Hvordan skjule telefonnummeret ditt på Android

Android er plattformen som lar brukerne gjøre hva de vil. Det er knapt noe arbeid som ikke er mulig med Android Smartphone. Du må ha mottatt anrop noen ganger fra et nummer som viser nummeret som privat. Dette er en funksjon som skal aktiveres ved å følge noen enkle trinn. Definitivt kan det være mange grunner til å blokkere eller skjule antallet for andre mennesker. Uansett hva som er årsaken, hvis intensjonen er god, kan du alltid sperre nummeret ditt i androidtelefonen ved å gå gjennom noen trinn. De mulige måtene å aktivere denne innringer-ID-funksjonen blir forklart nedenfor.

Hvis du vil slette søkehistorikken på Android-enheten din, kan du klikke her for å vite prosessen.

Lær her - Slik installerer du Android SDK / ADB på windows

Metode 1:

Vi vil diskutere den beste metoden for å hjelpe deg å lære å blokkere nummeret først, noe som ikke krever at du installerer eller laster ned noe. De fleste av de nyeste versjonene av Android, for eksempel android kitkat 4.4 og senere versjoner, inneholder en samtale skjulingsfunksjon som lar deg blokkere nummeret ditt. Det du trenger å gjøre er å aktivere funksjonen og begrense mottakeren fra å kjenne ditt personlige nummer. Her er måten å aktivere denne funksjonen.

  • Gå til innstillingsappen fra startskjermen og trykk på alternativet 'samtale'.
  • Trykk på alternativet 'tilleggsinnstillinger' etterfulgt av 'samtale-ID'.
  • Når du trykker på innringer-ID, vil den vise deg tre alternativer. Vipp på knappen ved siden av "Skjul nummer" for å slå på funksjonen. Når du ringer, vil alle se nummeret ditt som privat.

bildekilde-www.ubergizmo.com

Men den største ulempen med denne metoden er at når funksjonen er aktivert, vil hver mottaker se nummeret som privat for samtaler og tekster. Det er mennesker som foretrekker å ignorere samtalene fra private numre, så det kan være en situasjon at du ringer en viktig samtale til noen, og han ignorerer det.

Imidlertid kan denne funksjonen deaktiveres om nødvendig ved å følge samme metode som forklart ovenfor. Bare det siste trinnet er forskjellig der du trenger å veksle bryteren ved siden av alternativet "vis mitt nummer", og samtalsskjulfunksjonen vil bli deaktivert.

Metode 2:

Hvis du er nysgjerrig på å vite hvordan du blokkerer nummeret ditt for en enkelt mottaker, følger du den andre metoden. Denne metoden er den enkleste av alt som krever at brukerne legger til et prefiks til mottakernummeret, og mottakeren vil ikke kunne se nummeret.

Det er en kode som må legges før mottakernummeret, som varierer avhengig av land og transportør. I de fleste tilfeller er koden * 67, # 37 # og * 37 #. Du kan prøve å bruke dem én etter én for å sjekke hvilken som fungerer for deg. Hvis du for eksempel vil ringe til nummeret 6662212345, skal det oppringte nummeret være * 676662212345. Hvis alle de ovennevnte numrene ikke fungerer for deg, kan du prøve å få koden ved å ringe transportøren din. Forsøk også først å ringe til det alternative nummeret ditt fra Android-telefonen for å sjekke om det fungerer, da du ikke får noen bekreftelse på om den som ringer IDen er blokkert eller ikke.

image source-techbeasts.com

Så hvis du vil vite hvordan du skjuler telefonnummeret ditt for en enkelt mottaker, følger du denne metoden og blokkerer nummeret ditt fra å vise det for den personen du ønsker.

Metode 3:

Den tredje metoden for å skjule telefonnummeret ditt krever at brukerne kontakter med transportøren sin. Hvis samtalen skjuler funksjonen blir aktivert gjennom transportøren, blir den en permanent ting, og alle mottakerne vil se nummeret ditt som privat. For å vise den som ringer ID, må en kode * 82 eller * 31 # legges før nummeret du vil vise ditt faktiske nummer.

Men igjen er det noen andre punkter som må vurderes før du velger denne metoden for å skjule din innringer-ID. For det første er denne funksjonen bare tilgjengelig for den etterbetalte tilkoblingen, ikke for de forhåndsbetalte planene. For det andre krever tjenesten at du bruker litt penger ettersom transportøren vil belaste i henhold til deres policy. Du må også overbevise transportøren med noen gyldige grunner for å få denne funksjonen aktivert.

Så det er bedre å følge den første eller andre metoden hvis du vil få funksjonen på en enkleste måte.