskyttelse mot støt eller fall. Den krystallklare gjennomsiktigheten gjør at iPhone-en din kan fortsette å vende utseende.

Hevede lepper løfter skjermen så vel som kameraet fra flate overflater for å beskytte mot riper. Den innebygde kickstativet i metall er ideell for håndfri bruk av smarttelefonen. Denne saken fås i fire farger som gunmetal, champagnegull, svart og rosegull.

Pris: 34.99 dollar på Amazon i skrivende stund.

Kjøp det fra Amazon

# 8. EC Hybrid Armor

EC Hybrid Armor ser ganske strålende ut. Det ytre skallet av hardplastikk sikrer fullstendig beskyttelse mot dråper. Silikongummigelen holder av riper og klarer å absorbere støt med élan.

Denne saken har en antiskli design som forhindrer dråper. Til tross for at den er svært holdbar, er den lett. Kickstanden er utmerket for å se favorittvideoene dine. Enda bedre, det kommer i så mange som åtte fargekombinasjoner som svart / rose, burgunder / svart.

Pris: $ 7.59 på Amazon mens vi skriver dette.

Kjøp det fra Amazon

# 9. Moonmini

Moonmini er ikke bare veldig beskyttende, men også usedvanlig stilig. Den har et mykt gummiert interiør som beskytter enheten mot enhver riper og er i stand til å motstå virkningen av ethvert støt.

Moonmini leveres med utvendig polykarbonat-avtakbart bakpanel som beskytter enheten mot dråper og støt. Den hevede rammen lar ikke kamera og skjerm berøre bakken. Kickstanden er grunnlagt for å gi optimal synsvinkel. Det skjulte kortsporet lar deg lagre kortene dine sikkert. De dekket knappene er enkle å trykke på.

Pris: 8, 99 dollar på Amazon i skrivende stund.

Kjøp det fra Amazon

# 10. MoKo Premium

MoKo Premium er en av de billigste sakene. Til tross for at den er priset så lavt, er den ganske bra og har design så vel som kvalitet for å være et kompetent skudd på din iPhone.

Denne to-lags saken med solid PC-bakpanel og mykt interiør kan gi den viktigste beskyttelsen mot dråper. Denne saken kommer med svingbart hylster med mikrofiberforet interiør som gir 180 graders rotasjon; gjør det enkelt å bære. Kickstanden er fin til bruk i liggende modus. Denne premiumvesken kommer i fire farger som lilla, rød, svart og blå.

Pris: $ 6.99 på Amazon mens vi skriver dette.

Kjøp det fra Amazon

Logger av

Det er på tide å ta en klok beslutning og velge riktig kickstand-sak for din iPhone. Heldigvis er det mange gode alternativer tilgjengelig for å dekke alle spesifikke behov.

Hvilken sak vil du velge for smarttelefonen din? Mangler det noe av din favoritt kickstand-sak fra denne listen? Gi meg beskjed om det i kommentarene nedenfor.

Det kan være lurt å se raskt: beste iPhone 7 belteklipsvesker, beste iPhone 7 tunge veske og beste iPhone 7 slanke vesker.

Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for enkelt å få tilgang til flere slike topp iPhone tilbehørslister.